30

Майора

преди 9 месеца

Май Корнелия трябва да си припомним управлението на теойната коалиция , когато паритеот бедствия и аварии отидоха в ДПС , а набедихте и уволнихте тогавашния шеф на Гражданска защита ген. Николов!

29

Анонимен

преди 9 месеца

Защо трябва да се помага на тия

28

Анонимен

преди 9 месеца

да вземат от субсидията на бсп,, като много пита.

27

карачанаков

преди 9 месеца

Много любопитна лелята ве все пита.А въ бульо що не пита изнасяме ли оръжие за Украйна като беше министър,или пък има ли в България корупция при Станишката и там беше министърка и що той те изрита като мръсно коте.

26

huq

преди 9 месеца

бсп ще пита , като дойде на влас през 2378

25

anonimen

преди 9 месеца

Държавата да взима от Техноимпекс.***...нелка да не стиска кълки.

24

Анонимен

преди 9 месеца

ГЕРБ = БСП = ДПС = Въздържание (Възраждане)

23

Джо 2

преди 9 месеца

Куррнелия намеква че държавата е фалирала. Следващия месец може да останете без пенсия. Пак гласувайте за ДПС и ГЕРБ.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Всички престъпници по програма Магнитски, на които им осветлих червените занници, какво ще дадат? Все от бюджета, все от хората! Дайте да дадем, ама не от нашето. Да, в бюджета може да има много пари, стига държавните институции да заработят. И тогава да се дава на нуждаещите се. А, не както е обичайно - да захраним или спасим бизнеса на някое наше момче, щото било некадърно. На държавна таска. Както еко стикерите, абонаментите за вестници и разни безполезни услуги, далавери! Хотел две звезди!

21

чичо Гошо

преди 9 месеца

Еее, аман бе, като стане някой сакатлък - БСП винаги са първи на амбразурата да крещят: 'няма ли да помогнете на хората, как ще помогнете, кога ще помогнете, нищо не правите, няма държава и мрън-мрън-мрън'. Сега, решила властта да даде компенсация на пострадалите - 'ама откъде ще вземете парите'. Ми ако трябва - от изплюсканите активи на Техноимпекс и от червената партийна каса, защото трябва да се помогне на хората - нал тъй?

20

Анонимен

преди 9 месеца

Овчаров затворника с милионите от корупция, който си е набутал и дъщерята в партията майка, КВО ще даде? Гергов, другото свинче, КВО ще даде? Всичките, които ограбиха държавата и народа, за да си вдигнат хотелите и палатите по черноморието, Дубай, Малта и не знам си още къде, КВО ще дадат? Онези, които изнесиха ограбеното зад граница в офшорни банки, КВО ще дадат? Трябва една огромна конфискация за милиардите ограбени от България! Но кой ще го направи? Кой?

19

Анонимен

преди 9 месеца

Лелче, ако беше във властта, друго щеше да говориш. Чък и всички знаем навремето в коя партия беше. Отрочето ти Божанкoff те копира сега.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Не нинова мислят да ги вземат от БСП боржуата които крадоха години наред пт народа !

17

И що пита?

преди 9 месеца

Ако нема ще ги открадне,поне са майстори!Преди ограбиха народа и си назначиха милионери-милиционери за капиталисти!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Ниновица да бе дарила партийната си субсидия, като толкова се притеснява дали има бюджет за такава помощ. Ама не, комунист власт и пари стиска до гроб.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Червени национални предатели и калинки! Вие наложихте, обложихте, положихте! ПЛОСКИЯ данък! Благодарение на който ограбвате всеки ден най-бедните и социално неоправдани в обществото. Вие бе червени хотелиери и милионери. Разни общественици, професори, доктори, генерали и разни други, които в огромната си наглост отново пробутвате некадърните си деца на масата с милионите за нови хотели. Как вие, ще се грижите за обикновените хора? ДО вчера ограбвали същите тях и слугували на корупцията?

14

Анонимен

преди 9 месеца

За заменките по морето и засипването питайте тройната ламя и Станишко. Не сте забравили, нали

13

При наводнените в

преди 9 месеца

Хаити бяха дарени стотици милиони долари.Сами Безос дари 100млн.Колко от червените милионери -хотелиери ще дарят пари?Колко от вашите със"заменките" ще дарят пари?Комунистите ,заедно с тези от ДПС изсекохте горите,колко ще дарите?

12

сори

преди 9 месеца

да те осинови некои друг

11

Анонимен

преди 9 месеца

това е наследството на разграбената държава от комуннисти и бездействието, некопетентността и корупцията на бойковото управление!