13

Анонимен

преди 1 година

А какво става с контранастъплението и целия консолидиран запад който подкрепя Украйна?

12

Духайте супата

преди 1 година

Путин си взе с лекота 20% от територията на Украйна, при това в съответствие с международните закони и правилата на ООН, унищожи украинската армия, изпразни складовете на НАТО, постави икономиката на ЕС на колене, и продължава успешно да прочиства Русия от петата колона, където всъщност се води истинската война. В същото време Световната банка обяви в доклад, че Русия е първа икономика в Европа по полукупателна спососбоност, руснаците живеят на най-висок стандарт в Европа.

11

Анонимен

преди 1 година

Иран е голям приятел и съюзник на Русия. Двата колоса Иран и Русия плюс суперколоса Северна Корея са единствената надежда на Путин да спечели империалистическата война за територии срещу Украйна а в последствие и срещу цяла Европа.

10

До 10

преди 1 година

Ние никъде няма да ходим, а ще станем мнозинство. Вие пък не различавате изхода от вход.

9

Е нали

преди 1 година

На ориенталските бекове това им харесва Иран, Русия, Северна Корея Абе изчезнете най-накрая се отървем от вас бе

8

Двоен аршин

преди 1 година

Ами такова е положението в ЦЕЛИЯ арабски свят. Ако в Иран е зле какво да кажем за убийствата на честа в Саудитска Арабия? А за убитите с камъни жени ? А това че домашното насилие в тази страна не се наказва по никакъв начин... Или те са съюзници на САЩ и за това не е позволено да ги притесняваме .За тях това е етнически особености.... докато СЪЩОТО в Иран е престъпление... А сега де...

7

Роза

преди 1 година

Може живота в БГ да е много труден,но съм благодарна,че никой не заповядва на жените как да се обличат и никой не им налага да си стоят само в къщи!Който има разум-спазва приличие и мярка в облеклото,а пък който няма-излагацията си е за негова сметка!Интелектът не зависи от това дали си мъж или жена,дали си черен или бял,дали си роден в бедно или в богато семейство!Никой не трябва да е подтискан и подценяван,но за съжаление ние не живеем в справедлив свят!

6

Анонимен

преди 1 година

А какво става с американската мечта?

5

АнонимеН

преди 1 година

ДОКАТО АЯТОЛАХ ХАХАВОТЕЙ НЕ УМРЕ В ИРАН ТАМ ВСЕ ЩЕ Е РЕЖИМ!

4

АнонимеН

преди 1 година

БАЙДЪН ОБЯВИ, ЧЕ И СЛЕД ПАДАНЕТО НА РЕЖИМА НА ПУТАНИТЕ ТОЙ БИЛ ПРЕКАЛЕНО НЕКАДЪРЕН И ЩЯЛ ДА ОСТАВИ РЕЖИМА В ИРАН И СЕВЕРНА КОРЕЯ!

3

Анонимен

преди 1 година

Иран е държавата с най-голям процент жени с висше образование.

2

Бре, Иран!

преди 1 година

А какво става с контранастъплението?

1

Браво на Иран!

преди 1 година

Искам шериат в Европа час по-скоро! Да се разправим с феминистки, соpocоиди, лгбт.