36

Анонимен

преди 8 месеца

Спряхме да говорим за вредата от микровълновите печки малко преди да си пуснем тройно покритие 5G на територията на малка България. Да имало конкуренция ... Да си вземем още един оператор, че да си станат каре?

35

(-_-)

преди 8 месеца

Нещата в същност не са много сложни статистически - има повече хора и съответно повече болни, но действително болестта рак обхваща повече народ от всякакви възрасти, защото дишат замърсен въздух и ядат кофти храна, туй е то!

34

Анонимен

преди 8 месеца

Това е щото има по модерни и лесни методи за изследване. Преди хората са мрели по селата без да знаят от кво! Имало ли е ЯМР преди 1990 г???? Поредните международни тъпизми

33

Жоро

преди 8 месеца

Населението на планетата от 1990-та до 2019-та се е увеличило с 46%, в същото време смъртноста се е увеличила с 28%. Така че всъщност спрямо населението смъртността от рак е паднала близо 2 пъти. Трябва да се усвояват грантове и да се прави псевдо наука, поне 90% от учените в днешно време са завършени търтеи и нищо не става от тях.

32

Анонимен

преди 8 месеца

никакъв контрол няма в бг особено за храните, които са бъкани с пестициди и тежки метали!!!корумпирана държава!¡!

31

Анонимен

преди 8 месеца

забравихте клетките по покривите на блоковете които облъчват яко всичко което е на разстояние 200 метра!! защо никой не протестира да ги разкарат от гъсто населените квартали, а пържат хората !!!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Това е и от "минималното" количество отрови в храните, които по закон дори няма нужда да ги описват на етикетите.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Те това им е целта. Все по- млади с диагноза, после рязане, облъчване и химиотровене и хайде у траппа. Изкарват луди пари от "лекуване" и медикаменти за всяка жертва

28

Рендету

преди 8 месеца

Генно модифицирани храни, пестициди, добавки от насекоми, хим трейси..., а какво добавят във водата и напитките... понятие си нямаме!!!!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Пуснете си клипчета от хранителната индустрия в Китай и ще ви побелеят косите. Всичко е в някакви прахчета които могат да имитират буквално всичко. Вече търговците на 'храна' не имат складове, ами аптеки с прахчета, прахчета, прахчета за абсолютно всичко

26

Анонимен

преди 8 месеца

Хранителната индустрия изалчня и почна да ни тъпче с всякакви изкуствени бакклуци и канцерогени, да не говорим, че най-големия канцероген - захарта се бута навсякъде с шепи.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Пробвайте метода на Джо Диспенза или намерете любовта на живота си и се обичайте.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Е да ама сега имаме банани и тоалетна хартия в изобилие.

23

Анонимен

преди 8 месеца

А в Русия рак няма. Путин го забранил с указ.

22

Русия

преди 8 месеца

Яжти банани

21

Анонимен

преди 8 месеца

Лошата храна води до рак. От некачествена, пълна с Е-та храни, месото с антибиотици, най-вече от пилетата, от замразените пакетирани зеленчуци, консервирали вредни токсини и т. н. Има разкошен филм на американски професор по медицина, сега не се сещам за името му, където доказва това научно.

20

Роза

преди 8 месеца

От рак са умирали и преди векове,ама сега света е пълен с отрови-храната,водата,въздуха-нищо не е читаво!Каквото и да правиш,не можеш да избягаш от това,което ти е писано!

19

Анонимен

преди 8 месеца

Най-опасният рак на гърдата, а тези от ТЕЛК, смъкват процентите на поразия и то на млади хора. Господ да ги накаже за допълнителните страдания които носят на хората. На тези хора не трябва да се дава под 70%, всеки го знае, но няма държава и институции.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Аспартам, цикламат и др подсладители, натриев глутамат- овкусител натриев нитрит консервант, течен пушек - опушения вкус на меса и сирена и риби. Печени неща на скара и барбекю. Някои оцветители, в храните има и други канцерогенни от т.н. Ета. Електромагнитни вълни от тел антени, самите телефони, жици високоволтови, трасформатори, интернет рутерите. Слънцето и слънчевата радиация. Изкуствените солариуми... ГМО продукти. Руснаците и окопите в Чернобил.... преди това на няколко пъти пожари там.

17

Тото

преди 8 месеца

Щото много пушат и пият. Спрете им алкохола и цигарите и ще се оправят.