280

Ко?! Нье.

преди 8 месеца

"Най добрия президент в новата ни история!!!" - най-добрия президент в новата ни история е господин Петър Стоянов.

279

Анонимен

преди 8 месеца

Защото ,така ги възпитават техните родители - никой не мисли как да направим така,че да живеем по- добре на тази прекрасна земя, пропита с кръвта на предците ни! Учат си децата да са чуждопоклонници и повечето не говорят правилен български! Няма родолюбие и всичко ,което се прави в БГ, все е зле...Ама от нас зависи всичко!!! Защо не сте по площадите да ги линчосаме " лошите политици" - какво се чака?

278

Анонимен

преди 8 месеца

Преди 1989 година хората от Югославия си ходеха свободно на запад, но не избягаха от Югославия, а и защо да бягат от хубавото?

277

Анонимен

преди 8 месеца

Колко летци загинаха заради твоята некадърност?КОЛКО УМРЯХА ОТ КОВИД ДОКАТО ОБЯСНЯВАШЕ,ЧЕ НЯМА ВИРУС И това е политика на ББ ДА ИЗОЛИРА ХОРАТА!ПРОТИВ МАСКИТЕ ВОДЕШЕ АГИТАЦИЯ, ДОКАТО ББ ОБИКАЛЯШЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ТЪРСИ МАСКИ И ОБЛЕКЛА ЗА ЛЕКАРИТЕ, КИСЛОРОДНИ АПАРАТИ,ВАКСИНИ! ТВОЙТЕ НАЗНАЧЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ ЗАЩО НЕ ИЗВАДИХА СТАТИСТИКА КОЛКО ЛЕКАРИ УМРЯХА!КОЛКО ОБЩО ХОРА УМРЯХА!НАЛИ ЗАРАЗИ ЦЕЛИЯ ГЕНЕРАЛЕН ЩАБ ПО ВРЕМЕ НА БАНКЕТ И ПОСЛЕ СЕ ТРЪШНА ПОЛОВИНАТА ВОЙСКА

276

Анонимен

преди 8 месеца

През 2009 година имаше големи надежди, че ГЕРБ с Бойко Борисов ще пооправят нещата в България, но се оказа, че ГЕРБ са по-алчни и крадливи даже и от СДС.

275

Анонимен

преди 8 месеца

Милиони българи избягаха от България след 1989 година заради силно влошения живот е сравнение с преди 1989 година. Няма защо да си кривим душата - до 1989 живота си беше хубав, а след 1988 стана ад.

274

Анонимен

преди 8 месеца

ДОКАТО ТИ ПЛАЩАШЕ НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ ВТОРА ЗАПЛАТА С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ,МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ НАПУСКАХА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ПОЛУЧАВАТ НОРМАЛНИ ЗАПЛАТИ!

273

Анонимен

преди 8 месеца

Вдигнете още пенсионната възраст, глобите, сложете още зони в градовете, крадете повече от асфалта, връщайте големите фирми итн. Край нямат глупостите!

272

Паню Баирски

преди 8 месеца

България се стопи, защото съществуват все още такива дървени нещастни комунисти като Радев!

271

Йордан

преди 8 месеца

Радев да си спомни от кога е президент и какво направи за българите.

270

Хайдеее,

преди 8 месеца

...на Щатните пак Борисов им е виновен! Ако всичките бяхте построили малка част от това,което той построи, България щеше да е друга! А Тоя,дето уж нямало да краде, поне веднъж дал ли е обяснение как неговите служебни отчетоха за девет дена...девет милиарда профукани?

269

Иванов

преди 8 месеца

Радев заради теб и такива партии с комунистическо криминално минало и настояще се топим вместо да бъдете съдени и осъдени вие управлявате и даже ти мая Манолова копейкин БСП левицата итн като съучастници начело с Трифонов сте виновни че явно поддържате един нов фашистки руски режим

268

СВОБОДА или СМЪРТ

преди 8 месеца

След 89-та година, 2 милиона българи избягаха на Запад. И не избягаха през 89-та, защото преди това е било много хубаво, а през 90-те е станало непоносимо, а защото за пръв път им се отвори възможност през 90-та година, след 45 години комунистически затвор, какъвто НРБ представляваше - пиле ако прехвръкнеше границата го стреляха граничарите.

267

Не знам другите

преди 8 месеца

Аз мисля да емигрирам заради Радев.

266

ББ

преди 8 месеца

Бог ни дава животите като Свободни,вземащите копейки като теб,работещ за убийствата на жени и деца в Украина..не си ни фактор...руски р.б си...и службите на радев спрете да работите против Българите!!!Българите ви плащат...ЕдЕнето!!!ще раждат в сигурен и свободен...гАспадаря ти от мАсква ше им го осигури и гарнантира...както гарантира на Украина???Война е!!!Света ни е готов да я спечели!!!р.би като теб ще бъда съдени за съучастие в убийства на жени и деца..."генерале"""на лапачи и крадци

265

Териториален

преди 8 месеца

Аз съм от тези млади и да ви кажа целенасочено се обработва населението да напускаме.... Чрез медиите най вече ... Доскоро имаше смисъл да напуснем , вече няма.... Заплатите са добри...

264

Анонимен

преди 9 месеца

Заради такива като Радев.

263

Wc

преди 9 месеца

ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ И РАЖДАТ ПРИ ВАРВАРИ .

262

Анонимен

преди 9 месеца

Проблема не е корупцията а душманствата. Никога не прави зависим млад живот от дърт де.генерат дегенерирал дълго време на безнаказана власт . Видяхте ли как ромовете убиха шофьора на камиона ? Заклаха го заради млад живот . За българчета не се лее кръта душманска и така ченгетата насочват душманите към българчетата . А мене ме лъжат че моя живот ще съсипят щото ромовете трябвало да водят прасетата (проститутките) И тях не ги пипали . А истината е че ченгетата ги насочват към българчета .

261

Опалянка

преди 9 месеца

Заради комунистите като теб, които след 34 години промени държат юздите на всички обществени сфери в БГ !!!