102

Анонимен

преди 9 месеца

До Ккк Няма,щот лично Путин го управлява.

101

Пико

преди 9 месеца

Тагарев преди няколко дни каза че ще предприеме действия срещу Русия сега срещу Украйна какво правим?

100

Ккк

преди 9 месеца

Мммм значи Украйна атакува страна членка на НАТО няма линда задействаме член 5?

99

Е. Пърсев

преди 9 месеца

Според Пиздюхин 300 хил доброволни контрактника има от началото на годината и като добавим 300 хил мобилизанта от миналата година, 600 хил. нови солдатика са отправени в украйна за 1 една година. Като изключим вземането на Бахмут от Вагините, друго придвижване на фронта йок.

98

??

преди 9 месеца

Путин е виновен

97

Това подарък

преди 9 месеца

За импорта на зърното ли е?

96

сиромах

преди 9 месеца

Ако дронът беше руски,щяха да оревът орталъка и да искат НАТО да атакува едва ли не Русия,но понеже е украински ,мълчим по въпроса!Хайде бе Магарев реви както си знаеш,защо толкова нежно се изразяваш или чакаш наистина падането на руски дрон върху главата ти,което няма да е грешка!

95

Коментар

преди 9 месеца

Каквито хухрите такива и дроновете им!Пък Зелената жапанка източи стотици милиарди от глу,паците!

94

Хе-хе

преди 9 месеца

Друзя, май забравитхе за колапса на фронта при Харков, повече от два месеца рушняка медленно настъпваше там и после запали ботинките и избяга като бита сабака за два дни. Сега разбира се този сценарий ще се получи по трудно, но е доста вероятен при сегашното развитие. А получат ли укрите АТАКАМС, кримския мост го отпишете и тогава логистиката на рушнята се сговнява драстично.

93

Анонимен

преди 9 месеца

някой е изскал да взриви къщата на някой корумпиран чиновник и пишат предположения да не се вдигне шум. Севастопол и Тюленово са в различни посоки

92

Анонимен

преди 9 месеца

До ... Дрона е безанарогов с части от перла 5/пералня/

91

...

преди 9 месеца

значи този дрон просто няма как да долети от Украйна до Тюленово! Все още не е измислен дрон с подобни размери който да може да измине, по въздух, подобно разстояние засега! Просто дрона е паднал в морето и морето го е изкарало на брега!

90

Анонимен

преди 9 месеца

До Ялов Колев много си оригинален бе, сега ли го измисли, или с чернова, или някой ти подсказа?

89

Анонимен

преди 9 месеца

не е нужно да падне тук за да го намерят някой лапетии и да се взривят

88

Явор Колев

преди 9 месеца

Спокойно,фанахме оператора и чакаме да го екстрадират от Масква в Хага.Казвал се Путин.

87

Анонимен

преди 9 месеца

До Хе-хе...Спал си на течение,момко.С тия темпове на "напредък" укрите ще достигнат първата отбранителна линия през 3183-та година.Крим ще е освободен през месец август 6024-та година.В Москва Зеленски ще стъпи на връх десетхилядния си рожден ден,а след още толкова години укрите ще са във Владивосток.

86

...

преди 9 месеца

бах го! тоя дрон требе да е прелетял едно 300км в най добрия случай! Искам такъв дрон с такива батерий и такива възможности! И естествено размера му да е както този на снимката!!!

85

Стратегическо оръжие

преди 9 месеца

самолетче с вързана на гърба му мина(снаряд за минохвъргачка).Вероятно е дело на клуб "млад защитник на родината" от някое основно училище в Украйна,съдейки по картинките,тиражирани от телевизиите ни.А поразяващите му способности са срещу нападаща (не окопала се) пехота,те са на 122 мм минохвъргачка,не стават за борба с инфраструктура или бронирани цели на противника.Двете страни се надлъгват кой какви фалшиви дронове да използва,за да принуди другия да си хаби ПВО средствата.

84

Анонимен

преди 9 месеца

А Магарев какво измуча по случая.

83

Хе-хе

преди 9 месеца

Абе друзя, съветцкия съюз колко години се бори със доста по-малката германия та искате украйна да победи за два месеца страна с много повече население и природни ресурси. Така че колкото и да питате нервно как върви контрата, тя си върви по план, село по село , метър по метър руснята отстъпват и колапса на фронта за руснята става все по вероятен. Даже неизбежен дори според руски зет експерти, ако веднага не се пристъпи към мащбана мобилизация и въпроса е къде се дянаха 300000 чмобика от 09/22.