34

Анонимен

преди 8 месеца

"Случаят се раздува с политеска цел." - Не, такива като теб искат да го потулят с политическа цел. Имаме си поговорка за случая - Краде_цът вика дръжте краде_ца.

33

Анонимен

преди 8 месеца

За мустафите животите на неверниците, като детото в шоковата зала, нямат никаква стойност. Никога не забравяйте този факт.

32

Анонимен

преди 8 месеца

"Не разбирам какво да прави баща с бебе с дупка на главата което е карано да чака 3-4 часа и въртяно от болница на болница." - И първото, което ти хрумва е да заплашва лекари, че бил човек от ДБ и ще ги уволняват, ако не бъде прередено друго дете, което е в по-тежко състояние, така ли? И после Кремъл ти бил виновен. Виновен ти е чипът. Сменяй го, защото заради такива като теб Бг е в това състояние. ДБ трябва да се срамува както от Емин, така и от избиратели като теб, но явно срам нямат.

31

Анонимен

преди 8 месеца

"Децата ни са сърцата на всеки родител никой не го интересува кой е майка му и баща му да са ни живи и здрави ." - Какво искаш да кажеш с това? Че Емин е действал съвсем нормално и е редно да прережда другите родители в болницата, чийто деца на всичкото отгоре са били в по-тежко състояние? Емин да не ти е шеф или пък си от ДБ? И в двата случая трябва да уволнят и теб заедно с него.

30

Анонимен

преди 8 месеца

До 1 - А защо ли си мисля, че си от ДБ и защитаваш колегата си, който е постъпил така, както ти би постъпил в същата ситуация? Нещо за поведението на този Емин няма ли да коментираш или за теб той си е действал съвсем нормално?

29

Анонимен

преди 8 месеца

Добре де, това не е ли хули_ганска проява? Нали има закон, по който такива неща стигат до съда и има присъди. Ако аз го бях направил, веднага щяха да извикат полиция, а и дори да не беше извикана веднага, по-късно щеше да се случи. Нека полицията, прокуратурата и съдът да се намесят и да осъдят този Емин както повелява закона. Също да бъде изхвърлен от структурите на ДБ. Освен това щом е работил като съветник за Тагарев, Тагарев няма ли да подаде оставка или поне да се извини на обществото?

28

Хохо

преди 8 месеца

Я , дебарките отчаяни, вече налазили с про100тиите си :) Специалистът по родопски калмари бил баща и за това трябвало, да му се прощава нахалитета, разб'иаш ли!

27

1

преди 8 месеца

защо ли не му вярвам на това корумпе? и след като ревизия му доказа огромни злоупотреби, защо ли не го побарва прокуратурата?

26

Анонимен

преди 8 месеца

Децата ни са сърцата на всеки родител никой не го интересува кой е майка му и баща му да са ни живи и здрави .

25

Медик

преди 8 месеца

До 26Детето не е било с дупка с главата!!Колегите са направили триаж!Това, че е съветник на министър, не му дава право да парадира и да заплашва!!Всички са равни!!Оставка на него и на Тагарев!!

24

хх

преди 8 месеца

Преди две години лекари ми спасиха живота с няколко операции.Нещо повече, бях почти напълно и излекуван и си върнах нормалния живот. Благодарности и поклон на тези лекари, които са истински лекари. Но в държавните болници уви,са малцинство, цари некомпетентност, корупция и чиста мърлящина. А липсата на организация торпилира и най-добрите намерения. После бях на долекуване в Турция, разликата е огромна и не в полза на БГ медицина.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Не разбирам какво да прави баща с бебе с дупка на главата което е карано да чака 3-4 часа и въртяно от болница на болница. Бебето и с незнам си колко шева. Разбира се Кремълските медии това не ги интересува. Човека се извини 100 пъти за реакцията си. Човешко е, на всеки може да се случи с бебе с спукана глава.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Случаят се раздува с политеска цел.

21

Ц

преди 8 месеца

Ако вместо Емин бяха грепа организирани роми с тояги - мнооооого бързо щяха да ги обслужат за 5 шева!

20

Анонимен

преди 8 месеца

Разсува се случая с пропутинистки трррролчета и ***. Истината е друга.

19

до трети т апанар

преди 8 месеца

цялата уйдурма е съшита с бли конц ии произлиза от членка на *** върла путиниска и русофилка която е била дужурна и изпълнява задача на рускотох разузнаване да си заслужи четирите хиляди лева към сестринската заплата. Няма такова нещо човекът е протестирал че е чакал четири часах да седем шева по челото на сина му. а какво да скача от расот ли

18

M.P

преди 8 месеца

Да бъде уволнен и да върне двадесет заплати.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Браво на лекарите. Даже се учудвам, че някой не е издържал и не му е вкарал един тупаник на тоя нагъл тип. Но тогава тоя Емин ли е, къв е, щеше да се изкара жертва. Така че браво на лекарите.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Ако публично господин Емин се отрече от Аллах и неговия пророк Мохамед и изяде една свинска пържола, то може и да му бъдат простени греховете. Мина му времето на Аллаха.

15

Алекс

преди 8 месеца

Къде е Промяната на Про100то,която да изиска оставката на Емин? Заета е с прането на ББ.Замърсяванията са сериозни.Денков разработва нова формула за перилен препарат.