237

Анонимен

преди 8 месеца

Тази от треп ка е на държавна заплата и работи за вкарването на България във военен конфликт с Русия и нейните съюзници. Ако бъдат оставени на власт 4 години вредите ще са колосални.

236

Анонимен

преди 8 месеца

Нагоре във висините на глупостта -- за министър на отбраната на България или премиер изобщо, не ни трябва чужд агент, чиято задача е хипотетично спечелване на загубена вече война, която не ни и интересува. Ресурсите не само на България са ограничени, те са ограничени и на т.нар. запад, към който България е изкуствено прилепена от агенти предатели.

235

Вьзмутен

преди 8 месеца

Това е типичният нагаждач променкаджия - преди -89 се е клел на вьршавският договор днес се кьлне на нато , утре може да е на талибаните ако плащат по добреВикате ли слава пп/дб

234

Анонимен

преди 8 месеца

Марш в украйна шпионин на зеленски

233

Анонимен

преди 8 месеца

Русофилите да отидат да посрещат братските руско-ирански дронове на Дунав.

232

Анонимен

преди 8 месеца

Уволнение!

231

Анонимен

преди 8 месеца

Затова нарамвай автомата, и по най-бързия начин отивай в Одеса да вардиш да не стига до нас.

230

Русия ВЪН!!!

преди 8 месеца

Путин обра България с корупция и далавери и високи сметки за бензин, газ, ток и парно. Русия ВЪН от България! ВЪН!!!

229

Анонимен

преди 8 месеца

да стане съветник на ръша и да миряса накрая

228

Украйна

преди 8 месеца

губи войната и губи територии.................а тоя Тагарев май ще яде шамарите с тая антируска и антибългарска политика!!!Предател и мръ@@сник!!

227

Анонимен

преди 8 месеца

Какви украински пристанища на Дунав?

226

Слава за Русия!

преди 8 месеца

Тагаренко да заминава за украйна да брани пристанищата с автомат в ръка. Тук родоотстъпници не ни трябват! България и Русия - братя за винаги!

225

Жоро бои ца

преди 8 месеца

И идна фурна Джийска лопата. И нагаждач! На такива сме се нагледали !

224

Не разбрахте ли

преди 8 месеца

Че не трябва да се делим на русофили и русофоби?! Да сме българи! Разбира се и аз предпочитам руските вместо жендерските евро ценности,въпреки че ме е еня за нас на първо масто,а ни за тях! Тук. Е проблема,че те не мислят за нас а за Украйна и Русия! Ай стига вече! Къде живеете? Къде се храните,от къде взимате пари? Ааа,от Европа ли? Ами нали безплатен обяд няма! Значи пак народа ще ви ги прати парите с което задлъжняваме! Стега вече арогантно потъпкване на страната ни! Бъдете българи и достойни

223

Българин-русофил

преди 8 месеца

Нямам нищо против Украйна,по-скоро назначените от посолствоТО са за тояга,ама неокастрена.Обичам България и братския руски народ.

222

Вижте пичове

преди 8 месеца

Не е проблема Русия или Украйна, достатъчно добре сме сраснали със Европа,кому е нужно да се бутаме между шамарите? За това става дума! Не съм проруски настроен,другарят п...ьо също е в играта на глабялистите, имам чувството че целенасочено ни бутат към крах! И хората на власт си казват:ами това казват великите сили-война-война,криза-криза, ние ке сме си добре пък бедния човечец да го д..у..ха,както каза един от трибуната! Това човешка ли е? Изчезни ли човещината-краят е .

221

анонимен

преди 8 месеца

Абе ***,ти още малко ще обявиш война на руснаците,няма ли кой да ти каже,че в главата няма нищо

220

Не ме интересува

преди 8 месеца

Нито *** от Русия,нито зеленото човече, а България и мира в нея! Не искам синовете ни да плаче за бащите си за кефа и банковата сметка на някои хора! А който му пречи-да взима семейството си е да отива да си бие с когото пожелае! Лек ден!

219

Анонимен

преди 8 месеца

Като е толкова загрижен за О-крайна,да взема един лък и стрели,да ходи той да я спасява!Преди време мистър Бийн Плеввефлиев щеше напада със сал Русия...ама нещо се поотказа.

218

Анонимен

преди 8 месеца

Задлъжнелите """"богати"""" страни правят нарочна инфлация за да си се отърват от дълговете... народите плащат сметката...