24

Анонимен

преди 8 месеца

Инфраструктурата ни не е в състояние да се справи за което и бедствие в цялата страна, всичко е леж :))

23

Чичо Чеп

преди 8 месеца

Обичайната ситуация - кмета лъже, Денков маже, подпомагани активно от мисирките в американските телевизии! И какво да каже Денков? Ще разследваме герберастите за заровени дерета, подкопани мостове и изчезнала река! Ей сега! Ами сглобката? Хората си мрът, далаверата върви!

22

Анонимен

преди 8 месеца

1994 - 500л/кв.м. никакви жертви, щети само по крайните плажни временни съоръжения.2023 - 330л/кв.м. жертви поне 4, много щети, мостове отнесени като слама.Спрете да изсичате горите, вашата майчица! Тотален мораториум върху износа на дървесина и продукти от дървесина!

21

И през 1994

преди 8 месеца

Колко души загинаха, колко моста бяха разрушени, колко къщи бяха наводнени, а. Нула, нали. А сега що така. Ами, така ще е с кметове като Лапчев, с правителства а ла Тикваров, това ни очаква.

20

Един строител

преди 8 месеца

При обществените поръчки, най-меродавното е цената. Строи се от някакви псевдо строители, открили фирми вчера, подбили цените и резултатите са на лице. Тръжните процедури са измама и фиктивни. Прибират си проценти по веригата и накрая пари за изпълнение - няма. Затова, всички гледат да издокарат нещо на външен вид, а качеството - кучета го яли, нали има фасон и се води свършена работа?

19

Христо Христов

преди 8 месеца

Голям прас - ще направим соларен парк или набучим хотелчета... все желани от ЕС неща.

18

Анонимен

преди 8 месеца

До Един строител Така е мен, неприятната истина :)

17

Христо Христов

преди 8 месеца

Нормално - също като "на Запад", че даже и по-добре - поне строежи не се срутват преди откриването им, като в холандия или германия.

16

Един строител

преди 8 месеца

Навъди се с инвеститори, които имат по-малко пари от учител в Бобов дол. Всичко е на кредити. Влагат се само материали с най-ниско качество, пести се от всичко. Ако могат да избегнат дренажи - ще го избегнат, защото това е скъпо удоволствие. Няма закони, които да хванат всички икономии. Няма общинари, които да предвидят последствията от един хотел на незнаен инвеститор. В тази връзка са прави - проблемите са комплексни. Гледа се само имота, няма кой да следи общата картинка.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Което е "построено" от Тулупа, не държи много време, само за малко е колкото да си направи пиара, примери бол :))

14

Олимпий Панов

преди 8 месеца

Поредния високоинтелектуалец от разряда на Боко-съветва да гледам прогнозата заместо да си вършат работа!Само със съвети не става,чтом до сега не го е разбрал значи си е пропилял живота!

13

Анонимен

преди 8 месеца

За материалните поражения няма виновни ,срещу природата не може да се борим.За човешките жертви са виновни синоптиците които не предупредиха за наближаващото бедствие.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Боко нали напраи "магистрали" за 11 години, ко ривете сега :)))

11

Анонимен

преди 8 месеца

По-правилното заглавие е " Липсата на адекватна инфраструктура е причина за щетите". Не става само с хотели и заведения. Трябва адекватна канализация, пречиствателни станции и съоражения. За пътища, паркинги и тнт дори няма да отваряме дума.

10

Чичо Чеп

преди 8 месеца

Кой да е виновен? В България е ясно кой е виновен - ако не може да се препише на Путин или Лукашенко, значи остават сушата, кишата, международното положение, комунистите, русофилите, в краен случай преждеуправлявалите!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Още вчера го написах - инфраструктурата е оправдание за бездействието и не компетентността на на всички калинки по хранителнта верига + немърливостта на един народ през последните 30г. И няма да става по-добре.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Още вчера го написах - инфраструктурата е оправдание за бездействието и не компетентността на на всички калинки по хранителнта верига за последните + немърливостта на един народ. И няма да става по-добре.

7

Анонимен

преди 8 месеца

А това, че огромни изсичания на гори в Странджа има не е причина, а? Особено западно от Царево.

6

ЙОРДАНОВ МС

преди 8 месеца

подобни валежи е имало почти преди 20 години, през 1994 година. /2023-1994=29 !!!/

5

Анонимен

преди 8 месеца

То при вас по телефона не може да достигне информация своевременно. Телефоните са бавни. Трябва автоматизирана "платформа" и всичко вече ше е тип-топ и ше се разтичате.