204

пияница мистик

преди 1 година

Тези зърнопроизводители са в по-голямата си част върли пyтин0питeци. Не искат украинско зърно, сакън да не падне цената на тяхната продукция, защото искат да си я продават на десетократно по-висока цена и да ядете хляб по 5 лева килограма. Мразят ЕС и САЩ, защото смятат, че като са русофили, значи са български патриоти, ама със зъби и нокти се борят да се докопат до субсидията която този лош ЕС им отпуска. Няма по-сбъркана нация от нашата. Затова и не съм никакъв патриот :)))

203

и ся кво!?

преди 1 година

От БАБХ излязоха резултатите!Зърното от Украйна НЯМА РАДИАЦИЯ И ТЕЖКИ МЕТАЛИ!Контрола е непрекъснат!Сега какво ще изпищите,ю рде ци червени!?:)))

202

Анонимен

преди 1 година

Протестът на милионерите :) По-смешен протест не е имало :)

201

Далай Лама

преди 1 година

Зърнопроизводители, не забравяйте да закачите към тракторите и няколко големи ремаркета - в тях трябва да натоварите политическия б.ок.л.ук , който се е окопал в Парламента ! Натоварвате ги и директно ги карате в екарисажа ! Ако ги оставите, те ще ви закарат там !

200

Ураааа!

преди 1 година

Да идват , да идват и трактори , и редосеялки , и вършачки , и комбайни... !!! А след тях да вървят онезе 68 % българи , които не са гласували за тази шайка , която мародерства България и се кани да ни направи бойно поле !!! На оръжие , кой с каквото може !!!

199

Руското посолство

преди 1 година

Ние подкрепяме протеста! Даже го организираме

198

Анонимен

преди 1 година

Незабавно прекратяване на вноса от Русия и Китай. Да се даде път на българското!

197

Анонимен

преди 1 година

Таварищ Мутрафонова ще посети блокадата да изрази соридарност със зърнарите.

196

Анонимен

преди 1 година

Путинисти и герберасти, маскирани като производители. Смех. Напишете, че това е Зърнарската мафия, която 15 години получава милиарди Евросубсидии, половината от които връщка в Чекмеджето на Про стия под формата на пачки и кюлчета.

195

ха ха ха

преди 1 година

не 217,а 213!

194

ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 217 Ако Господ слушаше мастиите,от небето щеше да вали пастърма!:))))

193

КПСС-БКП

преди 1 година

Бе тя Митрофанова го каза,че ще продължават да ни бъркат отзад,колкото и да се над упв аме на запад!

192

Анонимен

преди 1 година

И сега последно Тиквата част от Сглобката ли е или е против нея ?

191

Аноним

преди 1 година

Всичко това което пишете си е някаква ваша измислица Как преди да стане олиото 6 лв всичко беше нормално имаше ли внос от Украйна по принцип без да се спазват правилата и законите на Европа има много неизвестни тук

190

Анонимен

преди 1 година

Ти да видиш! Милионерите изкарали ратаите си на протест. Най-смешният протест от 34 години.

189

Анонимен

преди 1 година

Парламента ни е като Рак. Докато не оперират огнището му, колкото и да лекуват и отстраняват разсейките му ,той пак се завръща. Трябва да се изкоренят всички до един за да има промяна. Останат ли бойковци корнелии и други стари играчи, новите ще бъдат просто облъчени и манипулирани от тях, няма как някой нов да успее даже и да има добри намерения

188

Анонимен

преди 1 година

Земеделската мафия се развихри, при това стабилно.....глад за субсидии и спекула преди зиматаИскат отново да ни направят олиото 7 лв....ска пани мутри

187

Анонимен

преди 1 година

всичките 12 монопол производители на зърно излизат на протест

186

Анонимен

преди 1 година

Време е това келяво правителство да пада и Бойко Борисов да отива в затворра до живот !!!!

185

Анонимен

преди 1 година

Бенчовците от ЦК на БКП/ГЕРБ впрегнаха активно зърнената мафия да клати държавата! Заданието прието! как говорила товарищ Митрофанова: мы победим! Само не разбирам защо се ъпдейтнаха. Уж за зърното плачеха, а сега за всички украински храни. Огромна част от сладкарските изделия идват точно от там. Какво го бърка Бенчо с Бентлито шоколадовите бонбони?! Май зора е съвсем другаде. Нищо им няма на зърнената мафия, в момента тече политическо мероприятие.