165

тцтцтц

преди 8 месеца

Да допълня,аз не съм престъпник,просто исках да вдигна малко шум,не съм правил грабежи или протестен тероризъм,затова и съм жив,а тоя който отнеме живот,е знаете,няма смисъл да продължавам да пиша.

164

Анонимен

преди 8 месеца

До 185 Такива еща стават ежедневно в Америка и полицаите биват даже награждавани. Нищо не знаеш ти за света, пеленаче

163

тцтцтц

преди 8 месеца

Не си играйте с пистолети и бомби,защо аз така преди години се напиках от страх,добре,че не ме ликвидираха и мене ченгетата.

162

Безпартиино сираче .

преди 8 месеца

Да не стане като в Америка ? Огромни протести за превишаване на правата на полицаи ,срещу чернокожи.Нашия полицай не е действал при самозащита.Не трябва ли патроните да са гумени ? Тежко му на полицая. Поне 15 годинки.

161

Анонимен

преди 8 месеца

До178 полицая е защитил жертвите. Върши си работата. А ако се докаже измама от момичетата последствията са още по големи за престъплението . Полицията не е за подигравка. И те не са на разходка посреднощ.

160

Бочко

преди 8 месеца

На ченгето няма да му се размине, идват избори. Електоратът на Герб ще бъде гневен и някой ще трябва да го отнесе.

159

До 178

преди 8 месеца

Принципът "Първо стреляй, после мисли" е бил задължителен през 18-19 век в Дивия Запад. Който не го е спазвал е губил живота си. Днес ситуацията у нас е бетер Дивия Запад в миналото, така че няма какво да се чудиш. Ако полицаят не го беше застрелял, този щеше да избяга, да се чувства герой и да продължи да удря хора с железа по главите. Ти това ли искаш? Убити и осакатени от 18-годишен обирджия, който не се колебае да нанесе удар, който може да предизвика cмъpт, само за да открадне дребна сума?

158

Анонимен

преди 8 месеца

ромски емисари налазиха форумите. Бъдещи бенефициенти на Copoc

157

Инди-види

преди 8 месеца

Въпрос за размисъл: Ако от всяка ***'ала периодично на 1-2-*** такива инди-види, решили да си наберат каквото там са си харесали, им се случват такива случки, дали пък битовата престъпност няма да намалее рЕзко?

156

Анонимен

преди 8 месеца

Това си е чист растрел. Моментняа разплата е съществувала в дивия запад. Въобще обвързването на трима с маски ударили момиче, и трима прескачащи ограда, три часа по късно е основание да се приравнят само в главата на диванни експерти. Утре може да се окаже, че удареното момиче прикрива ударилия е щото са в обвързаност и какво правим?АКо полицичта имаше компетентност да раздава моментални присъди, то отова щеше да е написано в закона. Това е безпредел. И дори и умишено убийство

155

Me

преди 8 месеца

И сега какво - полицията на място ще решава ти ще живееш ли или не? Има съд в цивилизованите общества. Тук, в България явно не сме от тях.

154

НУЖНА Е ПРОМЯНА -

преди 8 месеца

- корекция на закона.Безумно е да се допуска самозащита само когато и нападателят, и жертвата имат еднакви оръжия. Освен това, всеки закон трябва да бъде съобразен с реалната ситуация на държавата, в която ще се спазва този закон - тук сме изпарвени пред размножаващи се в геометрична прогресия, според много от които престъпленията и зверската жестокост са героизъм и висша добродетел.И полицията, и гражданите-потенциални жертви на такива индивиди трябва да имат право да използват всякакви оръжия!

153

Анонимен

преди 8 месеца

Полицая няма право да стреля ако не е застрашен по някакъв начин, дано да има свидетели и да си получи заслуженото, това че му е дадено оръжие не означава, че трябва да убива хора.

152

Анонимен

преди 8 месеца

До Ако Застреляш Някой - Ако застреляш *** като този, заслужаваш само адмирации, голяма парична премия и повишение в службата.

151

До 153

преди 8 месеца

Откъде знаеш, че не е бил въоръжен? И ако не го бяха нито застреляли, нито настигнали, какъв щеше да е резултатът? Оше хора, зашеметявани с удар по главата, вследствие на който може да ослепеят, да влязат в психиатрията до живот, а може и ударът да ги прати на Оня свят. Голям хуманист се оказа ти бе, няма що? Удрят с железа по главите беззащитни момичета, а ти съжаляваш, че нападателите не са успели да избягат? Браво! И твоето съществуване е толкова "полезно", колкото и това на обирджиите.

150

Анонимен

преди 8 месеца

До Манол - Ти не си никакъв Манол, Сашо или какъвто там още се пишеш. Ти си един и същи индивид и или си провокатор, който нарочно дразни хората, или си от същия вид като тези крадци и вече си в ужас, защото съзнаваш какво може да ти се случи следващия път, когато тръгнеш да "береш".

149

Анонимен

преди 8 месеца

До Сашо /166/ Брееей, тези ще удрят с тръба по главата момичета, без да ги е грижа дали няма да убият жертвата или да й причинят неизлечим здравословен проблем, а ти ще агитираш полицаят да бъде наказан?!?!?! Да не би да си онзи единствен жител на маалата, който все пак е успял да научи азбуката и да пишурка на принтер?

148

Анонимен

преди 8 месеца

До Me - НИЕ ПЪК ПРЕДПОЛАГАМЕ, ЧЕ МИСЛЕЩИТЕ КАТО ТЕБ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СРЕЩНАТ ТАКЪВ ДОСТОЕН ПОЛИЦАЙ В ПОДХОДЯЩ МОМЕНТ!

147

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не са стреляли и по другите двама? ПОЛИЦАЯТ, ПРОИЗВЕЛ ИЗСТРЕЛА, ЗАСЛУЖАВА НАГРАДА, ЗАЩОТО Е ОТЪРВАЛ СВЕТА ОТ ЕДНО ГОЛЯМО ЗЛО!

146

Me

преди 8 месеца

След като не го е заплашвал, това си е чист линч, демк убийство. Предполагам, полицая ще си получи заслуженото наказание.