52

БашПрограмист

преди 9 месеца

Един негодник дето и да оди , дето и да бега той си е негодник лош материал за утилизиране,, Бягството в чужбина няма да ви спаси , възпитавайте , учете си децата както трябва от малки.. А за вас вече е късно, чакайте следващото прераждане,

51

Анонимен

преди 9 месеца

Ще си ги вземат паричките, после ще вземат земята и къщата на бай Пешо алкохолика и накрая ще му вземат и дъщерята или жената. А бай Пешо ще цъка и ще люпи семки и клатейки глава одобрително ще одумва със съседите селяни колко е било хубаво при комунизма.

50

КомуноиднаРееалност

преди 9 месеца

53 Бай Пешо пуши и контрабандни бг цигари пълен бул шит и се нервира яко че е безработен и му предлагат работа за някви смешни пари разни недъга ви синове на хора обрали България.България се до обира с черпака като от полу празна тенджера каквото е останало.

49

Георги

преди 9 месеца

Всичко е тотал щета. И по-зле ще става. Учете за доктори, те ще са новите милионери. Скоро нали видяхте - съветник на министъра няма кой да му лекува детето и то в София. И пари да имаш, няма на кой да ги дадеш. Вече сме бананова държава. Още не сте го усетили, но поколението от социализма ще си замине след 5-10 години и ще разберете че парите не са от значение, а кадрите

48

До 50

преди 9 месеца

Да, но ЕДИН човек с очила ще му го показва, няма да има нужда от цяла армия, това искам да разберете.

47

Елката смята

преди 9 месеца

По точно от човека следователно е по умна

46

Анонимен

преди 9 месеца

AI e като CAD/CAM програмите за машинните инженери - някой трябва да му каже какво иска , стъпка по стъпка.. И кой ще този - овчар ли планината или турски сердари..

45

Айтилузъри

преди 9 месеца

Гръмнал ви е процесора.Скоро когато искуствения интелект прави програмите ще ровите по кофите

44

До 47

преди 9 месеца

Няма да има хуманоиди, но и да има няма вие с очилата да ги поддържате, а IA-a. Колкото и да не ви се вярва ай ти сектора отива по дяволите, много от нещата ще се автоматизират и до доста скоро.

43

Анонимен

преди 9 месеца

След 5 години ще има няколко класи в България. Висшата за хора с заплати над 15к. Средната за хора над 8К и нисшата за такива с заплати до 2К. Хората дето се бият в гърдите че ИТ-то не може да си омеси един хляб или да прекопае нивата да продължават да мислят така. На пазара ще има хуманоиди до 5г. които ще ги сменят и познайте кой ще ги програмира и поддържа. Определено не е пияният бай Пешо.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Както има тренировки за мускули , така има и тренировки за мозък.. И двете неща трябва вървят за да си човек .. А 90% от вас не са човеци...

41

Извинети

преди 9 месеца

Тук някакъв клуб на ч и киджии и лузъри Айти спицялисти?

40

Българин

преди 9 месеца

Искам програмист да стана. Пачки яко да броя.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Дават пари защото е трудно , за лесно никой пари не дава.. Никой не ви виновен , че сте с грешно ДНК или че сте наркомани и шизофреници.

38

До Мх

преди 9 месеца

Колега кажи за Модис и Dxc - има съкращения ли? Dxc се славеха като уж супер надеждни...

37

Анонимен

преди 9 месеца

На негодника вечно някой му пречи , първо бяха комунистите , после капиталистите , сега започнаха и програмистите да им пречат..

36

Хубава кола

преди 9 месеца

С честен Труд ще можете да си купите в следващия живот и то ако не сте българи

35

БеГето от44до2023

преди 9 месеца

Бананова африканска пепублика звучи гордо и недостижимо за това дъно.

34

Симо

преди 9 месеца

Аз като започвах работа, фирмата ми прати лаптопа от Германия. Обява за работа в България нямаше. Линкедин ти пишат и ако се харесате започваш до месец.

33

Иисуссеее Ииссусее

преди 9 месеца

Когато в Бъргария оцелеят само Айти д ж е н д а р и и милиционери и разни измамници ше ни ядът у и а защото няма да има кой да омеси хляб кой да го закара до магазина кой са го продаде и тн схващате идеята.