14

Емо

преди 15 години

Без да бъда краен, ти си *** овца с капаци! Миналата седмица един гражданин от София уби 3 "селянки" на място от Шумен, защото изпреварвал със 130 малко преди кръстовище (където ограничението е 60). Повечето катастрофи около Шумен по главната мрежа се предизвикват от "граждани" от София! Ако погледнеш чисто статистически една трета от катастрофите стават в София. Вашият съгражданин успя да бие сам статистиката за 2006 година, в която 2 души са загинали в Шумен при ПТП! Общо взето вземи се застреляй! По-нагли и арогантни шофьори от тези с буквички С, СА, СО, В няма! После се нареждат РК, ТХ. Но всяко правило си има изключения.

13

dadada

преди 15 години

При такава трагедия, не е ли малко не на място да се обсъжда каква е колата и от къде е!!! Ама какво се чудя - ние българите сме такива, не ни интересува чуждото нещастие, докато не стане наше.......

12

преди 15 години

Снимката има ли нещо общо със случая или я слагате на всички катастрофи?

11

7

преди 15 години

7 ти си . Цивилизацията беше на този стадий преди 500 години.

10

da

преди 15 години

да, естествения отбор си казва думата - слабите не оцеляват или както е в случая губят бъдещето си. Жестоко, но никой не му е виновен че е слаб в главата, нали така?

9

асд

преди 15 години

7дем ти имаш право. колкото и лошо да звучи..

8

преди 15 години

За мое най-голямо съжаление, се оказа, че българската нация, с малки изключения, е съставена от необразовани, неморални, некултурни и алкохолизирани овце. Без да бъда крайна, но в малките градове и селата положението е отчайващо. Сигурно същото е валидно и за другите държави, но за разлика от нас там има закони, които при това се прилагат с желязна ръка. Жалко, жалко за малкото свестни люде и жалко за тази държава, която е разположена на чудесно място и би могла да процъфтява....при малко по-други обстоятелства!

7

е7

преди 15 години

Такова нещо като "дете" не съществува...Има "детето на А.", "детето на Б." и пр. Детето е носител на гените на родителите си, то е тяхното бъдеще. Ако родителят затрива детето си, значи затрива бъдещето си. Такъв родител е гнила круша, но както знаем, крушата не пада по далеч от дървото, т.е. малкото миловидно хлапе, като порасне, най- вероятно ще стане същия гнус като баща си. Не виждам нищо толкова трагично в прекъсването на подобни генетични линии. Това че някой сам е убил детето си, си е частен проблем на рода му, всеки ден умират милиони хора...

6

jena

преди 15 години

Жалко за децата.Всичко е по вина на родителите за жалост.Има много ***,,които си мислят че коланите са за украса на колата.А като видя малко дете на предната седалка необезопасено с колан или малка главица да се подава между предните седалки,лошо ми става.При едно рязко спиране нали се сещате какво би се получило??? *** "многознаещ" народ. A това,родител да вози детето си в нетрезво състояние е меко казано безотговорно.

5

G-Ecata

преди 15 години

za kvo govorim ..... bylgariq ..... bahh toz alkoholl kolkoto i da im go govorqt koito e alkoholik si ostava takyvv ako 6te i 5000 da e globata tva e

4

равин

преди 15 години

Родители и деца са едно цяло.Когато някой ръб убие детето си, това е възможно най-ефикасното наказание за него самия.

3

asq

преди 15 години

problema e 4e sa zaginali mladite de4ica!!!

2

преди 15 години

*** *** i neznam o6te kvo, 4ujda kola neredovna bez knijka toi kvo e imal redovno neznam za zatvora e direktno

1

xXx

преди 15 години

Много интересно какво са правили баща и син в кола дори която нее тяхна аи отгоре на всичко с номера от друг автомобил.Повече ми приличана крадена кола.Че и шофироска книжка няма бащата.Малко прилича на "Научиме тате Коли да крада "