151

Анонимен

преди 9 месеца

я излезе от бункера я е в затвора в хага като международен престъпник

150

Анонимен

преди 9 месеца

путинчо се е зазидал в бункера и не смее да излезе

149

Ехаа

преди 9 месеца

До 156 Кравар к0х, отговори си на въпроса - Кога се живееше по добре, преди или след санкциите с/у Русия. То ясно, че за полираните жълтопаветни мозъци това е въпрос с повишена трудност но все пак пробвай.

148

Анонимен

преди 9 месеца

Г-20 е икономически форум а не циркаджилъците на ООН. Затова.

147

Не извъртайте

преди 9 месеца

и не лъжете професионално:=="Москва се оттегли от споразумението през юли, като твърди, че не са били изпълнени нейните искания"== Истината е, че Москва се оттегли защото запада не изпълняваше споразумението!

146

Лайковете не работят

преди 9 месеца

Пълен Фейк!

145

231

преди 9 месеца

Българските копейки са единствените хора на света които мечтаят страната им и съюзите в които членува страната им да слаби , да се разпаднат и икономиките им да се сринат. Един въпрос - как мислите, ако случайно Русия победи и организира нов световен ред България дали ще е по добре като победена страна? Сега очаквам някоя копейка да ми развие теорията за добрата империя Русия. Копейките се правите се на патриоти, а всъщност сте просто предатели.

144

до 149

преди 9 месеца

не вовата, измислената украйна отдавна я е окъсала, защото не знае че срещу ръжен не се рита!

143

Закривай Окрайна!

преди 9 месеца

Вън наглеците!

142

Мишо

преди 9 месеца

Днес БГ вие с раздвоено съзнание ли живеете. Да се прегледате при присхиатър, веднага!За една и съща тема имате две различни статии и двете статии са с различно послание и смисъл.

141

Анонимен

преди 9 месеца

Следва преврат-атентат-розстрелят-обесят-колВгазят на зеленияглистят, ликвидация на сегашната УкроАдминистрация и възстановяване на газопроводите. Европа иска живване на економиката, смъкване на инфлацията, инвестиции в Русия и стоп на ограбването на държавните им бюджети и данакоплатци както и зофортно имидително и сейчасно извозване с конските вагони на 10 милиона укроивници обарот-цурюк-бак ф УКР

140

Сълза и смях

преди 9 месеца

Ех Вова,Вова..закъса го като Марко на Косово полье

139

Анонимен

преди 9 месеца

А между тях и военните части беше осигурена по-ефективна и сигурна комуникация, включително чрез полагане на полеви кабели и използване на по-сигурни радиокомуникации. Чрез преразглеждане на тактиката на пехотата, организиране на артилерия в специални бригади и използване на евтини атакуващи дронове, Русия успя да използва своето предимство в огневата мощ и броя на пехотата. Статията също така отбелязва, че подобрената комуникация между разузнавателните системи и войските е позволила на руската армия да нанася удари по врага по-бързо и по-точно.

138

Анонимен

преди 9 месеца

"Руснаците стават по-добри" е заглавие във Foreign Affairs. Авторът на статията сравнява тактиката на руската армия в началото на конфликта и сега. "Те се научиха да атакуват украински части и оръжия по-ефективно и да защитават по-добре собствените си системи за командване и контрол. В резултат на това Русия успя да използва по-добре своите числени и огневи предимства, превръщайки това, което мнозина се надяваха да бъде бърза офанзива, в бавна, брутална и трудна борба", се казва в статията. Командните пунктове станаха по-добре защитени, като бяха заровени в земята и преместени от фронтовата ли

137

Анонимен

преди 9 месеца

В Украйна британски наемник е намерен в езеро с вързани ръце - Sky News. Британското външно министерство съобщи за смъртта на още един британски наемник в Украйна. Става дума за Джордан Чадуик, който преди това е служил в шотландската гвардия. Според Sky News Чадуик е отишъл в Украйна, за да се присъедини към Международния легион. Намерен е мъртъв в езеро с вързани ръце на гърба.

136

Анонимен

преди 9 месеца

Изглежда, че Русия се връща в световната търговия", оплака се един от авторите на доклада Винсент Стамер.

135

Анонимен

преди 9 месеца

Русия се завръща в световната търговия Insider. Въпреки санкциите търговската активност на Русия се е увеличила през август, според доклад на Института за световна икономика в Кил, съобщава Insider. Според изследователите броят на контейнерите, пристигащи в пристанищата на Санкт Петербург, Владивосток и Новоросийск, е "почти" равен на нивото, наблюдавано преди началото на украинския конфликт. "Това се случва въпреки санкциите, наложени от западните страни и обезценяването на рублата, което е разочароващо. Изглежда, че Русия се връща в световната търговия", оплака се един от авторите на докла

134

Анонимен

преди 9 месеца

В Германия сравняват бежанците от Украйна с кучета. Реклама в германски магазин за пиротехника гласи: "Важно: звукът от фойерверки може да изплаши котки, кучета и бежанци от Украйна! Нека се погрижим за нашите беззащитни приятели! Сравнението със зомбираните украинци е, разбира се, обидно. Но те не поискаха мнението и на любителите на кучета и котки? Приятели ли са им бежанците от площада?

133

Анонимен

преди 9 месеца

В районите на Работное и Вербовое зомбакнацистишен атакуваха 39 пъти. Отбелязва се, че в запорожското направление зомбитата на киевският наркокартел продължават да се опитват да пробият отбраната на ВС на РФ. "За тази цел зомбакнацистишен хвърля в бой 39 пъти щурмови отряди от 46-тa аеромобилна, 47-Ma механизирана, 82-pa десантно-щурмова бригада, както и 15-тa бригада на Националната гвардия на Украйна", се казва в доклада на военното ведомство. Всички атаки на зомбираната по натонски стандарт биомаса са отбити.

132

Анонимен

преди 9 месеца

В Украйна вече започнаха да мобилизират инвалиди. Така е мобилизиран човек без ръка и око в Сумска област.