57

Анонимен

преди 8 месеца

Нека им дадат технологии, ще имат още ядрено оръжие на границите си. Тоя може и да е в добри отношения с Русия, ама на следващия кой знае какво ще му хрумне. Не вярвам, че и Китай е много съгласен с идеите на Путин да дава технологии на нестабилен режим.

56

Анонимен

преди 8 месеца

СК пусна нова подводница, оказа се че могат да строят добри подводници. А какво ще стане ако Корея разработи и ядрени установки за подводници, и корейските ядрени подводници започнат да патрулират в международни води около Ню Йорк или Калифорния където са 2/3 от индустрията и БВП на САЩ

55

Анонимен

преди 8 месеца

Северна Корея разработва сама междуконтинентални балистични ракети, които могат да нанесат непоправими щети на САЩ. А какво ще стане ако СК ги усъвършенства на хиперзвукови, и вече не летят до там където падне, ами летят точно до главата на Байдън в Белия дом. И ръката на другаря Ким дори няма да трепне ако реши да ги използва.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Ким Чен Ин заяви, че сега за Корея "на първо място са отношенията с Русия". В историята на отношенията между двете страни подобни думи можеха да се чуят от устата на корейските лидери само през първото десетилетие след освобождението на Корея през 1945 г.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Виктор Цой е кореец.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Конкретните споразумения, постигнати на преговорите между Путин и Ким, естествено са неизвестни - и не само защото и двете страни не искат Западът да разбере за бъдещи проекти преди да му дойде времето, но и защото КНДР обикновено пази всяка подобна информация в тайна (винаги, дори преди каквито и да било санкции). Има обаче много вярна информация, че Путин е предложил да обучи и изстреля първия севернокорейски космонавт в космоса, за голяма радост на корейския лидер. Но има и много интересни проекти на земята.

51

Анонимен

преди 8 месеца

Адмирал Джон Кърби изрази страхове, безпокойства и тревоги от посещението на Ким Чен Ин в Русия и от евентуално военно сътрудничество междъ Русия и Корея. Мога най-отговорно да уверя адмирал Джон Кирби, че неговите и на целия колективен запад безпокойства, страхове и тревоги от сега нататък само ще нарастват и ще се превръщат в ужас и кошмари.

50

Анонимен

преди 8 месеца

До 46.... Ами твоите уреди в къщи като всички са китайски, или произведени в Китай за съответната държава...

49

Анонимен

преди 8 месеца

Лукашенко: "Благодаря ви Владимир Владимирович, че ме поканихте, според мен, ние можем да помислим за тристранно сътрудничество между Русия, Северна Корея и Белорусия".

48

Анонимен

преди 8 месеца

Голямо разнообразие от транспортни и инфраструктурни проекти (от шосе до железопътна линия, реконструкция на корейските пристанища), съвместни проекти в агропромишления комплекс. Северна Корея се нуждае от инвестиции, технологии и реконструкция, но проблемът винаги е бил липсата на доверие в чужденците и желанието да се контролира всичко. И ако Путин и Ким успеят да се договорят за големи руски проекти в КНДР, това наистина ще отвори нова страница не само в двустранните отношения, но и в живота на Северна Корея.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Външният министър Бербок изплака, че нейната баба е загубила съпруга си по време на защитата на Кьонигсберг. Канцлерът Шолц изнесе войнствена реч, в която нарече украинския конфликт смяна на епохи и поврат на времената за Берлин. Интересно че шолц много удобно забравя, че дядо му е бил нацистки офицер от SS през ВСВ...

46

До 45

преди 8 месеца

Да, ще произвеждат мулти чушкопек! Чайник и чушкопек в едно! Ти колко с.корейски и руски уреда имаш вкъщи?

45

Анонимен

преди 8 месеца

Русия ще предостави на Северна Корея космически технологии, разбира се само за мирни цели, ако Северна Корея ги изпозва за друго това не влиза работата на Русия.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Китай е комунистическа диктатура (от западна гледна точка), във Виетнам комунизмът е държавна идеология. Факт е, че Севернa Корея, една малка държава, беше просто удушена от санкции, доведена до пълна изолация и всички пътища за развитие бяха блокирани. А после обвиняваха комунинзма за състоянието на хората, но комунизмът в Китай и Виетнам работи по-добре от капитализма на запад, но в Северна Корея не работел.

43

ще ви спукат гъза

преди 8 месеца

Ако се обединят Русия и Северна Корея. Северна Корея за няколко години ще задмине Южна във всяко отношение ако не я задушават със санкциите.

42

Mercedes капут

преди 8 месеца

Voyah Chasing Light с пожизнена гаранция 30 датчика и сензори, автопилот и автопаркиране, видеозапис, два ел. мотора общо 510 конски сили, пробег 730км, ускорение до 100км/ч за 3.8 сек, пневматично окачване, регулиране на височината на клирънса. Максимална версия обурудване 60 хил долара, базова версия 322,900 yuan ($43 хил). Немски аналог от такава класа (Full-size luxury car E-segment 5th category of the European cars) Mercedes Benz EQE AMG 43 4MATIC, 2 години гаранция, (476 коня, ускорение 4.2 секунди, пробег на батерията 506км) - 150 хил долара за пълна комплектация.

41

Анонимен

преди 8 месеца

В момента Украйна изразходва 8 хиляди снаряда дневно, а промишлеността на САЩ произвежда месечно 24 хиляди - тоест за 3 дни. А Русия може да изстрелва 40 хиляди снаряда дневно, може и 50 хиляди, а може и 100 хиляди дневно - доставени евтино и качествени, Русия и Северна Корея използват един и същи калибър. Оказва се, че в Специалната военна операция не са нужни толкова високотехнологичи оръжия, ами добрата стра артилерия. И няма ПВО или система която да може да спре снарядите. Украинсктите бандити ще бъдат заляти с плътен стоманен дъжд.

40

До БМВ капут

преди 8 месеца

Тъкмо сега може да си купиш Москвич вместо някакъв *** като БМВ

39

До 39

преди 8 месеца

Бееегай и купувай 10 да не свършат!

38

Анонимен

преди 8 месеца

Икономиката на Германия е пред крах. Вестник Bild пише, че германските компании са принудени да намалят производството, конкурентоспособността на силните индустрии е паднала до най-ниското ниво за последните 30 години.