49

Анонимен

преди 8 месеца

Жириновски умря и назначиха тоя за клоун

48

Анонимен

преди 8 месеца

Руснаците и сърбите ги чакат такива катастрофи, че им е бедна фантазията. Едните се мислят за богове, а другите псуват на Бог. Всичко ще им се върне.

47

Анонимен

преди 8 месеца

До 49... Всъщност ти страдаш от сексуална дезориентация...

46

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя мине ,не мине...горе от чарешата все "чуш вика на магарето:..- няма ли кой да се погрижи за него - аман от смръх комплексирани апаратчици /врачки

45

Анонимен

преди 8 месеца

'Ко стана, нали уж вчера рашките подпишаа с Г-20 да нема такива заплахи, пък още днес гигантско цвък на метеното.

44

SS

преди 8 месеца

Остана и ядрена война да стане .

43

Анонимен

преди 8 месеца

Сащисаните сами си се унищожават.По препоръка на Сатанинската Зла Организация предписват масово наркотици за всичко и създават милиони наркомани,а Бил ОткаченГЕЙтс им е създал специален център за депопулация,за да им намали броя.Отделно случаите на рак под 49 г. са се увеличили рязко заради ваксините срещу ковид-19.Самите сащисани се чудят с кой ядрена война да завърят.Ако не с Русия ще пробват със Северна Корея или китайците.Жалкото е,че цял свят страда заради тях.

42

Анонимен

преди 8 месеца

До 43:Бъркаш укрите с руснаци.Наистина си приличат.Укрите си говорят руски.Ние сме си от ЕС и почти няма руснаци.Повечето са си укри.

41

пхахаха

преди 8 месеца

тоя пак е пил антифриз вместо водка тцтц

40

Доналд дък

преди 8 месеца

Да си пие хапчетата медведев!

39

555

преди 8 месеца

Живея в Бс. Тук е пълно с руснаци. Повярвайте ми, няма толкова нагли хора. Настояват всички да им говорим само на руски, имат самочувствиет, че сме им длъжни, все едно сме тяхна колония. Мисълта ми е, че на тях така им е вменявано - че в Бг имат безкрайни права, че ние сме под тях. Никога не толерирайте руснак в Бг.

38

Коментарът ми е:

преди 8 месеца

Всеки народ си заслужава управниците....а те пък заслужават........знаете какво!

37

Анонимен

преди 8 месеца

Нарочно членувам в една русофилска фейсбук - група, да се позабавлявам със смешките им! Та и там постоянно размахват сармати, посейдони, тополи и не знам какво си, до сега сигурно ги изстреляха над 30 000 пъти в нея група, ама напоследък забелязвам че ентусиазма им започна да спада, а на моменти дори се забелязва песимизъм

36

карачанаков

преди 8 месеца

Бай Медвед пак се е натряскал,пуста водка не прощава.

35

Ай сиктир Мечкаров

преди 8 месеца

ТОВА ПИЯНДЕ МЪЛЧА 2 ДЕНА ...СЕГА ЯВНО ПАК СЕ НАФИРКАЛ И ОТНОВО ПОЧВА

34

Анонимен

преди 8 месеца

До Учуденвсеки си хвали своето гардже

33

Учуден

преди 8 месеца

Добре,че бяха г,лупавите украинци да ви направят и сърмите и всички останали,а на края и да ви ги дадът всичките тези играчки, като благородни гергьовски агънца,та да им ги сипете върху нещастните глави?!За разлика от тях Чичо Сам си е научил урокът!Ако п.ияния в,атник не си дава сметка,то останалите му сънародници би трябвало да са малко по умни от него!При първия атентат с ядрени оръжия на американска земя,к,лоунът Медведя първи ще посети концертът на Кобзон на онзи свят!!

32

Анонимен

преди 8 месеца

Реално САЩ ги устройва да бъдат управлявани от такива крепостни фашаги като Путин, щото ако дойде на власт нормален демократ Русия и Европа ще размажат САЩ и Китай

31

Анонимен

преди 8 месеца

То бяха Сармати, Армати, Кинжал и накрая смех. За 50 години никакъв напредък

30

анонимен

преди 8 месеца

четете внимателно, не е казал че русия ще удари, а някой на който му е писнало от янките, а те не са малко - половината свят! сами си го правят щатите с тяхните мръсотии!