57

Bugarin bosilegrad

преди 1 година

Направете си пипер дружинка със сърбите несте ни затова но хайде да сте зло на тая земя

56

Ние Българите

преди 1 година

Сме шокирани от наглостта и безочието на макерестанските шекерезаци.

55

Анонимен

преди 1 година

Айде ,ако може по-малко безинтересна информация от РСМ и конкретно за Педа .ловски.Интересуват ни нормални страни и хора.

54

Анонимен

преди 1 година

Да, ние сме терористи!

53

Иван

преди 1 година

Всекидневно и ежечасно злостно оплюване на България, а той бил учуден! Бе, пресаташета, носете му пресата на тоя човек, бре, щото явно живее в розов балон! Това е единствената държава, за която се сещам, която признава, че националният й герой е чужденец, и то го признава чрез устата на същия този Пендеровски.

52

Анонимен

преди 1 година

До До 51 52 Да ще дръпне с много защото сега са много бедни. Кое не ти е ясно?

51

До 51

преди 1 година

"Албания ще влезе в ЕС и ще дръпне много" хахахаха

50

Анонимен

преди 1 година

Заради тези глупости които правят северномакедонците, Албания ще влезе в ЕС и ще дръпне с много. После северномакедонците ще тънат в мизерия и ще се чудят защо така стана. Сами са си виновни. Да ги видим след колко десетилетия ще се усетят че само губят с тези измислици и кражби.

49

ХИЧО

преди 1 година

Пендарко,докато дремахте,100 000 влезнаха в ЕС,с български паспорти...10 процента от християнското население на тази област Македония

48

Анонимен

преди 1 година

и ние сме шокирани, че се срамувате да се наречете българи!

47

ъ

преди 1 година

Че от какво са се шокирали великите македони? Те от 50 години ни викат "татари" и "фашисти", учат децата си, че трябва да бият българи и какви ли не още простотии, сега били "шокирани". Айде да си гледат работата и да спрат да ни занимават със себе си.

46

Анонимен

преди 1 година

ПИТАЙ ПУТИН? ДОКАТО КЛАТИТЕ ГЛАВИ С ПРО МИТИ МОЗЪЦИ ОТ СЪРБИЯ И РУСИЯ ЩЕ СИ СТОИТЕ С РУСКИ ОПОРКИ !НАЛИ АЗБУКАТА Е ВАША?СЪЗДАЛИ СТЕ СИ ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ ,ТО И НАШАТА Е ПИСАНА ПОД РУСКА ДИКТОВКА!РУСИЯ НЕ ИСКА СЪРБИЯ И МАКЕДОНИЯ В ЕС И НАТО!ДАНО ПОУМНЕЕТЕ!НИЕ 80 СМЕ РУСОФИЛИ И БЪЛГАРОМРАЗЦИ!

45

Стар Комита

преди 1 година

Пендеровски всеки път казва различно.Според случаят.Гърците само като им скръцнаха със зъби,и им казаха че Македоноя е в Гърция,и не е коректно да се наричат така,макетата веднага си смениха имто на държава на ,,С.М." Утре гърците ако им изръмжат,и собствените си имена ще променят.Но на България се дървят.

44

Анонимен

преди 1 година

Ние сме първите, които признахме държавата им, защото много обичаме Македония. Но сегашните им управници и нападенията срещу българи направиха така, че да се намразим. Истината е, че предишните поколения българи умираха за Македония и обратно.

43

Хейт

преди 1 година

То и ние сме шокирани, че сте толкова диви, прости и примитивни. Ама какво да се прави, примиряваме се...

42

R.A.T.M

преди 1 година

Шокиран съм, че Пендаровски е шокиран

41

ХИЧО

преди 1 година

Професионалният лъжец Пендарко,повтаря тази лъжа,че в Македония живеят 3500 българи,като явно се надява,че като я повтори много пъти,тя ще стане истина....Забравя да спомене онези 100 000 ,които са взели български паспорти,като са доказали българските си корени....

40

Анонимен

преди 1 година

Защо Гърция ги спира 27 години? Защо Австрия и Нидерландия спират нас за Шенген? Всяка държава си е казала изискванията.

39

Ауууу

преди 1 година

Тоз колко изненадан го играе шмекра, аре чиба ве

38

Анонимен

преди 1 година

Този бил шокиран. Кое не им е ясно от искането на България? Всичко е ясно и логично. Ние пък не разбираме тяхното изопачаване на историята. Македонският език е диалект, както е диалект и шопския