9

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 1 Там е въпроса че ПП-ДБ не са заслужили да са там с изборите, а са там заради ала бала с президента.

8

До Боби

преди 8 месеца

Абсолютно си прав. Всичко е подарено на урките, каквото и да ни разказват. Военни отдавна няма за съжаление. Сега ще дадат на хората по 300 лева, на хотелиерите по 30 000 лева и всичко е точно според политиците.

7

()

преди 8 месеца

Какъв ресурс има тая имитация на държава.Всичко изчезна при баш мошеника Зелената Гадина.

6

Айдук

преди 8 месеца

Де го тоя ресурс, ве? Един понтонен мост, ми той ще може ли да се отвори, да не е ръждясал? Кво, чакате, да се оттече водата и да отидете там да се изтъпаните пред телевизиите?! Де го оня дето прилича на yyyu в главата, вече сигурно вечеря и си пише въпросите за утре за фейсбук.

5

Боби

преди 8 месеца

Не видях от кадрите нито един военен, нито един хеликоптер, нито една единица високо проходима техника! Еб...м ти и държавата и политиците!

4

Тръц

преди 8 месеца

Хаха!Че вие всички ресурси ги подарихте на Зеления измамник ве!Какви ресурси на държавата?Има ли нещо останало!Лицемерни костюмари!Ресурси..хахаха!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Браво на МРРБ, регионалния ВиК оператор в Бургас, ОПУ, поддържащите фирми, ръководството на АПИ и лично на министъра, че са впрегнали държавата и лично носят понтонен мост чак от Сливен. Браво!

2

До 1

преди 8 месеца

Това директно от кремлин ли ти го прошепнаха или пРезидента ти се обади? Аве, къде се покри копеикин? Рубли ли няма?

1

Анонимен

преди 8 месеца

Това правителство е антибългарско и това народно събрание е антинародно! Политиците са абдикирали от държавата и проблемите на гражданите, КОИТО СА ГИ ИЗБРАЛИ ДА СА ТАМ! Много бързо забравят нашите депутати, че благодарение на нас са там макар и с нищожни проценти. Ама самочувствие до небето! Пълни провали!