28

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва серизона психологическа работа. Първо инструкторите да се спрът да продават книжки. След това фирма КАТ да и се спре рушветирането. Когато има глоби да се прибират парите веднага, а не да се точат снимки, фишове, актове... по месеци и години. И след това съдът да си върши работата експресно, а не делото да се протака с години.Как родните джигити като минат границата и стават примерни шофьори ? Явно чужденците са намерили вариант.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Не разбрах само , пак ли е виновен зам. министъра на МВР . Сега кой ще подава оставката , а г-н Премиер?

26

Анонимен

преди 9 месеца

Само в Бг , 34г. .Накрая ще се окаже , че пак не е карал ''той'' колата ... , като предишните случаи .

25

Истанбул

преди 9 месеца

Ще поседи 3 месеца под стража, ще му дадат 3 години условно и това ще е. И 50 000 лева обезщетение. Поредният млад човек го няма, лошото е, че далеч няма да е последният.

24

Иван Шишманов

преди 9 месеца

Манелке, научи ли вече кой е Ванката Шишманов? Помним ти писаниците от оня ден хахахха.

23

Тихомир

преди 9 месеца

Ахаааа а оня църничкия индиец дето уби двама на пешеходната пътека със Смарт-а, със 120 км.ч? Понеже те (пешеходците) бяха употребили алкохол, за това ли в този случай разликата между непредпазливост и евентуален умисъл я няма. Пуснаха го .....

22

Аз

преди 9 месеца

При средни и тежки престъпления - кастрация. Да не се плоди таквъз матриал. И гледай как ще се научат набързо да спазват закона.

21

Анонимен

преди 9 месеца

До Павлина Тази ДНК експертиза е абсолютно безсмислена, тъй като не е направена върху дрехите, с които е бил тогава. Случайни ли са тези пропуски? Или са системни?

20

Тъпанар

преди 9 месеца

Трябва всички да започнем усилено, да възпитаваме децата си, да не пият и да не се дрогират, още по-малко да карат в това състояние. Това е единственият начин да спре тази война до 5-10 г. Имам чувството, че на доста хора сега дори и да им кажат, че ще им отрежат ръка или крак, пак ще си карат пияни и дрогирани, просто защото не могат да проумеят, че това е проблем

19

Анонимен

преди 9 месеца

Колите им взимат и пак тия пияни карат.Не се спряха тия глу.паци.То бива, бива, но оправия няма. Не знам какво да се направи. Трагедията е пълна.Освен автономните коли да навлязат. И на хората да се забрани да шофират.

18

@Българин

преди 9 месеца

Имам позната, която сама се беше рязала. Още по-времето на първите години "демокрация", още непълнолетна. Понеже тогава все още не бяхме такива толерантници, получи диагноза и лечение с медикаменти. Сега не е политкоректно да наричаш деборите луди. Но все пак познатата ми далеч по-малко разрези е имала. Показа ми белезите, няколко на брой. Не знам обаче колко дълбоко се е рязала, само тя и тия медици, които са я шили знаят.

17

hehe

преди 9 месеца

този е хванат с 1,4 промила само няколко месеца след като е взел книжка, което си показва какво нагло и безотговорно *** е бил цял живот. Със сигурност е карал много пъти пил, но се е измъквал. Човешки ***, дано не се е възпроизвел.

16

Много сте прав

преди 9 месеца

До Анонимен 5Наистина това кога ще бъде въведено в България!

15

Анонимен

преди 9 месеца

ЕвентуалЕН умисъл? Алоу. Невежата мис сирка. А уббиеца съжалява. Затова най- добре да го пуснат, за да може някой роднина на момчето също с най- голямо съжаление да размаже уббиеца. Само така следващата пиянка може и да размисли преди да прави рали с колата си насред центъра на голям град

14

Българин

преди 9 месеца

До Павлина Сама ли се е нарязала Дебора, и така 48 разреза? За да натопи "патриотина" с татуировките и вашата прокремълска групировка?

13

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 8 Има поне един. АЗ! И досега правех забележки ако видех някой да кара пил, а аз не се качвах. Отсега нататък ЩЕ МУ СЧУПЯ РЪЦЕТЕ, ако хване волана!

12

Анонимен

преди 9 месеца

А КАКВО РАБОТИ мръсникът? И КОЙ е баща му? Напишете, да не го напишем ние!

11

До Павлина

преди 9 месеца

Много сте права!

10

В цивилизована EU

преди 9 месеца

Aвтомобилисите карат колите според знаците. В центъра на градовете всички лазят , защото ограничението е 30 км/ч. Инцидентите са са изключително малко. тук ще имаме още много време докато настигнем EU и спрем да се изтрепваме безсмислено.

9

Тя

преди 9 месеца

До Павлина С този случай, просто яхнаха вълната за да подсилят пропагандата за въвеждане на Истанбулската конвенция. Няма да стане. Българина не е ***.