15

Анонимен

преди 9 месеца

В крайна сметка, трябва да стене ясно, кое е по-безопасно. Да караш автомобил с главоболие, болки в ръката, крака или кръста, или да си вземеш нещо и да спре да те боли. Защото за изброените болежки, болнични не дават, пък и се отразяват на семейните бюджети, както и на НЗОК и др. проследяващи държавни институции.

14

Анонимен

преди 9 месеца

НЕ КАДЪРНИЦИ! НА 2 МАГАРЕТА СЛАМА НЕ МОЖЕ ДА РАЗДЕЛИТЕ! ТРЪГНАЛИ ДЪРЖАВА ДА УПРАВЛЯВАТ!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Налага се да обсъдим съдържанието на 0,5 л Кока кола, както и съдържанието на кофеин в 10 г. кафе, продаващо се в България. Някои казват, че бъдещето на бозата е под въпрос.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Така е, трябва да могат да влизат на работа в парламента, че ако ги тестват, доста няма да бъдат допуснати.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Да напомним на "болните", ама с медицинско за депутати, че вече ще имат електронни рецепти. Хапчето за глава едва ли дава такива резултати, като други хапчета или прахчета. А кифлички с мак ако хапваме? Ами ако някой друг пестицид дава същите резултати, след употреба на повече плодове и зеленчуци? Ако тестовете ви не могат да определят дали е хапче за глава или наркотик, спрете да харчите пари за лаборатории, сертификати, иновативни тестове ... за нови подкупи, искам да кажа.

10

Анонимен

преди 9 месеца

до 5 -"Е защо да го съдят ако е употребил преди седмица ? Има разлика между под влияние и след употреба" - Защото притежанието на наркотични вещества е забранено, а за да е употребил е притежавал, за да е притежавал е купил, за да е купил е спонсорирал продавача и разпространителя (мафията с всичките ѝ пипала). Затова - условно за притежание и после редовни проверки. Толерирането на ползвателите и липсата на помощ за тях е директно спонсориране на разпрострнителите и мафията.

9

Анонимен

преди 9 месеца

какво иска каже тоз чиляк - ще разрешат легално да си друсаш гат ти падне до определено количество ли?

8

Анонимен

преди 9 месеца

До Бай 100ян _тревата остава в кръвта до 3 месеца, а не си под влияние 3 месеца, законите се пишат от неграмотни и поради тази причина са репресивни!

7

Анонимен

преди 9 месеца

а кога ще са готови тези лаборатории?... щото в един момент може да се окаже, че всички са наркомани, няма да има коли по пътищата, докато чакаме едни резултати...

6

Бай 100ян

преди 9 месеца

Тревата те държи 1-2 часа. Белото един час. *** и амфети около 12 часа. А тестовете отчитат дни а може и седмица след приема което е несправедливо!

5

До номер 3

преди 9 месеца

Е защо да го съдят ако е употребил преди седмица ? Има разлика между под влияние и след употреба

4

Анонимен

преди 9 месеца

значи първо вземаме колата на гражданина за 6 месеца, докато излязат резултатите, съсипваме му живота, а след половин година му се извиняваме, че всъщност си е пръскал капки за сополи, не били трябвало човек да е невинен до доказване на противното?...

3

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да се намери начин да се проверява дали е в момента или преди седмица, ако е в момента - затвор. Ако е преди седмица - условна и при втори път - затвор. Айде, да не са затвори - минимум 6м рехабилитация в трудов център от затворен тип и в последствие внезапни тестове, като при спортистите за допинга.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Нормата ще е колкото употребява Кирето плюс 5 процента.

1

Криптомир :

преди 9 месеца

Само по две парчета пица с кристали на заседание на ППЛГДБТИ+ ! Без преяждане!