72

Отнемане на ПТП

преди 9 месеца

Мерките за отнемане на автомобила не работят, защото вечер няма патрули за масово спиране и проверка с дрегер. Ако 400 метра преди това го бяха спрели, днес нямаше да има лоша новина. И в случая нека политици, полиция и медии да се самосезират - резултати при контрол и самоконтрол ще има най-рано след година само при масови и мащабни акции.

71

Съдран чувал

преди 9 месеца

Кара бясно пиян - нека сега чисти кървищата по кръстовищата, моргите и затворите да му дойде акъла.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Как са новите мерки с отнемане на автомобила на пиян шофьор? Работят ли според вас?

69

Край

преди 9 месеца

До 68 Ти май не си много умен. В правото зад всеки термин стои опроделение - какво означава. А това, че не го схващаш си е твой проблем. Правото е сложна наука за търсене на справедливостта и като всяка наука има строг понятиен апарат. Правото е най-точната от хуманитарините науки. Разсъждаваш като икономист или футболист - не се занимавай с право.

68

Анонимен

преди 9 месеца

и е крайно време да се въведе принудителен обществено полезен труд. никакви номера на коли и конфискации. прати го първия път да мете улици 6 месеца само като го хванат пиян и надрусан, втория път за 2 години да *** камъни и да видиш дали ще се качи на кола пак така. щото *** ако е решил, ще вземе и на съседа колата за да се прави на герой. да си изгуби 2 години от живота, ако трябва да ходи в морги да гледа трупове от катастрофи, докато му дойде акъла!

67

Анонимен

преди 9 месеца

в ранните си години практикувах право у нас, после завърших и в чужбина и практикувам там. до ден днешен не схващам смисъла на тези бълвочи и словесни еквилибристики 'евентуален умисъл', 'продължаващо вероятно престъпление' и т.н. депутати и съдии така се заплитат в кълчища, че няма излизане после. качил се е пиян на кола, убил е човек, който е пресичал на пешеходна пътека. хайде да се погрижат първо за близките, за едно солидно обезщетение (не че ще върне живота) и после да си чешат езиците.

66

Анонимен

преди 9 месеца

37 годишният убиец е управлявал Мерцедеса като камикадзе. Жената с детето ( на 2 или 3 годинки) в колата е приятелка на убиеца. Той не е баща на детето и. Поне за момента няма данни да е баща детето, което качил да вози в колата си кьор-киндил пиян. Поправките в закона са ала-бала. Оставка на цялото неадекватно правителство!

65

Анонимен

преди 9 месеца

В колата на убиеца имало жена и 3 годишно дете. Каква е тази жена да качи детето си в колата на пиян?

64

гост

преди 9 месеца

До Кравар 45Найстина си такъв какъвто си се написал, щом не можеш да направиш разлика между двата случая.

63

мдааа

преди 9 месеца

Кога е успял да ускори толкова мног по тази не много голяма улица и явно е бил с много мощна кола.Направо си е учишлено убийсктво знаеш че си пил и въпреки това се качваш и шофира с превишена скорост в центъра на града.

62

pi

преди 9 месеца

улица цар Иван ШишманОВ, коя мммиисиркао прекръсти царя ни Затова трябва в Княжеската градина да се построят монументи на всички български царе и ханове и да се махне ммооча на несъществуващата държава ссср

61

Анонимен

преди 9 месеца

За същото убиецът на Милен Цветков , даже оня е бил и дрогиран, нищо...

60

Радослав

преди 9 месеца

До адвокат: щом с умисъл се качва пиян в оръжие и го употребява, значи е предумишлено убийство! Единствената разлика между пиян да стреляш с калашник сватбарската в тълпа и да тръгнеш да газиш хора пиян с автомобил, е че при калашника може да има по малко жертви! Щом е пиян е предумишлено, да е мислил като е сядал да пие и като се е качил да кара пиян! Има таксита, има дринк анд драйв има стотици опции да се прибереш пиян без да се качваш зад волана! Той е взел това решение значи е виновен!

59

АлександърМакедонски

преди 9 месеца

Българския и руския са диалект на македонския.Слава на великото македонско слънце.Аз съм Бог македонския премиер е моя пророк не му знам името защото нивата да се занимавам да помня такива групости.

58

Анонимен

преди 9 месеца

Странни хора - не се интересуват да няма катастрофи, ранени и загинали, а ги интересува да има катастрофи, ранени и загинали, за да се кефят на свръхстрогите наказания.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Първото следствие на промените в закона - броя на прегазените на пешеходна пътека веднага се увеличи.

56

Македонският говор

преди 9 месеца

До Анонимен 38 Не е УЖ, а Е диалект на българския език, умнико!

55

Анонимен

преди 9 месеца

Бе направо да го пускат оправдан. Кво ще си губим времето...на края до там ще се стигне.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки който се е качил да кара пиян или дрогиран, и е убил човек, трябва да бъде съден за предумишлено убийство! Ясно е че като се качиш неадекватен, си опасен за всички на пътя, но въпреки това го правиш!? Какъв по-голям умисъл от това?

53

Анонимен

преди 9 месеца

До 51Няма да е 3 година условна .С новите промени в НПК ще лежи от 10 до 20.Защото е карал пиян и убива на пешеходна пътека и е бил с превишена скорост .