14

До Анонимен 13

преди 8 месеца

Терорист е Путята, чеченецът си е бил петриот човека.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Западните мисиркинпочнаха фа тъжат за един терорист. Споко, с цялата *** дето пуснахте, ще има да им се радвате дълги години

12

Анонимен

преди 8 месеца

До До Анонимен 2. Надай са жено на пиян феншуй

11

До Анонимен 2

преди 8 месеца

Дано и е последен!

10

Анонимен

преди 8 месеца

Наемен убиец драги ми мисирчета е чуек, на когото му плащат да ходи да убива. Тоест той отнякъде е наеман, а не служи в определена структура и да го пращат по заповед. Съвсем сте направили мешана салата от пропаганден напън. Последно офицер от ФСС изпълняващ задача или наемен убиец е ?

9

Мхм,

преди 8 месеца

"руски затворници" срещу "западни граждани"... Изобщо не е двоен стандарт,а ми$$ирчета мамини сладки?!?Ама вЕрно право ви го каза Тиквуня,такива сте!

8

Елементарно Уотсън

преди 8 месеца

Трябва му за да го прати в Украйна, че там много намаляха безскрупулните убийци.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Ама наемният убиец е от службите и ФСБ му правили поръчки. А ответната страна в размяната са някви хора кой знае как събрани.. Някои от тях взимани още малко ще се каже просто от улицата.

6

До 2

преди 8 месеца

Дават и безплатни билети за цирка за семействата на загиналите путински мобилизанти. Без майтап.

5

германия от 2004

преди 8 месеца

дава всичко на атентатора от 2004 Хагонишвили . Подслон, храна, закрила - тя е поръчала атентата или както е по вероятно го е одобрила или подбудила . Един атентатор няма да убива повече . Получил е най-голямата съветска награда - куршум в тиквата . Велосипедистите са опасна работа . В бг 3 ключови показни все на велосипед .Меркел страда за Хагинишвили - за един убиец и атентатор .

4

Ей мисирки

преди 8 месеца

Тези който пускат тези глупости е хубаво първо да се запознаят с историята и тогава да пишат,защото пак станаха за смях.

3

Анонимен

преди 8 месеца

"В събота и неделя Москва тържествено отпразнува своя рожден ден. Всички атракциони и забавления бяха безплатни." - и 1/3 от тях затворени. И опасни.

2

Анонимен

преди 8 месеца

В събота и неделя Москва тържествено отпразнува своя рожден ден. Всички атракциони и забавления бяха безплатни.

1

Пирожкин

преди 8 месеца

Пуйлото лично е участвал във взривянето на домове на мирни граждани през 1999та за да може да се утвърди за вземането на властта, представяйки тези атентати като дело на чеченски терористи, с които той после се "справя" и така се проявява като "спасител".