55

Анонимен

преди 8 месеца

В Лондон лисиците ядат бебета , и никой не прави нищо

54

нафърфорий

преди 8 месеца

Е, че прави съ, кът може на кирия що да бачкат!? Немъ само "бежанците" да лежат и да съ плодят!!!

53

Анонимен

преди 8 месеца

В един момент ще им спрат социалните помощи и ще почнат грабеж , мародерство , ще се избиват по улиците...

52

Грозната истина

преди 8 месеца

Е затова леви популисти е вредно да управляват. Щото единственото което правят е да раздават пари, които взимат от нас работещите. Лошото е че в момента в България няма истинска голяма дясна партия. Ние избирателите също сме виновни. Излиза по ТВ някой безумен политик и обещава , че ще направи еди кво си безплатно или ще раздаде не знам си кви пари и много хора се подвеждат и гласуват за него. Държавата няма пари, тя раздава нашите пари, често на *** с 0 принос.

51

Абе

преди 8 месеца

Те предпочитат да живеят на социални помощи, ама онези "новите германци" отиващи на талази във вид на инженери, ай ти-та и т.н. изобщо нямат и намерение да работят! Та кой ще изработва тези социални помощи не се знае!

50

ффф

преди 8 месеца

много точна народна мъдрост има... който не работи не трябва да яде... а сега помощи не знам си кво подаяния що за глупост... остави го гладен и жаден да видиш как ще почне да работи

49

Подягодите

преди 8 месеца

За работещите и системата пара зити обидна дума ли е? не, по немски толерастко

48

До 46

преди 8 месеца

Ами явно ТСВ е просто неизбежна каквото и да се прави. Заложено ни е на първично ниво да се о сиране и да се трепем.

47

Подягодите

преди 8 месеца

система от ***

46

Подягодите

преди 8 месеца

Как ще се самоиздържа система от ***?!? Най-малко Земята няма да ни търпи още дълго.

45

Бийте камбаната!

преди 8 месеца

Капитализмът се провали! Това е истината която никой не иска да си признае. Политиците сега измислят всевъзможни стратегии и програми само и само да не се налага да сменяме системата. Вече по новите програми ще работят с корпорациите и бизнеса за създаване на фиктивни работни места. Тоест изкуствена заетост която ще се финансира с новите CBDC които пък от своя страна ще имат срок на годност. Навлизаме в една много опасна политическа лудост която най вероятно ще завърши с трета световна война.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Следва доброволна или принудителна евтаназия..

43

Барон Мюнхаузен

преди 8 месеца

До Анонимен 29Русофилският *** ,само украинци са му във главата .Май забравя че там живеят милиони граждани от Азия и Африка ,които очевидно не работят и чакат на помощи...По-голямата част от украинските бежанци не живеят на помощи а бачкат ,но русофила му е промит мозъка .

42

Анонимен

преди 8 месеца

Смятайте тия германци щом се мръщят на техните заплати значи ако ги задължат да живеят в България сигурно ще си прережат вените.

41

Барон Мюнхаузен

преди 8 месеца

Да беха само германците ,нашите андрешковци не са по-различни от тях .Ако има някаква далавера да се не бачка ще е върха !!!

40

Анонимен

преди 8 месеца

детето ми плаща по 180 000 евро данък,на навлеците им се плаща квартира,обзавеждане,здр.осигуровки,транспорт,детски по 300 евро на дете и по 500евро да лешперят в къщи като безработни.зелен комунизъм.

39

ТАКА Е. . . .

преди 8 месеца

....Там където съдиите и правото са на върха на хранителната пирамида - тогава заплащането на работниците се обезсмисля и за това предпочитат да не работят ! Прекомерното право над всичко води до това ! Всички работодатели са с юридическо образование - как ги виждате , юрист да плаща за труд . ХА !

38

Анонимен

преди 8 месеца

Половината германци и повечето българи смятат, че работата е нещо неприятно. И че единствената причина да се работи е за да се изкарат някакви пари. И всички тези хора прекарват целия си живот в неприятни занимания. В малкото си друго време пиянстват или харчат истерично парите си, търсейки капчица радост. Но не я намират и там. Тъжно.

37

анонимен

преди 8 месеца

И какво стана с работливите и дисциплинирани германци! Дойдоха пришълците от югоизток и им показаха, как да живеят на социални помощи! Ех, Меркел, Меркел, съсипа не само Германия, но и цяла Европа!

36

Анонимен

преди 8 месеца

Ако върша безполезна работа за лесни пари, не оставям ли по-голям въглероден отпечатък?