53

Бай Дэн

преди 9 месеца

най-сетне Ще Ходи У Затвора, а Лай Нэн - кога или в ЕСССР - Правосъдие - няма!

52

Анонимен

преди 9 месеца

Другаде ще да е импийчмънта за бай Байдън..

51

DO 58

преди 9 месеца

Ооо плоскоземецо! И Ковди си има и КОНДЕНЗА от самолетите си го има! Просто си забил носа си в копейките да си ги броиш и не си погледнал нагоре! Айде оди в мама Раша като толкова е хубаво бе де аа и русороба!

50

MNENIE

преди 9 месеца

Народите на Европа , Азия , Африка и Южна Америка подкрепят Русия . Тези хора водят Война срещу Империята на Злото . Байдън и Сина му трябва да се съдят в Международен Съд за Биотероризъм - Био Лабораториите в Харков , Украйна бяха управлявани от Сина - от там се взимаше отровата и се пръскаше със САЩ Самолети над Европа и Азия . За критиците - да сте виждали следи от Самолети от 20 месеца , и Ковид 19 ?

49

Анонимен

преди 9 месеца

Ами много го чакаха, преди да го подпукат. Въпросът е, вицето какви ще ги върши после? И дали няма магически да приключи украинската авантюра, че там синковеца колко е вътре...

48

Анонимен

преди 9 месеца

Много се надявам да успее.

47

Жалка

преди 9 месеца

Фямерикя!

46

До Пенчо

преди 9 месеца

От 17 ракети са свалени 14. Само 3 удрят завода. И това са най-добрите ракети на британската армия. Включвай и френската защото те ги произвеждат.ПВО-то се справили повече от отлично. Само украинското може да сваля по 150%, никое друго няма 100% успеваемост

45

Анонимен

преди 9 месеца

Не, съмнявам се Джо да стигне навреме, старостта винаги надделява

44

до 49

преди 9 месеца

Засекли са я. Ама това не им помага особено. Трябва и някакъв начин да се свали, а руснаците не са силни в такива технологии. Не случайно Киев удря вече Москва с полуаматьорски дрончета. Ествествено, много от ударите се планират от САЩ и това е идеален момент да се тества подготовката и военните технологии на Русия в реални бойни действия. Много хора се чудят защо Русия не използва широко рекламираните си оръжия. Защото хем няма да имат кой знае какъв успех, хем САЩ ще събере много инфо за тях.

43

Мотовилков

преди 9 месеца

Що ли ще стане ,ако удари 200 грама гроздова -може да обяви война на Юпитер ...

42

до 47

преди 9 месеца

Как руснаците не са засекли ракетата?

41

задокеански памперс

преди 9 месеца

Какво да успее? Да приключи преди да е пукнал?

40

Предприемач до Пенчо

преди 9 месеца

Освен, че е много по-ефективна, явно е и доста мощна. Завода и пристанището пламнаха като факла моментално. А кораба и подвоницата бяха отнесени, стоейки на около километър от там.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Лека нощ.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Републиканците просто връщат жеста.

37

Пенчо

преди 9 месеца

Сторм Шадоу може да се носи и от Ф35. Не знам какъв самолет е използван, но очевидно руската ПВО е напълно безпомощна срещу ракети, използващи динамично данни от GPS спътниците. Сторм Шадоу досега няма случай да бъде свален. Многократно по-ефективен от Кинжал и около 10 пъти по-евтин.

36

до 39

преди 9 месеца

Всъщност си прав. Съвместно между Франция и Англия. Моя грешка.

35

Бай Дэн

преди 9 месеца

със Сигурност ще е Първият Президент на САЩ, който ще Завърши Живота си във Федерален Затвор! А Падне ли Бай Дэн - Лай Нэн ще Последва Същата Съдба!!

34

нафърфорий

преди 9 месеца

Абе човека вече с единия крак е в Другото Измерение!!!