130

ДАНС

преди 9 месеца

Ей на това му се вика "унищожаване на веществени доказателства", по възможно най-бунашкия начин. А снимките винаги може да се фотошопират, каквото кажат началниците

129

Анонимен

преди 9 месеца

Специалиста ако беше паднал в морето със сапьорски костюм, като по филмите, щеше да има спасителна операция по изважване на специалиста от морето.. Затова най-добре се работи по потник..

128

Анонимен

преди 9 месеца

Може да са летели над населени места нарочно, за да купуваме зърно от Украйна

127

Анонимен

преди 9 месеца

Светът се промени много последните 5 години не е 90-те дет САЩ бяха безпорен номер 1.

126

Анонимен

преди 9 месеца

Елеле Бпжке, как не са намесили вече Митрофанова, копейкит и бай Тошо?

125

Анонимен

преди 9 месеца

Руски е! Защо криете, че дронът е бил руски?!

124

Оле Оле

преди 9 месеца

Абе хора!Всеки поне средноинтелигентен човек не се ли обижда от инфантилното понедение и наглото държане на тоя долнопробен лъжец поставен за министър от незнайно кого и който се има за голям умник а вас ви прави от пр0сти по пр0сти и който си няма грам понятие от военни неща!?Напарфюмерано самовлюбено денди и парвеню което сигурно е отгледано едно време в партийни копринени пелени и мащо си на представа от реалния живот!Не мога да го понасям тоз!

123

Анонимен

преди 9 месеца

До ВЪПРОС Казваш, че са подвили пашки от Русия или, че идват да ни окупират?

122

Анонимен

преди 9 месеца

Не обвинявам ората, те са с ниска обща култура, видяли са кирилица и им се е искало да е руски дрон за да спестят време, но пък той се оказва украински, това е като във филм на (Гай Ричи) посе Тгаренко си бие чуттората в стената да се обяснява пред една камара ***..

121

ВЪПРОС

преди 9 месеца

Преди малко изтече новина от гръцки медии - над България летят САЩ Самолети с Ядрени Бомби на Борда - има и карта на Маршрута - летят над населени места нарочно , за да не станат мишени . Тагарев трябва моментално да се арестува от ДАНС .

120

Анонимен

преди 9 месеца

Ще си по-полезен като полковник във ВСУ имаш веонно образование, а тук можем да сложим някой с по-чисто досие/имидж пред обществото.

119

Анонимен

преди 9 месеца

Споко, ако ни ударят няма да раберем какво е станало, ще вижааме светлина, въпросът е да не се стига дотам заради държава като Украйна.

118

Анонимен

преди 9 месеца

Ако доплува Титаник значи Британия ни е нападнала ли?

117

Авиатор

преди 9 месеца

Е ,че и РУСКИ да е какво му е лошото тъкмо такива като този малко да се досети ,че не му е там мястото ,то бива некадърност ама чак толкова ! Не само той цялата им пасмина в това дето му казват народно събрание и дето няма нищо общо с народа е -както се казва хвани единия ,че удари другия сбор от предатели!

116

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 9 месеца

Анти-Дрон Радарите Работят на Много Различен Принцип от Стандартните Радари ( които са слепи за дрони),- те сканират като стандартен радар, но в същото време Слушат ( чуват жужене на комар от 3 километра) и Виждат - Имат Мащтна Оптика - Всичко Това Се Следи от Изкуствен Интелект , и при потенциална заплаха използва касетъчни патрони със настройка на разстоянието на разпръскване - като настройката става при излизане на патрона от дулото - електронно- Това Си Е Цял Робот....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА

115

Анонимен

преди 9 месеца

Можеше да е мексиканско НЛО как така взривяват. Можело е да пренася кокаин или луда крава

114

Анонимен

преди 9 месеца

Ако Русия иска да ни унищожи ще е за няколко минути, но тогва и целия свят ще загине, затова, който има ресурсите ще победи, а Русия има ресурсите.

113

Анонимен

преди 9 месеца

Ако бяха руски щяха няколко майки с деца и кучарки минали от там и как едва не ги е убил въпреки, че там я миня някой за месеци, я не.

112

Анонимен

преди 9 месеца

Вие видяхте ли CNN и BBC да снимат дрона? Ако беше руски, нямаше как да пропуснат такава възможност. Нямаше ги, нали? Ето ви анализа. И стига повече анализи.

111

Дрондьо

преди 9 месеца

Точно когато зеленочорапената ни Румка отиде като неканен гост в щатите.