439

Мисир

преди 8 месеца

Абе вие и под рецепта за кисело зеле ще се разделите на русофили и русофоби. И на едните и на другите са ви еднакво празни манерките.

438

Vs

преди 8 месеца

Факта, че ни управлява 12 години неграмотен селянин от Банкя е напълно достатъчен, и ясно характеризиращ "българския народ! Казано е - "*** народ - слаба държава! А новата "сглобка 69" доказва горното още по -силно!

437

Посолството

преди 8 месеца

Viva EU е един доволен наш работник! Набираме хора за отдела по дезинформация! Елате при нас- Козяк 16 работодател на годината! Имаме и унисе кс тоалетни :)

436

Viva EU

преди 8 месеца

Не знам какво мрънкате от ЕС. Аз, моето семейство и приятелите ми, както и техните приятели сме В ПЪТИ ПО-БОГАТИ от бай Тошево време. В ПЪТИ!

435

Мария Байдънета

преди 8 месеца

Да ядат торти тогава! Какъв е проблема?

434

Анонимен

преди 8 месеца

Почти 20 години пълноправно членство е ЕС. Резултатите са плачевни. За 30 години се върнахме поне 100 години назад.

433

Посолството

преди 8 месеца

Това не може да се случи на нашите българоговорящи американски платени богове..аа ботове! Работите за нас! Плащаме 900 милиона на година на българоезичните медии!

432

Еврогейец

преди 8 месеца

Минимална заплата-780лв бруто му стига на неблагодарния българин да върже двата края!

431

Анонимен

преди 8 месеца

Това някакво мрънкане за държавните служители ли е? Колкото и да им дават, много е. Заплата само защото някой роднина ги е назначил, без да вършат нищо.

430

Посолството

преди 8 месеца

Долна руска пропаганда! Всички българи са милиардери!

429

Анонимен

преди 8 месеца

В България само безделниците и хората с 0 финансова култура са бедни.

428

Сенеката

преди 8 месеца

Сит на гладен вяра няма ...е положението от коментарите...не знам дали сме бедни или не ама толкова разделени и сипещи омраза към хората от нашия народ до нас ,под нас или около нас никога не е било ...

427

Xa-xa

преди 8 месеца

Нямат пари тези дето не им се работи. Пък този народ по пътищата за Гърция (и не само) и из МОЛ-овете кара на минимална :)

426

Анонимен

преди 8 месеца

Свързахме ги двата края и картинката се изяснява.

425

Човек

преди 8 месеца

Заведенията и магазините се пръскат по шевовете, а тая ни обяснява колко беден бил народа. По-богати не сме били никога. Може да сме най-бедни в клуба на богатите, но пак сме по-добре от всички останали.

424

Анонимен

преди 8 месеца

Всички реват , че не стигат заплатите , вместо да натиснем управляващите да спрат спекулата с цените , на която удобно викат инфлация

423

Майната Ви

преди 8 месеца

До 447 твоята информация е от агенция ЕЖК (една жена каза)! Работя с китайски фирми от повече от 20 години и съм бил там много пъти. Няма такива неща каквито разказваш. Китай строи ударно. Имат готови, в момента необитами все още градове, които ще се напълнят за 2 до 3 години като се има предвид прирастът на наслението. А колкото до това което говори госпожата ви съветвам да видите този клип, в който една бедна българка гордо кара кола пред казиното в Монако: https://youtube/shorts/XjA

422

Я па я..!

преди 8 месеца

До 444 Ааа, не така. Китай и Индия са "приятелите " на Путин.Хайде да не се обиждаме.

421

Анонимен

преди 8 месеца

до 450 Минава, само ние се туткаме.

420

Анонимен

преди 8 месеца

Мика,крайно време е за пенсия.Това лято имаше тежки задръствания на околовръсното в Бургас при положение,че по голямата част от трафика минаваше традиционно през задръстванията на Трапезица .Минават от там за да се насладят на уникалната архитектура на работническо -селският град построен за НХК.Масово 20 годишни и нагоре таралясници.Само реват,че нямат пари.Туй то.Виж 1то изречение.