53

Анонимен

преди 8 месеца

Ама как само 5,1 милиона български граждани ще ходят до Мръсноморието тази година? Нали бяха 24 милиона....

52

Епа

преди 8 месеца

То има ли сектор който да няма мафия вече .Бг е свалена до ниво дивия запад.

51

Анонимен

преди 8 месеца

когато трябва да няпомняш или се хвалиш че по морето има пречиствателни станции - нещата не са добре

50

Тато

преди 8 месеца

Припомнял ни, че имало изградени пречиствателни станции. Егати хвалбата! Неща, които трябва да ги има още със създаването на курорт той ни се хвали, че ползвали евросредства половин век след създаването на повечето курорти, за да има абсолютния минимум стандартни съоръжания...Профан.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Нямам пари за море

48

До41

преди 8 месеца

Шшшшт,тихо да не се усетят за планинския туризъм- ще досъсипят прекрасната ни природа,така както направиха с красивото ни Черноморие. Не че не са започнали вече-Рилските езера,манастирите-мутри хотели,поддържат само хотелската част,Преображенския манастир се руши. Срам и позор.Управниците ни са ***-лакоми и рушат и мачкат всичко по пътя си.

47

Анонимен

преди 8 месеца

За мен си мина като по учебник , за съжаление не в България , но ако искам да ям полуфабрикати и да съм постояно заобиколен от хора и коли ще си стоя в града - няма да почивам.

46

Анонимен

преди 8 месеца

Това е голяма грешка Летния туристически сезон да се нарича само почивката на море. По планините лятото не става ли за почивка и не предпочитат ли доста хора да ходят там вместо на море. И не само почивката по планините. Имаме уж министерство на туризма, а нямаме добра стратегия за развитието му.

45

Мда

преди 8 месеца

Върнахме се в първи клас. Сега ще се учим как се прави туризъм, що е то бетон и как се предизвиква диария.

44

Анонимен

преди 8 месеца

по кой от всички учебници и за кой клас ?!

43

Анонимен

преди 8 месеца

Такава пропаганда само през соца имаше.Никой не ви вярва за НИЩО отпреди ковидкретенията,медийни дезинформатори.Мед ми капе на сърцето цяло лято като ревяха идвайте на море,щото явно такъв слаб сезон никога не е имало.Съжалявам единствено свестните местни хорица със семейни хотелчета,при които сме били.В Гърция сме- мек климат,чисто,спокойно,евтино,безбрежни свободни зони,пълно е с румънци-интересно защо и те прекосяват транзит нашето Мутроморие,а идват тук.Домати,праскови,грозде по 1-1.5 евра

42

Край

преди 8 месеца

Няма по-плоскоумно същество от курортистта. Лежи на песъка, гнете манджи и пуска газове. И целата държава го обгрижва да може да прави тия много смислени дейности при пълно спокойствие и комфорт.

41

българин

преди 8 месеца

Трима мои роднини баяха по различно време и на различни места на море - и тримата се прибраха с ,, лятно грипче"...!!

40

Митю Пищова

преди 8 месеца

Ходя нависоко по планините за да не ви гледам увисналите старчески трупни меса по плажаВ планините не всеки може да се качи, но има и къде да се окъпеш. Плакнете се в старческата пик_ оч по л_номорийто и не давайте акъл на Батко ви ,ний силно квлтетните _ибачи на стегната плът къде да ходим и как си накланяме ч-катъ.По опиканъ дистинациъ от _Лнумийту няма.

39

Здравейте роби

преди 8 месеца

Поздрав от Мадейра, Португалия! За неграмотните като вас! Летният туристически сезон минал като по учебник, летовниците - щастливи. За какво мрънкате? Подсигурихте живота на бившите комунисти за една петилетка напред с вашите мизерни пари и се оплаквате пак! Сега трябва да ви навират главата в тоалетната преди да се пуснали водата - заслужавате го! И на изборите внимателно! Само касапите си да избирате, без ползване на мозък! Успех, роби!

38

Еее

преди 8 месеца

Леф не давам на местен тарикат, къдети и да се е позиционирал

37

тогава

преди 8 месеца

Е щом туристическият сезон е минал като по учебник и е имало много туристи, защо тогава през седмица показвахте някой от бранша, който ревеше и се оплакваше ?!

36

Грък

преди 8 месеца

Сезонът далеч не е приключил още. А и българинът е спец по съединяване на празници и почивни дни, така че поне до края на другата седмица ще е навалица. После и около 22-ри... така че статистиката след месец!

35

Цветан Камелий :

преди 8 месеца

Поздрави от Карибите,Мартиника :) :) :)

34

Анонимен

преди 8 месеца

До 34 Тези от ДС имат Партийни книжки вместо учебник. Той ти предлага тяхната стъкмиДСтика за факт.