213

СПАС

преди 8 месеца

Нищо няма да има!!! Водата от 3ст/м3 стигна 5лв/м3!!!!! ............и какво? ПАК СИ ХРУПКАТЕ БАНАНИ!!! 150 ПЪТИ!!!! НЕ ПРОЦЕНТА!!!!! ВАЖНОТО Е, ЧЕ СКАЧАХТЕ ЗДРАВО И ДОКАРАХТЕ КАПИТАЛИЗМА!!!!.............А СЕГА ПИЙТЕ ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ОТ 5ЛВ/М3!!!.........И ПО ЕДИН БАНАН!:))))))))))))

212

Анонимен

преди 8 месеца

Ще им много бесилки на жълтите павета.

211

Тон

преди 8 месеца

Ще има свободен ,животински безконтролен линч!

210

Тон

преди 8 месеца

Свършено е с вас!

209

Тон

преди 8 месеца

Направете го ,и като скочи ,име ще скочим,а вас няма да ви има!

208

Янко-Перрник

преди 8 месеца

А около 3000 озверели миньори- въглищари с Винкели и още 1000 души с коктейли молодец може ли на площад НС да пренаредят новите павета в сградата ,с омирисаните дъртаци и селяци.

207

Анонимен

преди 8 месеца

Е то без ТЕЦ, АЕЦ, само на панели и мелници + борса, какво се очаква, даже тези проценти са ниски.:))

206

Джо

преди 8 месеца

Това ще унищожи ДПС и ГЕРБ.

205

Анонимен

преди 8 месеца

ще ви тричаме по площадите..няма значение от коя партия сте

204

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 8 месеца

още ли не съм Ви Ококорил като мене?! рано или късно, но по-скоро - рано и това ще стане!!

203

Анонимен

преди 8 месеца

Само да ви кажа, че по същото време ще влезе и ЕВРОТО. Правете си сметката от сега, имате около година - фотоволтаици, пелети или дърва. Действайте че тока скоро ще стане лукс.

202

Анонимен

преди 8 месеца

Много спец тук, много завистник. Седнали на зърнопроизводителите милионите и луксозните коли да броят, заплатите на IT-та, абе, вместо да дращите по сайтовете, отивайте пшеница да гледате, милионери да ставате, на майбаси да се возите или сядайте зад компютрите и тракайте по цял ден за 7 хилки. Паничката му празна, ама той, вместо да помисли как да я напълни, в чуждата гледа и завижда.

201

Анонимен

преди 8 месеца

Аз си паля печката с ЧАКМАК - Кремък и Желязо. Удрям кремъка с желязото, искра изхвръква, паля хартийката сред сламата в джамала. тя загрява камъните и ми е топло, през цялата зима. Имам стара газ за лампа! Паля си газовата лампа и чета стари вестници останали от моите деди. Цял склад са! Имам си навън слънчева тоалетна. Вземам листа от дървета и с тях си протривам дюнгелето след ихвърляне на търкалето. Всичко е наред. Не ми треба Дюпетат да ми разправя всеки ден за някакъв си маймунски резерват

200

Анонимен

преди 8 месеца

ТОВА СА ИЛЮЗИИ ДА ВИ СГОТВЯТ ПО-ДОБРЕ, ЦЕНАТА ЗА ДОМАКИНСТВАТА ЩЕ СКОЧИ МИНИМУМ НА 0,60 ЛВ НА КИЛОВАТЧАС!!!

199

Анонимен

преди 8 месеца

За какво ни е евтин ток от АЕЦа, добре че се отървахме и подарихме реакторите на Украйна.

198

Анонимен

преди 8 месеца

"Социализмът донесе само вреди за България цената, за които плащаме всички здравомислещи хора. Няма какво да се мъча да обеснявам на човек, който е с дълбоко промит мозък и ниска обща култура." Цикличното "не мога си опаза позицията, заотва ще кажа, че си прекалено глупав, че да ме разбереш". Браво - продължавай все така! Един ден, ще станеш журналист по Нова.

197

Анонимен

преди 8 месеца

"Програмист взема средно 7хил лева. Ама програмистите са алчни и с евтиния потребителски ток си държат интернет сайтовете вкъщи, копаят критпо койни с евтин ток, програмират си в къщите и т.н." - Жалко, че е незакнно да те измлатя с една лопата през кухата картунка.

196

Анонимен

преди 8 месеца

Свободен пазар ли? И като двма бизнесмени изкупят квотите за месец напреди и ти кажат 5 лева на квч, кво правим?

195

Анонимен

преди 8 месеца

Чакай малко - защо се внасят промени, които ще направят животът на ВСИЧКИ по-труден?

194

Анонимен

преди 8 месеца

Тук не е имало и едвали някога ще има свободен пазар за каквото и да е. Всичко е една спекула. Рано или късно в смотана ни държава ще останат необразовани роби, който ще бъдат заменени от друг народ и българия ще бъде забравено име ... даже няма да е и легенда ... просто ще изчезне