381

Анонимен

преди 8 месеца

Одобрявам и ги подкрепям и не само за зърното, а изобщо срещу вноса на некачествени, токсични хранителни стоки и стоки, подбиващи българското едва кретащо производство!

380

Къв протест кви

преди 8 месеца

5 лева бе. Да пускат танкове срещу тия л у м п е ни. Искам ниски цени и не ми пука за "земеделци"

379

Цеко

преди 8 месеца

Подкрепете протестите от понеделник на зърнопроизводителите, за да изметем от политиката тези национални предатели, които узурпираха властта в България !

378

САТА НАТО

преди 8 месеца

По-гадни и долни от укрите, са само нашите продажни управници ! Не трябва да ставаме зависими от краварите, да се борим за свободата си. Помнете Левски и Ботев! Българийо, Българийо, за теб ли те умряха? Не само София , цяла България трябва да се вдигне, иначе загиваме като нация!

377

Анонимен

преди 8 месеца

всеки от тия трактори е по 100к евра ... ми няма да работят на загуба, ако искате да си работите ниви но сте пропуснали срока да го декларирате ще пиете студена вода, чак 2024-2025 ще можете, но виж тези ще ги работят като бели петна...

376

Мръсни крадци

преди 8 месеца

Са тези земеделци

375

Нашите едри земеделц

преди 8 месеца

Са една престъпна схема. Крадат милиарди

374

Анонимен

преди 8 месеца

НЯМАМ СПОМЕН ЗЕМЕДЕЛИЕТО ДА Е ДОВОЛНО ОТ РЕКОЛТА!ГОРИВАТА ЗА ТЯХ НА КАКВИ ЦЕНИ СА?ПАК НЕДОВОЛНИТЕ. СУБСИДИИ И МАШИНАЦИИ!

373

Анонимен

преди 8 месеца

НАШИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ ПОЛЗВАТ ПРИРОДНОСЪОБРАЗНИ ПРЕПАРАТИ! ЗАЩО УМИРАТ ЦЕЛИ ПЧЕЛИНИ СЛЕД ПРЪСКАНЕ НА ПОСЕВИТЕ? КАКВОТО И ДА СЕ ГОВОРИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ!ОЛИОТО СКОЧИ ТРОЙНО ЗА 24 ЧАСА!ХЛЯБА СКОЧИ А ДДС ПАДНА!ХАЙДЕ ДА НЕ ВИ ЗАПОЧНЕМ НИЕ!ПОТРЕБИТЕЛИТЕ! АМА НАРОД .....САМО ДЕТО ОЩЕ НЕ МУЧИ! УКРАЙНА ВЭВ ВОЙНА И ВСИЧКО ПРОИЗВЕЖДА НО НИСКИ ЦЕНИ!НА НАШИТЕ ВСЕ ИМ ПРЕЧИ !Заселят и започват тъжно ,ще се вдигнат цените, суша е!Пролетта - от тази киша неможем да ожънем!АНДРЕШКОВЦИТЕ МИЛИОНЕРИ! ФАЛИРАЙТЕ!

372

До ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

ТИ ЯВНО СИ АБСОЛЮТНО ЗАБЛУДЕН ..Я виж колко държави НЕ ГО ИСКАТ ..ТОВА Е 2..3ТО КАЧЕСТВО ФУРАЖНО ЗЪРНО ВЕ..Всичкото зърно от УКРАЙНА Е ГМО С ГОЛЕМИ БУКВИ>.то е НА ФИРМА МОНСАНТО И ДУПОЙНТ...ТИ ЯВНО ИСКАШ ДА ЯДЕШ КАТОДОБИТЪК...дА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ЦЕНАТА НА ЗЪРНОТО Е БОРСОВА,ТОВА ЧЕ ЩЯЛО ДА СТАВАЛО ЕВТИНО Е ТОЧНО ЗА ТАКИВА ***,..НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ "ЕВТИНО"..ВСИЧКО СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ БОРСИТЕ И НА ОЛИОТО И НА ЗЪРНОТО..ЦЕЛТА Е ДА СЕ УНИЩОЖИ СЕКТОРА НА ЗЪРНОТО И ДА ФАЛИРАТ ХОРАТА,И УРАНОТОВОТО ЩЕ ДОЙДЕ

371

gogo

преди 8 месеца

ТВЪРДО ЗА!!! УСПЕХ ЗЕМЕДЕЛЦИ!!!Като блокирате, ако може с тези машини и да бутнете някоя и друга сграда, по специално в тази в която ще се крият 240-те мишока=)

370

ДонДон

преди 8 месеца

До SharkЦените на олиото и хляба, може и да не паднат при свободен внос, но важното е да не се вдигнат. Защото нашите зърнари, това искат, да вдигнат цените на суровината за преработвателите. Те си пазят още реколтата от 2022 в хангарите, защото са си калкулирали следващото Бентли, а при сегашните цени не се връзват сметките.

369

Тихомир

преди 8 месеца

Ха такаааааааааааааааааааааааааа

368

ДонДон

преди 8 месеца

До Анонимен - Тогава да забранят вноса, а да им спрат субсидиитеПодкрепям тази теза! Как така, украинците - без субсидии, по време на война, при недостиг на горива и пр., постигат в пъти по-ниска цена в сравнение с нашите ***?!!!Нали искаме пазарна инкономика! Защо когато цените падат искат непазарни ограничения, за да си запазят лапаницата?А когато лапачката е яка, си трят и казват "Амии, пазар! Какво да правим".

367

Един въпрос:

преди 8 месеца

Къде са противотанковите снаряди с ОБЕДНЕН УРАН, които англичаните подариха на украинските нацисти???

366

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

Алчните комунисти-,,житари,, не мислят за народа,а само да трупат милиони. Казват че зърното от УКРАЙНА е замърсено. А вашето чисто ли е с тази химия която влагате за по-висок добив. Истината е,че украинското е евтино. Нищо няма да постигнете с келявите си митинги. БЪЛГАРИНЪТ ИСКА ЕВТИНА ХРАНА.

365

Тато

преди 8 месеца

Аз само да питам, как така най-субсидирания сектор ще фалира? Тези субсидии за какво се дават? Или те не се броят? Да на би другите бизнеси да нямат външна конкуренция? Те как се справят? При мен например е на пазарен принцип - съобразявам се с международните цени. Не винаги ми е гот, ама не ходя да плача пред парламента и не си изкарвям машините на улицата. Не си купувам Бентли например, а търся начин да съм рентабилен. Много им се услади на тези хора последните годинки, бзплатен обяд няма!

364

Анонимен

преди 8 месеца

Смейте се на Копейкин , но не се ли усещате , че вече е 2-ра сила след герб !

363

Анонимен

преди 8 месеца

Аве , атлантиците !Защо вдигнахте толкова много рейтинга на Костадинов , та чак излиза пред ПП-Дб на изборите ?

362

b.b

преди 8 месеца

Само им гледам сеира на цветните модерни. Аз с ламборгинитата си имам ....кеш, а ....приказка . А и на тях да им повикат о с т а в к а