Спряхме да говорим за вредата от микровълновите печки малко преди да си пуснем тройно покритие 5G на територията на малка България. Да имало конкуренция ... Да си вземем още един оператор, че да си станат каре?
Нещата в същност не са много сложни статистически - има повече хора и съответно повече болни, но действително болестта рак обхваща повече народ от всякакви възрасти, защото дишат замърсен въздух и ядат кофти храна, туй е то!
Това е щото има по модерни и лесни методи за изследване. Преди хората са мрели по селата без да знаят от кво! Имало ли е ЯМР преди 1990 г???? Поредните международни тъпизми
Населението на планетата от 1990-та до 2019-та се е увеличило с 46%, в същото време смъртноста се е увеличила с 28%. Така че всъщност спрямо населението смъртността от рак е паднала близо 2 пъти. Трябва да се усвояват грантове и да се прави псевдо наука, поне 90% от учените в днешно време са завършени търтеи и нищо не става от тях.
никакъв контрол няма в бг особено за храните, които са бъкани с пестициди и тежки метали!!!корумпирана държава!¡!
забравихте клетките по покривите на блоковете които облъчват яко всичко което е на разстояние 200 метра!! защо никой не протестира да ги разкарат от гъсто населените квартали, а пържат хората !!!
Това е и от "минималното" количество отрови в храните, които по закон дори няма нужда да ги описват на етикетите.
Те това им е целта. Все по- млади с диагноза, после рязане, облъчване и химиотровене и хайде у траппа. Изкарват луди пари от "лекуване" и медикаменти за всяка жертва
Генно модифицирани храни, пестициди, добавки от насекоми, хим трейси..., а какво добавят във водата и напитките... понятие си нямаме!!!!
Пуснете си клипчета от хранителната индустрия в Китай и ще ви побелеят косите. Всичко е в някакви прахчета които могат да имитират буквално всичко. Вече търговците на 'храна' не имат складове, ами аптеки с прахчета, прахчета, прахчета за абсолютно всичко
Хранителната индустрия изалчня и почна да ни тъпче с всякакви изкуствени бакклуци и канцерогени, да не говорим, че най-големия канцероген - захарта се бута навсякъде с шепи.
Лошата храна води до рак. От некачествена, пълна с Е-та храни, месото с антибиотици, най-вече от пилетата, от замразените пакетирани зеленчуци, консервирали вредни токсини и т. н. Има разкошен филм на американски професор по медицина, сега не се сещам за името му, където доказва това научно.
От рак са умирали и преди векове,ама сега света е пълен с отрови-храната,водата,въздуха-нищо не е читаво!Каквото и да правиш,не можеш да избягаш от това,което ти е писано!
Най-опасният рак на гърдата, а тези от ТЕЛК, смъкват процентите на поразия и то на млади хора. Господ да ги накаже за допълнителните страдания които носят на хората. На тези хора не трябва да се дава под 70%, всеки го знае, но няма държава и институции.
Аспартам, цикламат и др подсладители, натриев глутамат- овкусител натриев нитрит консервант, течен пушек - опушения вкус на меса и сирена и риби. Печени неща на скара и барбекю. Някои оцветители, в храните има и други канцерогенни от т.н. Ета. Електромагнитни вълни от тел антени, самите телефони, жици високоволтови, трасформатори, интернет рутерите. Слънцето и слънчевата радиация. Изкуствените солариуми... ГМО продукти. Руснаците и окопите в Чернобил.... преди това на няколко пъти пожари там.
Увеличава се броят на хората под 50 г., които страдат от рак