19

Анонимен

преди 8 месеца

На мен пък ми показаха автомат Калашников през прозореца на една лада с чужди номера през 1995 във Варна .бях с танк Москвич 412 дефорсиран.

18

Анонимен

преди 8 месеца

do 6колко коли можеш да купиш бе, скъ.сан.як???разбира се че трябва да им взимат колите!!!само така, бой по пияндетата и наркоманчетата!!!

17

ТАКИВА СМЕ !

преди 8 месеца

Бели хора а не с друг цвят но с черни души и черна мисъл за другите . Не прехвърляйте вината ! Задния вторият е бил с голямо чувство за превъзходство над другите . Сигурно предния трябва да дава предимство на задния , да изпълнява кефа и прищевките на задния ! Задния е с предимство нали ? Предния няма право да изпреварва защото задния е велик и е много мощен и няма търпение да има друг пред него , значи предния трябва да му се подчинява ! Ето това е правилник . И на края така се решава. . . . .

16

анонимен

преди 8 месеца

Бъдете по-решителни и го затворете.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Обвинения за това че са били шестима в кола за 5?

14

Анонимен

преди 8 месеца

Затова най-добре е е човек да си носи оръжие в себе си.Незнаеш кога ще ти се наложи.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Ето така и децата приучават навиците на родителите си и стават боокллууциии

12

Dudu

преди 8 месеца

Черен?

11

Коментар

преди 8 месеца

Щом има пищак и кара пиян е от "нашите" дето закона не ги лови!

10

Този Който

преди 8 месеца

Така става, когато давате на Коммманнчите от изобретенията на белите. Наквасил се с огнена вода, яхнал дилижанса барабар с цялата челяд и препасал пищов на пояса. Каубойци, сър!!?

9

Сияйна мъдрост

преди 8 месеца

Тия като отидат на море и там се изнервят. Ми що ходят на море тогава? Да си стоят да работят, така ще им е по-здравословно и спокойно. Няма да се изнервят.

8

Анонимен

преди 8 месеца

мур гав ел

7

Бизнесмен с Ауди

преди 8 месеца

Няма значение нито кой е пил и кой не, нито кой има или няма пистолет. Единствено важното е кой има по-скъпа кола. Другите трябва да дават път и да не карат бавно пред скъпите коли, защото така вредят на престижа на цялата нация.

6

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 1 Умниче, само едноклетъчен организъм може да си въобрази, че пияните нарушители ще намалеят рязко още на първата седмица след въвеждането на новите, по-строги наказания. Нека почакаме поне половин година, нека в сайта на съдия-изпълнителите се появят поне 1 000 конфискувани бубута на ***, като описания по-горе, нека стане ясно, че ако пиеш редовно, редовно ще купуваш и нова кола - па да видим тогава какво ще стане, а?

5

Анонимен

преди 8 месеца

Жената в колата с какъв акъл е качила децата си при пиян човек? Отдел закрила на децата какво ще направи по случая? Не е ли време спътниците на пияните шофьори да носят наказателна отговорност? По мое мнение щом майката качва децата си при пиян шофьор (независимо каква връзка имат децата с пияндето - чичо, баща, вуйчо, любовник на майката) тя трябва да се разследва и да носи отговорност за последствията, които е предизвикал пияния.

4

Анонимен

преди 8 месеца

бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено!! нека всички да ни псуват

3

Тръстенишки селянин

преди 8 месеца

Според инспектор Илиев това не е единичен случай и по морето често се попада на изнервени шофьори.И тъй, кво праим сеа?

2

Анонимен

преди 8 месеца

какъв жребец!

1

Анонимен

преди 8 месеца

Как са сега новите мерки на ПП и ДБ с отнемането на автомобили на пияни шофьори, работят ли, работят ли?