71

Анонимен

преди 9 месеца

Ми като Украйна няма авиация, аз пак питам защо русия отстъпва по всички фронтове? Колко още ще чакаме "освобождението" на Донбас? Защо русия губи кораби и подводници за стотици милиони? И въобще защо когато САЩ имат 1000 Ф-35, Украйна няма авиация? Толкова много въпроси, а толкова малко отговори в главичките на рашистите.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Успокоявате се с фантазиите, че Украйна била получавала много помощи. Фактите са, че Румъния има повече хаймърси от Украйна. Фактите са, че досега не е доставен нито един танк Абрамс. Нито един Ф-16. Да не говорим за Ф-35 от които САЩ са произвели 1000 бройки. Това са фактите. Обаче за рашистите фактите нямат значение. Те си живеят в свой свят на мечтите. Розови понита, религията русия и пророците Путин и Радев.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам за руската армия ама цялото нато наблъска украйната с оръжия за милиарди за контраофанзивата а накрая едни селца с по 100 души на кръст не могат да превземат още

68

Анонимен

преди 9 месеца

Щом укро месото само се предлага на промоция, как да му откажеш? Освен това укро манджата е овкусена с подправки от целият западен свят. Първо месото, после останалото, така се прави

67

Горд Българин

преди 9 месеца

До Анонимен 72 От ден на ден украинската армия отслабва. Живата сила драстично намалява, оръжията намаляват, парите намаляват. Руснаците вместо да дават много жертви в настъпление просто изчакват - война на изтощението. Изтощават и тила на украинците и скоро като тръгнат напред няма да имат съпротива. Ако беше ходил в казарма щеше много неща да разбереш и да си отговориш на много въпроси.

66

Анонимен

преди 9 месеца

Стига сте писали за укро-месо или за Зеленски. Отговорете защо една велика могъща държава като русия не може да "освободи" Донбас? Защо 14 танка чалънджър и 0 танка абрамс са пречка за русия да освободи Славянск и Краматорск. Стига сте гледали Зеленски и украинската армия. Кажете защо Славянск и Краматорск не са в русия?

65

Анонимен

преди 9 месеца

Сега най важното е, укро месото само да се мята на мините и бомбите, след като привърши ще има освобождение на цялата територия на бившата държава украйна

64

Анонимен

преди 9 месеца

Рашисти, стига сте гледали Украйна. Кога велика русия ще освободи Донбас? Почти половината от Донецка област е под украински контрол. Славянск, Краматорск, Лиман, Авдиивка, Угледар и други чакат "освобождението". Защо 14 танка чаленджър, 0 танка абрамс и 0 Ф-16 са спрели освободителния марш на великата могъща руска армия. Украинската армия вече три пъти е убита, а Славянск и Краматорск продължават да чакат. Не подменяйте темата с Украйна. Защо Донбас още чака руските освободители?

63

Анонимен

преди 9 месеца

Пробиха всички мини в района с телата си и техниката си, а докато дойдат подкрепленията нови мини ги чакат

62

Анонимен 11

преди 9 месеца

С твърдение,пробив,не се прави.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Е щом е пробита я запушете бе

60

Анонимен

преди 9 месеца

А на руснаците казаха ли?

59

Анонимен

преди 9 месеца

Славянск и Краматорск в Донбас питат защо русия все още не ги е "освободила". Защо ни занимавате с украинската армия дето вече е убита три пъти? Интересуват ни руските освободители на Донбас. Донбас ви чака с цветя. Вече над 500 дена Краматорск и Славянск в Донбас чакат братска русия. Авдеевка, Угледар, Лиман в Донбас чакат руската армия.

58

Анонимен

преди 9 месеца

А кога ще почва контранастъплението,хахахаха

57

Анонимен

преди 9 месеца

Чакам отговор, докога русия ще търпи, че почти половин Донецка област е под украински контрол? Тук ни занимавате с украинската контраофензива с 14 танка Чаренджър, 0 танка Абрамс и 0 Ф-16. А мен ме интересува защо велика русия е в отбрана и кога ще бъдат "освободени" Славянск и Краматорск? Славянск и Краматорск в Донбас чакат "освобождението" на Донбас.

56

Анонимен

преди 9 месеца

от руснак войник не става .р.а.я. са и глупави

55

Анонимен

преди 9 месеца

Слава на братска Украйна

54

Анонимен

преди 9 месеца

Проф. Витанов в БЛИЦ-Пропагандата стана вече толкова смешна, че чак е вредна за здравето. Туй превзели, онуй превзели, руските отбранителни линии си стоят непробити. От началото на юруша три корпуса заминаха.Особено ми е смешно, като излезе да се пени някоя компетентна девойка. И-и-и-и-и? Три корпуса са на 2 метра под земята.

53

пригожин

преди 9 месеца

Който държи Клещовка държи и Бахмут

52

Дупки пробиваме

преди 9 месеца

Ей те много пробивни били тези киевляни бе да не им се надяваш още от началото на операцията пробиват ли пробиват .Като слепи кучета са пробиват гьотере.