35

Тъй де

преди 8 месеца

Когато тука някои, по принцип съвсем правилно, осъждат Запада заради колониализма, трябва по същия начин да осъждат и Русия и Китай, щото те са абсолютно същите. Нарича се империализъм и той не познава нито етноси, нито култури нито граници. Империализма е зло.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Путин пак ще излезе след малко и ще каже Запада пак ни излъга този път за Африка :DDDD

33

Бгг

преди 8 месеца

Макарон какво каза за санкциите срещу Русия не ще ли още един пакет ???

32

Анонимен

преди 8 месеца

Много добър анализ. Ние май сме имали и разбиращи публицисти и анализатори, не само дървени философи.

31

Мишо

преди 8 месеца

Американските снаряди с обеднен уран, които според Нова ТВ са пезвредни за хората и околната среда!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Мръсните китайци искат да крадат ресурси а руснаците да направят ЕС зависим

29

Бански

преди 8 месеца

Стои експлоатация и глад.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Е това скоро трябва да дойде и в България ако искаме да имаме държава! То вече не се търпи! Така наречените демократи се оказаха едни най обикновени фашисти които без капка срам унищожават държавата и народа. Историята явно се повтаря и скоро пак ще има народен съд! Без народен съд няма как се оправят нещата. Трябва пак да се направи смяна на системата и да се въведе ред. Това разхайтено положение не може да продължава повече.

27

Бингобонго

преди 8 месеца

Обикновено, група не гри с автомати.

26

КОНСТАНТИНОВ

преди 8 месеца

ЗАД ВОЕНИТЕ ПРЕВРАТИ СТОЯТ НАРОДИТЕ НА АФРИКА КОИТО НЕ ЖЕЛАПЯТ ДА БЪДАТ КОЛОНИИ НА ЗАПАДА,ДА ИМ ОГРАБВАТ РЕСУРСИТЕ И ДА ГИ ДЪРЖАТ В БЕДНОСТ И НИЩЕТА.НАБИТЕ СИ ГО В ПРАЗНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ЧУТОРИ ЗАПАДНЯЦИ.СВЪРШИ КОЛОНИАЛНОТО ВИ ГОСПОДСТВО;СЕГА ЩЕ ЖЪНЕТЕ КАКВОТО СТЕ ПОСЯЛИ В АФРИКА.

25

На Мадуро Мадуро

преди 8 месеца

Франсетата бесни, янките полудява, холандесите също.. Сега им се майничката яко, но справедливостта за някои е коренно различна от моралната и етичната заложена като ценностна система в человечеството. Какво следва - следват нови фалити на банки и корпорации, дръжте се за Лева и палците избиратели на ГРЕБ, ПП и други патерички, баба ви не е виновна!

24

ВЪZРАЖДАНЕ

преди 8 месеца

До Анонимен 23/ ТАКА Е! САМО В ПАРТИЯТА МАЙКА Е ИСТИНАТА! БКП БКП БКП УРААААААААААААААААААА

23

Киро парцала

преди 8 месеца

И така лек полека една световна ера на паразитиране ще бъде заличена, какво следва знае единствено Господ Бог, но живота ще продължи и без измислената мавиотско господство на чичи Сам!

22

Анонимен

преди 8 месеца

Не е русия, тя е най-добрата, най-мирата страна. За това държи почти цял континент под московска диктатура. Само лошите американци са. Руската федерация само "освобождава" и присъединява територии на чужди народи към себе си. НалЕ па са "освободители"

21

Анонимен

преди 8 месеца

Бонго и баща му, който го предшества, управляват Габон от 1967 г. насам. Той е учил във френско частно училище и е завършил Сорбоната. Габон е малка държава с население от 2,4 млн. души и малка армия от 5000 души. Над 30 % от населението живее с по-малко от 1 долар на ден, а в над 60 % от регионите няма достъп до здравеопазване и питейна вода. Гот им е там ,а?

20

Анонимен

преди 8 месеца

Африканците са новите "православни" братушки на рашките

19

Анонимен

преди 8 месеца

Специално в Габон са САЩ,изместват Европа ,кога ще го проумеете?

18

АнонимеН

преди 8 месеца

ПУТИНСРЪН СЕГА Е ЗАЕТ С УКРАЙНА И НЯМА РЕСУРС ЗА АФРИКА !

17

Само да вметна

преди 8 месеца

Ами разкри това,че вече това Африканско население,тъпкано Векове от Англичани и Французи.Вече иска,да няма Нищо общо с тези 2 държави! Сложно ли е?-:)))

16

Анонимен

преди 8 месеца

Доста робство и тиранство.Вижте как се добива литий и от кой?Дали ще сте съгласни,вашите деца да работят в мините с отрова?За да можем ние да си цъкаме по телефоните.