44

Потребител

преди 1 година

Как точно като потребител избирам от какво зърно да се прави хляба, който купувам в магазина? Не си спомням да съм виждал етикети за произход на пшеницата...

43

Анонимен

преди 1 година

Кефя се как шарлатаните продължават да дразнят земеделците.Ще играе мотиката.

42

Ами

преди 1 година

Доста по-малко на брой я управляват!И то не в неин интерес!

41

Анонимен

преди 1 година

Пет човека и половина блокираха България.Ми.не.тосян да се гр.ъмне

40

ABC

преди 1 година

Тези протести ще са ден до пладне. На никой не му пука за протестиращите.

39

Киркор

преди 1 година

Гарабеде, ти мълчи! Гледай си академията, докато я има. Че Симеон Дянков се навърта наоколо...

38

Жълтопаветник

преди 1 година

Те и *** бяха три гамена и половина, но тогава "целокупния български народ" уж беше зад тях, защото така ви изнасяше, нали? Сега всеки протест е "политически" и насочен срещу законно избрано правителство? А тогава какъв беше?

37

Анонимен

преди 1 година

Най-краткия виц: арменец земеделец... Трай, бе! Трай, че си смешен!

36

Анонимен

преди 1 година

До Морозов . Само в главата ти хляба е 5 лв и погледни картата да видиш къде е Словения.

35

александр морозов

преди 1 година

До Елементарно. На елементарен въпрос - елементарен отговор. Еми ИМА украинска продукция в западна Европа. Само, че не го дават това по "Первый канал". Украинското зърно се изнася през Словения. А до там не лети. А те понеже не са толкова "умни", като Бай *** вземат пари от транзита и си намаляват себестойността на готовите продукти. После се чудете що, хляба е 5 лв., а олиото 8 и защо зърналите карат коли за по 1 мил. евро.

34

Анонимен

преди 1 година

дерегистрация на мпстата и ще им мине бързо

33

александр морозов

преди 1 година

Много специалисти по ядрена физика и химия в този форум. Както и експерти икономисти. Като Ви чете човек коментарите си мисли, че ако Вие управлявате държавата щеше да е икономически и социално чудо. Да ама НЕ Е. Вие спИциалисти избирате хората, които Ви управляват (,които и да са те). Не Ви е проблем украинското зърно, а лъжите, които приемате на доверие от Руски пропагандони, обложващи интересите на Нацистка русия и целящи дестабилизацията на България.

32

аха

преди 1 година

Сега се изказват всякакви Манисяни и Гарабеди. От посолството натискат копчето и съответната говореща глава на хранилка започва да припява за лошите и алчни зърнари. Интересно, защо за 15 години никоя от тези глави не каза гък, зърнарите си бяха същите. Чак сега, когато на практика препятстват тровенето на българите, станаха лоши, алчни и свръхбогати. А?

31

Анонимен

преди 1 година

Хубаво го е казал арменеца. Право куме в очи.

30

Анонимен

преди 1 година

Гарабед има ли конкуренция - от частен БАН ? :)))

29

Анонимен

преди 1 година

Тоя Мине не е пипал мотика, само зобе от разни фондациики, които му казват какво да твърди. Да вземете да се скриете и да се махате . Национални предатели . Да си яде украйнските гривни .......

28

Анонимен

преди 1 година

Гарабедата е стара арменска хиена,да си ходи по родните места,да дава акъл.

27

Анонимен

преди 1 година

До препърс - "Въпроса ми е защо няма украинска земеделска продукция в Западна Европа,и защо остава на изток а нашата отива на запад." Ами лично премиерът Денков го каза преди дни - Защото не покриват високите изисквания за внос в ЕС .

26

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

А колко човека бяха блокирали ОРЛОВ МОСТ И София преди 3 год и кои стояха зад тези блокажи И защо на всяка цена да се приема стока от Украйна

25

Елементарно

преди 1 година

"Въпроса ми е защо няма украинска земеделска продукция в Западна Европа,и защо остава на изток а нашата отива на запад." ...................Щото сме овци, а казаха, че отровноно жито не е проблем да се дава за фурж на животни.