17

В.

преди 9 месеца

Тези хора не работят ли. Само срещи. Бих разработил устройство да се захранва през запалката, което да проверява водача, да го известява за концентрацията и да изпраща сигнал ако е необходимо.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Да направят отделни закони за наркомани и алкохолици. Да ги гонят до като не станат хора или умрат.

15

Bg izmet

преди 9 месеца

ВАВ ДАРЖАВАТА НА БАРЕТИ КАСКЕТИ И ДОЛНИ МЬСТИИ ТОВА СЕ СЛУЧВА.

14

Шаман

преди 9 месеца

*** калинка

13

Анонимен 11

преди 9 месеца

5,г..а..н..ь..0,не премиера,а ти трябва да мислиш,за себе си,а това което прави премиера се нарича партийна пушилка,така че толкова не се вълнувай.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя хептен ни взима за балами! PR на марионетките, нищо друго!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Много са отзивчиви за въпроси, които не засягат линията, зададена от кукловода. Ама ги накарайте да питат народа за еврото, помощта за Украйна или джeдъpизма и ще чакате от умрял писмо.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Какво очаква Денков от тази среща? Да му кажат какво да прави ли? Тотално некомпетентен индивид!!!!!!!!!

9

Питам

преди 9 месеца

Деня преваля , а в Днес БГ нито дума за срещата Путин Ердоган в Сочи.

8

Зозо

преди 9 месеца

....... Още един руски учен почина при съмнителни обстоятелства в Москва. Руските медии съобщават, че 77-годишният Мелников е ял негодни за консумация гъби и се е борил с тежко отравяне в продължение на две седмици. Не са известни обстоятелствата, при които се предполага, че е бил отровен................... Ааааааахахаххааааааааа, тоя от програмата Луна - 25 :)))))))))))))))))))) Руската некадърност няма край :))))))))))

7

хахахаха

преди 9 месеца

СПРЕТЕ да продавате книжки,направете адекватни листовки,и на изпита да има КОМИСИЯ.Некорумпирана.Който е от провинцията,да кара в София СЛЕД допълнителен курс-тука е в пъти по-натоварено.Ченгярите не да пишат актове за КОЛАНИ-живота си е мой и ако искам ще сложа колан!!!!а да пишат актове за ЗАСИЧАНЕ,недаване на мигачи при завиване и престрояване,неправилно паркиране по кръстовища и пешеходни пътеки.Зелена върна за светофарите.И НОРМАЛНИ ПЪТИЩА!!!!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да се свържат пътните камерите в цяла България с КАТ и да глобяват на база превишена скорост ,защото за момента само отчитат трафика .Закона е приет на първо четене от парламента.Очаква се да бъде приет на второ четене.

5

Българите

преди 9 месеца

Ето това се казва работещ премиер! Непрестанно мисли за доброто на народа! Поклон до земята Академик Денков!! Този път случихме на премиер.

4

истина е

преди 9 месеца

Полицаите по пътищата са с пъти по малко от кабинетните плъ---хове , които вземат заплати само за тоз де вее !!Всеки шеф на КАТ в големите градове е назначил родата си на служба !!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Събрали са се на празни приказки разбира се. Същтия смисъл и резултат както с домашното насилие. Между другото скоро не сте хващали някой пребил жена си. Сигурно са се изпонаплашили ха ха ха ха ха ха

2

Анонимен

преди 9 месеца

Вче ще взимат колата и ще се плаща глоба в размер на стойноста на колата. Това ще решат на съвета.

1

Анонимен

преди 9 месеца

лейтенант грюбер, как деля сглобката ? :)))