17

Анонимен

преди 1 година

Това гърмящо зърно има ново наименование. Вчера министърката на Германия- Бербок, която е с незавършено средно образование, между другото, четейки словото си за зърнената сделка, каза - кокаиновото зърно на Украйна. Руснаците такова зърно не пускат за Африка!

16

Анонимен

преди 1 година

Щом Бандеровеца изтървава бервите си по тоюи начин, значи Путин е абсолютно прав с отеглянето от зърнената сделка, както и с условията , които ги поставя сега за да я възобнови. На продажните и корумпирани фашисти не може да се вярва, то и на Ердоган не може, но това е друга тема.

15

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък кой го пита? Путин е предсказуем и последователен. За тази сделка на него може да се вярва много повече от колкото на Кулеба от който нищо и не зависи. Санкциите са на запада и те лъгаха 1 година Путин по условията за сделката. Не съм на страната на Русия, но не отричам, че ме радва факта, че на Украйна не винаги и се отваря парашута

14

До Ваучер

преди 1 година

Пич, те всички от Банкова са с резервация за Ада. Като почнеш от Зеленски, Данилов, Буданов, дето онова Вики от бтв-то го интервюира с блеснали очички. ТЕЯ от телевизията май всички си падат по укронацистите.

13

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска зърно,което е обогатено с обеднен уран.Това укро зърно е опасно и за животните.Да го карат на англетата и хамериканците да си го ядат те!

12

Аззз

преди 1 година

Истината е, че Сащ е доста по- НЕдемократичен от Русия, но говори значително повече за демокрация, която И при тях напълно липсва. Хванали са се за гушите две империи и се цакат по всички възможни начини върху гърба на хора като нас, които желаят само мир и разбирателство!

11

Ваучер

преди 1 година

Този е с резервация в Ада.

10

Анонимен

преди 1 година

Иска сделка но не я иска.... ми да превозва без сделка да му дойде акъла....... уркопитеците са жалки хора!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Кулеба изнудвача който дойде в България да назидава и изнудва България за C300 системите - с какви очи ще казва кое е изнудване? По-големи изнудвачи от Кулеба и Зеленски няма никъде.

8

Анонимен

преди 1 година

Санкциите не рабоят, а путин вчера се скъса да плачка цял ден на рамото на ердо, как не искали да си играят с него. Муахахахаа. Пиздиец тебя валодя.

7

Анонимен

преди 1 година

Тоя нагъл лъжец от 10 кладенци вода докара за да се бие медийния тъпан, че дронове падат в Румъния...Румъния отрича.. но Кулеба знае

6

Анонимен

преди 1 година

Точно така! Когато си от страната на силния можеш да си позволиш да изнудваш и извиваш ръце!

5

Анонимен

преди 1 година

Цайс бегай бърже,че янките ще ви опуцат.Нещо са ви вдигнали мерник със Зеля.

4

Анонимен

преди 1 година

Кулеба изнудвача който дойде в България да наддава, да обижда, да наставлява, да осъжда, да укорява българите ли ще ми говори за изнудване? Безочлив безсрамник!

3

Анонимен

преди 1 година

Кулеба кажи какво искаш да ти подарим. Идвай у нас да си харесаш каквото искаш. Донеси и пръчка да се самонаказвам с нея, задето не помагам достатъчно на ВСЕВЕЛИКАТА ПРЕНУЖДАЕЩА СЕ УКРАИНА

2

Анонимен

преди 1 година

Всичко това е вярно! Засега само Турция е в състояние да накара Русия да бъде почтена!! Защо ли? Имат общ бизнес.

1

Христо Христов

преди 1 година

Пак лъже урката... Сделката беше, че и Русия може да изнася. Западът за пореден път излъга.