137

Анонимен

преди 9 месеца

Така погребахте паметника на НДК, вместо да го ремонтирате. Трайков, на твоята къща ако падне керемида, огради ли слагаш или нова керемида? или украинското знаме

136

Анти Тяло

преди 9 месеца

Трайчо вместо в затвора, кмет го направили... след *** обаче какво ще кметува???

135

Анонимен

преди 9 месеца

До месец и половина община Средец ще си има нов кмет!

134

Анонимен

преди 9 месеца

Само плочата ли ще свалите, целият постамент трябва да бъде демонтиран, и то зрелищно, с фойерверки!

133

Радослав

преди 9 месеца

Махането на този паметник е като АЕЦ Белене или магистралите: все се говори за тях в бъдещ момент и така вече 40 години! Ако искаха да го махат да го бяха махнали преди десетилетия, но понеже всички партии са разсейки на тумора БКП, затова кулата на Мордор още стърчи!

132

Grom

преди 9 месеца

Единствено не ми хареса, че от замърсителите сложи транспорта на първо място. Дълбоко невярно за София конкретно и това е пределно ясно.

131

ККК48

преди 9 месеца

Това племе още говори за Белене, Народен съд, национализация. Не, серизно, баси елементарното племе. Още малко ще приказват такива, ще ви изринем,като паметника ви

130

Анонимен

преди 9 месеца

Трайчо Трайков най добре да си трайка че да не се отрайка натрайка

129

Анонимен

преди 9 месеца

Сънувах ,че на трайчо му умират децата...

128

Пиперков

преди 9 месеца

Тая зима руснята ше са без ток, да се готвят. ВСУ и ГУР ще се погрижат за това и няма кой да ги спре. Иначе Укрите си възстановха енергийната система за няколко седмици, обаче рашистанците няма да могат да я възстановят с години. Ше ги върнат в 17 век друзя, вие мислете за опорки от сега.

127

До Анонимен 149

преди 9 месеца

Съжалявам, че вече не е сред живите една възрастна дама, която ни разсмиваше с разкази за най-различни случки, емблематични за първите 10-15 години на социализма у нас. От нея слушах, че някакъв чуждестранен журналист след посещение у нас обобщил, че българският народ сам си създава проблеми, а след това с огромен ентусиазъм тръгва да ги решава. За съжаление бях дете, когато тя разказваше това и не си спомням нито кой е журналистът, нито точно през коя година е посетил България.

126

4

преди 9 месеца

Сегашните много наподобяват девето юнските превратаджии!

125

Пиксел

преди 9 месеца

Много промити мозъци. Скоро от пикливият ви паметник няма да остане и следа, колкото и да въздишате отзад.

124

Анонимен

преди 9 месеца

Най-добре да го взривят както ИПК Родина.

123

Мекере

преди 9 месеца

Да премахнем паметника на окупаторите зад океана който бомбардираха София унищожиха църква на 3 века в центъра където са били мощите на Васил Левски!Паметника е на НДК!!! Махнаха символите на Левски Ботев Вазов.Прости хора ни управляват,пърдон говорители на посолството

122

Наблюдател

преди 9 месеца

До роумингарЕй фес тука е България и ние заедно със братята от Русия сме отвоювали свободата си!!!Джамия ли да има там или да го продадат общинарите на цената на балатума това апетитно място че не останаха по центъра големи терени всичко презастроиха корумпираните демократи!!!

121

Анонимен

преди 9 месеца

В добрите държави като имат проблеми - ги решават!У нас като няма проблеми - си ги създаваме и задълбочаваме!

120

роумингар

преди 9 месеца

Ама това ли бе!? 30 години закъснение да бъде премахнат съвeцкия циpей от центъра на софия, сега най-после обидния надпис ще бъде премахнат ей сега! Ми че то един го премахна наскоро с чук и няколко мръсни думи ама другарите на другарката нинова го излъскаха и го въстановиха! Циреят трябва да бъде премахнат заедно с постамента тежка техника под писъците на cъвецкото пасолства, а не някаква си плоча да бъде свалена, ей сега, може би. На негово място трябва да има полянка, пейки и езерце с пaтки!

119

до 22 анонимен

преди 9 месеца

Питай ортака си.

118

Анонимен

преди 9 месеца

Откачалката от "Психо"!