174

амчито

преди 9 месеца

Това не е новина! А нещо в което има резон.

173

Анонимен

преди 9 месеца

Ислямизация , насилствен монокултурализъм , промяна и замяна на етническия състав на държавите и градовете заселване на чужденци в малките страни насаждане на расова омраза и ксенофобия и русофобия насаждане на вид полова дискриминация джендърр идеология фашизиране и мутразиране културна и морално етична изолация излишна никому ненужна цифровизация това са само част от характеристиките на союза.

172

Загрижен

преди 9 месеца

Потекоха им лигите на знайни и незнайни възрожденци и руЗисти... Въпросът е дали прочетохте, че Англия пак напира да идва в ЕС? Всички сънища за смъртта на ЕС са силно преувеличени ;-) Но важно е аха, аха да преборим прогнилия запад и да фалира целия комунистически строй. Нищо дрОгарЕ джуджето от кремъл ще ви покаже как се фалира с финес!

171

Анонимен

преди 9 месеца

Дано се разпадне и никога повече еврокомунизъм в дън земя да потъне евроелита цялата пасмина.

170

Военните пенсионери

преди 9 месеца

ще загубят най-много.... пенсиите им няма да могат да си ги получават, няма кой да им ги изплаща

169

Анонимен

преди 9 месеца

Браво! Аман от мизерия. Аз отивам в един шведски хотел и казвам, *** искам някое хубаво сканинавче с големи нанки и сини учучки за асистент и да я разкарвам в мерцедеса из Стокхолм по заведения а у, да има с кой да *** видят ... Теее лато почнаха ТИИИИ ... СЕКСИИИИСТ .. Аа ауууу ... Как можеее ... Бааааааа ... Мани бе .. Отивам в Поша - още рецепционистката вика "Може ли аз аз ..." - може! Що да не може!

168

Анонимен

преди 9 месеца

Никога не е късно, газа за ЕС да свърши. Даже колкото по-късно се случи този сценарий, толкова по тежки ще са последиците за ЕС. Даже не разпад, а под протектората на Русия може да завърши ЕС, с назначен от Путин губернатор за ЕС, Р.Кадиров!

167

Анонимен

преди 9 месеца

Това ще е вторият (след Русия), а може би първият и най-голям кошмар за русофобите, ако ЕС се разпадне. Оттам НАТО и русофобите ще трябва да ходят на Аляска, при Байдън.

166

Анонимен

преди 9 месеца

Не смятате ли, че времето на единството на ЕС отминава? С натрапчивата си надменност и единодушие ЕП, ЕК, СЕ станаха причина да се формира БРИКС - една засега в зародиш икономическа организация,която ще се противопостави на диктата на ЕС + САЩ и по население доста надмина групировката ЕС+ англоговорящите държави. Наскоро още 6 държави влезоха в БРИКС. Догодина престарелият ястреб Байдън сдава властта. Няма ли да има мир между САЩ +ЕС vs БРИКС или ще дрънкаме оръжие като Тагаренко и НАТО?

165

Анонимен

преди 9 месеца

Поляците да не копират Фюрера, още през 1933 год. той ги казваше тия неща за германците. !!! Всеки германец да има вила и автомобил...

164

Отворко

преди 9 месеца

Крайната десница в ЕС иска абсолютна независимост на ЕС,което е невъзможно поради глобализмът който е обхванал цял свят.Но ще има много подръжници на тази идея.В случай на разпад ще се появи ,,Националната Държава" за да спаси всяка една държава.Единствено в България няма да се появи този политически модел,защото поради завишена русофилия и чуждо поклоничество,държава няма да има своя ,,национален политически капацитет" за да вдигне националната държавност на крака отново.България е слаба тук,

163

Анонимен

преди 9 месеца

Зелените политики отблъскват хората, защото започва масово обедняване + много други неприемливи решения.

162

Анонимен

преди 9 месеца

Пропаганда в стил "Работническо дело". Звучи ли ви познато? И тогава не вярвахме, а сега още по-малко!!!

161

анонимен

преди 9 месеца

а аз мисля че целия ЕС не минава, а си заминава! много му здраве!

160

Анонимен

преди 9 месеца

Не е пред разпад ЕС, проблема е, че самия ЕС, трябва да работи за държавите си и за населението си, а НАТО да не създава интриги, напрежение, агресия, ако може и да се разпадне НАТО, че да дишат хората свободно и да си търгуваме свободно с когото си искаме, включително и с Русия! Отделно и вместо да тъпчат с пари джоба на оръжейниците, може да си ремонтираме градовете и селата с тези пари, да се помогне и на населенето!

159

Анонимен

преди 9 месеца

"Споко, индустрията на ЕС минава на енергии от вятърни турбини и соларни панели" , хахаха, само човек не разбиращ от индустрия и производство, може да напише подобна глупост, в много процеси в производството, се използват горива, не е възможно дори с ел. енергия да се замести, просто защото такъв е процеса на производство, че ти е необходим огън, например при металите, стъклата и много други процеси. Газта пък е най-чистия вид гориво, който не замърсява и не запушва дюзите и затлачва машините.

158

Анонимен

преди 9 месеца

Споко, индустрията на ЕС минава на енергии от вятърни турбини и соларни панели.

157

Анонимен

преди 9 месеца

Крайната десница в Европа не иска наистина разпад на ЕС, а иска да изтрие последните 10-15 години безвремие на всякакви прогресивно-либерално-зелени профани, които направиха ЕВропа от втори, на четвърти по сила континент.

156

Stoyanov

преди 9 месеца

Всички ще напуснат ЕУ , ноБългария и Румъния няма да напуснат Европейският съюз , защото няма да покрият изискванията за напускане.

155

Анонимен

преди 9 месеца

Газта може и нула евро да стане, след като икономиката на ЕС спре и вече никой няма да ползва газ.