24

Анонимен

преди 1 година

Това момче си заработва внимание щото знае, че е пътник и каца от цвят на цвят, а такива са презрени във всички векове! Кикитата не му дават комфорт и не го успокояват и то се побърква да заработва, чак смешен става! Не бива в такива условия политика да се прави! Трябва и достойнство и спокойствие и някаква мисъл!

23

ffs

преди 1 година

Какво си тръгнал да говориш.. конституционно правителство.. Да бяхте заедно на изборите като сте такива.. Видяхме и кой Ви събра, видяхме и с кой се събрахте... такива цветарки като тоя.. колко искаш... след 3 години Радев няма да е президент и на всеки избори ей там.. едни ви събират и край.

22

Анонимен

преди 1 година

Да се разреши законното носене на оръжие от частни лица.Това е стожерът на демокрацията.Изпитан и проверен сигурен начин в САЩ .Там никой , дори и службите не смеят да посегнат на гражданските ти права.Битовата престъпност е сведена до минимум.Но за това се коват закони.А липсата на законотворство е проблем.Корупцията и заинтересовани лица нямат място в Парламента.

21

Анонимен

преди 1 година

Бутафорни промени....коронния номер на службите.За туй никога няма да имаме и законност.И справедливост.

20

Службите

преди 1 година

Не са само комунистически, те са и сдс и герп.... Там всичко е оплетено като свински черва.. Затова съкращаване и на ново!

19

Закривай милицията!

преди 1 година

И на ново! Сега 60 000 хрантутника на държавна хранилка плюс пожарникари, граждански...и др..... В същото време убийства, корупция, кражби....!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Ако реформата в комунистическите служби за сигурност, каквито те още са, ще я правят децата на комунистите, провалът е сигурен.

17

Анонимен

преди 1 година

Реформите се забавиха с цели 30 години... 12 от тях се падат на управлението на Борисоф.Проруската политика , изпълнявана от множеството правителства включваха ...нереформиране.Не реформиране на службите Защото те крепяха и правосъдната и правораздавателната и пазарната икономика ако щеш .За това България загуби икономическия си и пазарен статус Земеделието ни е в хаос.Енергийната структура обвързана с неиндефецирани субекти от вида на ,,Лукойл"...Това е управление на зависими от структурите ...

16

Анонимен

преди 1 година

А кой е татко Петко? Защо не го проверят за досие щом се занимава с политика, макар и нелегално?

15

Анонимен

преди 1 година

Дълбока реформа. Никакви службогонци от соца.

14

Нане

преди 1 година

Тоя, при бай Тоше, щеше да е най много келнер в Балкантурист... ===)))

13

Анонимен

преди 1 година

А реформите в службите включват излагане и изкарване всички агенти служещи на Москва.От интелектуалци до икономически грандове , и мижитурки в армията .Изкарване от политиката чрез осветяване и гласност.Но тези реформи ги чакахме от 30 години Нещо , което други социалистически държави сториха веднага И дръпнаха напредва А България се влачи на опашката .Влиянието на Русия е зловредно.

12

Анонимен

преди 1 година

Както казах: имате конкуренция!

11

Анонимен

преди 1 година

Вие не сте избрани. 20 процента не е мнозинство.

10

Анонимен

преди 1 година

Радеф изпълнява волята на Кремъл.В такива бурни времена на война и противопоставяне на Западната цивилизация и дивия азиатски феодализъм , Радеф ни хвърля в безизходица и без държавно управление.Разбирс се , че Радеф е дълбок агент на Кремъл.И политиката му на отстояване България да се държи колкото е възможно в орбитата на Кремъл .Това са малкото но последни ходове на руската политика към Балканите

9

истина е

преди 1 година

Този е една от май-младите и кадърните астии в държавата . !!!!

8

Чичи

преди 1 година

Това момченце знае ли с какво се занимават службите, които иска да реформира ???? Палячовци

7

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо ще си правите конкуренция!

6

Анонимен

преди 1 година

Какво редовно избрано с избирателна активност под 30%, бе.... защо не вкарате в изборния закон изборите да се считат за нередовни при избирателна активност под 51%, а? Защото не ви стиска...

5

Костадинов

преди 1 година

Божанков! Две кафета Божанков!