247

гост

преди 9 месеца

А Кунчев, а?

246

Това е нищо

преди 9 месеца

Вие да видите от Поморие на Север какво се случва,ще се учудите как във морето е останала все още вода.Че и сутрин мирише и на море.Много народ има за бесене по черноморието.Лошото е че са все върли комунисти,и верни на БКП.

245

Изумен...

преди 9 месеца

Финансиране ... А ГЛОБИ ? ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ГЛОБИ ? Години наред тариката бай Хотелиер си иззхвърля отпадъка и гувната във водата на метри от местата където се къпят плажуващи ... и ДЪРЖАВАТА МИ ГОВОРИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ с парите на данъкоплатците вместо за глоби на замърсителите на морето. Защо ли ? Да не би за да не излезе и факта че ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОТЕЛИТЕ СА ПОСТРОЕНИ В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА С МНОГО ПОДКУПИ КЪМ МИНИСТРИ И ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ ... А ?

244

Иван

преди 9 месеца

Това лято бяхме на море 2 седмици и всички бяхме болни. Сега разбирам защо.

243

Анонимен

преди 9 месеца

Заради *** на плажа, в Китен отдавна спрях да ходя.

242

Банкеръ

преди 9 месеца

Ревизоро сигурно ги е одобрявал тия тръби,затова камбата му стана,като на турчин феса.

241

Анонимен

преди 9 месеца

то и да има пречиствателна станция. мутрите не щат да дават пари за свързване после. така че файда няма

240

Анонимен

преди 9 месеца

Не ходете там където има много хора и няма пречиствателна станция.

239

ККК48

преди 9 месеца

Да не сте стъпили повече на нашето море, ходете си в скапаната Гърция, като ви е толкова акъла. Баси племето

238

До 256

преди 9 месеца

В Гърция изспиаха 1000л на квадратен метър! В България за пореден път е малко по силен от проливен дъжд, но съчетан с незаконно строителство, замърсени корита на реки и незаконна сеч! Няма нищо общо с това което се случи в Гърция и Турция като причини!!!!!

237

Анонимен

преди 9 месеца

Къде са снимките?

236

До bbb

преди 9 месеца

Да бе да, води се кампания. Пороите и те явно са се включили в кампанията, дето отнесоха мостове и пътища. В Гърция колко моста има отнесени? Може би защото там има контрол, а тука - не.

235

Анонимен

преди 9 месеца

За глоби трябва да се мисли, а не за финансиране. Досега все финансирахте - то не бяха помощи, намалено ДДС, плащане за престоя на украинските бежанци, че да не фалирали хотелите. А те все си правеха каквото си знаят - крият данъци и строят незаконно. Докога така?

234

Анонимен

преди 9 месеца

ааа няма такова нещо,това са за питейна вода тръби

233

bbb

преди 9 месеца

От началото на летния сезон се води люта камхания против българското черноморие. То не беше войната, то не беше язовира в Украйна, после имаше някакав крава... Но за целия сезон здраните власти, а и не само те, не са съобщили за нито една епидемия, причинена от морската вода. Сега, това наводнение наля масло в огъня на критикуващите Черноморието ни. Нима смятате, че в Гърция, в тези малки селца по морето, навред има пречистатеелни станциии? Никога нищо не е такова, каквото ни го представят!

232

Анонимен

преди 9 месеца

Еми дето се вика "честито" на плажувалите по кафявоморието! До година пак заповядайте!

231

Анонимен

преди 9 месеца

Активни потребители са виновни.РЗИ Бургас са невинни!

230

Анонимен

преди 9 месеца

Е що, да не би да има някой изненадан? То това се говори и знае от години.

229

Кьовеши, къде си?

преди 9 месеца

Оставка на цялото РЗИ Бургас. Изтривалка на мутрите. Съдът и прокуратурата да се самосезират. Да видим колко струвате! Независими били! Мълчат и те за пари! Европрокуратурата да се самосезира!

228

Анонимен

преди 9 месеца

кунчев и РЗИ застрашиха здравето на гражданите като лъжеха непрестанно, че морето е чисто! Прокуратурата къде е, питам?!!