140

Тон

преди 9 месеца

Сащ объркаха главите на Европа ,умело ги подчиниха на своите интереси,своите ценности,и да водят марината война,в американската политика няма демокрация,няма честност има само интереси,и за тях ,тя е жертвала и ще пожетва собственият си народ !

139

Анонимен

преди 9 месеца

Дааа, санкциите работят !

138

Анонимен

преди 9 месеца

Няма изненади, даже за първокурсниците в УНСС. Обаче ЕЦБ и нефелните брюкселски зелки са объркани. Защото цялата им брюкселска администрация се води по същия шуробаджанашки начин, по който и българската. Разлика няма, без значение как брюкселци се правят на света вода ненапита

137

Анонимен

преди 9 месеца

хаха,свършиха евтините руски ресурси за европа и започна да потъва

136

Германия затъва ?

преди 9 месеца

А. Що така бе ? Нали чакахте всеки момент Русия да умре от глад и студ и след амнайстият пакет санкции икономически да приключи ?! А то какво. Европа затъва. Германия още повече. Русия изпревари Германия и вече е пета икономика в света. А Укро феновете в България се радват че нацистите влезнали в крайната плевня на Роботино....И очакват над Кремъл да се развее бял флаг !?? Ха Ааа Ха...

135

НикогаВечеСДС-Чума

преди 9 месеца

Ние сме затънали отдавна още от времето, когато СДС-Шайката изкорми подредената ни и богата държавица и ни окраде до шушка, а СДС-Чумата прокуди децата ни - лекари,инженери,учители да слугуват на англо- краварски господари, и да сменят памперси на перверзни дъртаци, но не се оплакваме

134

Анонимен

преди 9 месеца

Защо са изключени плюсове те и минусите от коментарите?

133

Анонимен

преди 9 месеца

Аман от журналисти работещи с гугъл преводач. И за това нещо получават хонорари! По-добре пействайте статиите в оригинал, че явно бълграския не ви се удава!

132

00000000000

преди 9 месеца

Германия затъва, а България на къде е тръгнала?

131

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС е слаб съюз движен он женки и джуджетата Шолц и Макрон.

130

Това е

преди 9 месеца

В ЕС... Вземат кадърните ни младежи безплатно обучение у нас, и ни изпращат стоките си втора, трета,.... употреба.

129

404

преди 9 месеца

Германия затъва а пък ние сме цъфнали и вързали!!!Сериозни ли сте ???

128

я па ти!

преди 9 месеца

я кажете сега кооолко е лошо положението в Русия?! :):)

127

Хм

преди 9 месеца

Растежът в ЕС е от 0 до 1%,в САЩ около 2%, обаче Китай бил закъсал щото растежът му бил спаднал от 5 на 4%.Я гледай ти...Впрочем, за да няма проблеми на Запад, растежът трябва да е твърдо над 3% и то при нормална инфлация.

126

Христо Христов

преди 9 месеца

До 162 Така е. Европа ще се оправят едни други... но про'с'таците като теб ще са най-отпред та да ги оправят всичките.

125

Христо Христов

преди 9 месеца

До 160 какви репарации е плащала германия, освен на евреите бе, про'с'так неграмотен?! България е тази дето плащаше репарации до средата на 70те заради про'с'таци като теб, баща ти и дядовците ти!

124

Анонимен

преди 9 месеца

Да му мислят мужиките, Европа ще се оправи.

123

Факт

преди 9 месеца

Свърши приказката с евтините газ,петрол, торове,метал,дървесина и тн. от Русия.

122

блицкриг

преди 9 месеца

Гние таз Германия, гние повече от сто години и все не изгнива. Репарации плаща, бомбардираните си градове издигна, окрадената от съюзниците иконпомика възстанови, но ние твърдо ще чакаме да изгние.

121

Путин

преди 9 месеца

Санкциите на Брюксел Работят! Не Съм си Мечтал и в Най-Смелите си Мечти, че с Една Малка Война в Украйна, коята е почни БезПлатна за Русия, тъй като и 1% от Военният си Потенциял не Ползваме - не само Ще РазОръжа НаПълно НАТО като ИзПразня Складовете им с Оръжие - а те Вече Заводи и Суровини да Произвеждат няма като Нарязоха всичко и си Изнесоха Индустрията в Китай, които впоследствие им Врътна Кранчето също, че и Икономически ще ги Закопая ЗаВинаги като НаПравя Русия и най-голямата в Европа!!