9

Анонимен

преди 9 месеца

Гербавите кметове изсякоха горите и задръстиха реките. Овчедушният електорат може да ги търпи гербавите мафиоти, но природата не.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Едно време край Лозенец имаше малък къмпинг, насред гора. Къмпинга се казваше Оазис и през него минаваше рекичка. Преди, има няма 10 години, незнайно кой позволи да се изсече гората и да се вкара в тръба реката. Върху дерето вдигнаха висок комплекс по името на къмпинга - Оазис, като бетонните му стени изцяло препречват склона за да може максимално да се усвои целия залив. Днес това нещо е под вода. Не разбирам само, защо има учудени.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Не, бе сечете още дърва, стройте още хотели. Тия дето са нацвъкани един върху друг са малко. Има още пиян англичани.

6

Анонимен

преди 9 месеца

В Странджа дърводобивът не е спрял от години. Има оголени участъци навътре в планината, да не се вижда много-много. В почивни дни камионите с дърва са един след друг. И така е поне от 15-20 години.

5

Анонимен

преди 9 месеца

При такова бедствие, последното за което трябва да се мисли е къщата и колата, живота е на първо място винаги!

4

Анонимен

преди 9 месеца

"Органите на реда осъществяват и линеен контрол за недопускане на свлачищни процеси на скална или земна маса" --- Как си го представяте? Чрез осъществяване на линеен контрол пречат на свлачищни процеси на скална или земна маса ли? Това изречение е добро за тримесечен отчетен доклад пред шефа на МВР.

3

Анонимен

преди 9 месеца

До пенсионер 3 - Внукът ти на кач година е батка?

2

Анонимен

преди 9 месеца

Казаха, че била създадена организация. На снимката виждате ли служби за спасяване? Самите пострадали от наводнението хора сами се спасяват, сами си помагат. Премиерът разтяга локуми за "доскошни освободители".

1

пенсионер

преди 9 месеца

Я пак кажете колко са изчезналите мъже или жени , защото и внукът ми ,който е на 7 год. започна да се смее .