25

НКВД

преди 9 месеца

Путин и генералите му са гола вода.Ако беше Сталин от хохлите и помен нямаше да има и всичката тази агония одавна да е свършила.

24

Анонимен

преди 9 месеца

До" Военоморските дронове не се свалят" - авторите ползват нет-преводачи. Там за унищожен се ползва израза свален от ползване. Не авторът им е виновен. Товае някой някъде от не-София, Редакторът им е калпав. Те автори нямат. Погледни цялата статийка. "потопените били свалени, затова не ударили моста , а на снимката от моста паднали платна, пушилки и огнища. Бетон гори"

23

Гошо

преди 9 месеца

До Анонимен...15....Когато им потрябва ще стигнат Три пъти вече бяха ,ако се наложи и четвърти път ще отидат

22

Гошо

преди 9 месеца

До Анонимен..6.... Е не спряно ,моста си работи

21

Естествен Интелект

преди 9 месеца

Руснаците стават смешни с отказа си да разрушат десетината важни моста над Днепър!Не знам каква е причината,но губят хора и ресурси !Явно някой в Москва е много силен и пази някакъв бизнес!

20

Чичи

преди 9 месеца

No 2И какво ако някой ден го ударят моста? Видя се че се ремонтира. А нали се сещаш каква стана тогава. Нещо спряха да работят тоалетните в жилищните блокове в Киев и на други места. ***-ха в найлонови торбички един месец. Без вода и без ток в неотоплените подземия.... Доста ракети бяха свалени....от подстанциите и Тец-овете на Укроляндия. Има да реве пак Зеленски, че Клечко не организирал евакуирането на хората в столицата и умират от студ, а убежищата са в л******.

19

Голям срам

преди 9 месеца

Следят активно всеки в РУСИЯ И САЩ вкл президнети,двойници,маршали,генерали,военни,влакове,самолети,автомобили.. лични карти,банкови карти,смартфони,микроимпланти и микрро чипове..

18

Чичи до #15

преди 9 месеца

Глу-пако, когато им е трябвало са стигнали и до Берлин!!! Сега очевидно не им е нужно. Тъпакратуно, такава. Хахаха

17

Чичи

преди 9 месеца

Атаките с дронове били част от украинската контраофанзива, хахаха виц на годината. Напротив, те олицетворяват именно липсата на успех на укрите на бойното поле. Тези опити за удари до нищо Добро няма да доведат Украйна. Само ще вбесят Путин и компания и ще става все по-страшно и безнадеждно кърваво на бойното поле. Тия дронове са израз на безпомощността на украинците.

16

Анонимен

преди 9 месеца

До 14.... Точно когато му дойде времето...

15

Анонимен

преди 9 месеца

Млади мъже, които все още не са достигнали военна възраст, масово напускат Украйна, пишат потребители на социалните мрежи.И така, жителката на Киев, Елена Цисар, напускайки Украйна с влак, видя снимка, която описа в дълъг пост в социалната мрежа:Момчетата си тръгват. Те са още много малки, до 18 години.

14

Алекс

преди 9 месеца

Русия произвежда 3 бр. ИЛ-76 за една година,при акцията два ИЛ-76 са унищожени и други два не се знае кога отново ще могат да летят.Акцията е изключително успешна.Чакаме още подобни.

13

Анонимен

преди 9 месеца

А до Берлин кога ще стигнат московците?

12

абе

преди 9 месеца

това ли им е контраофанзивата? - партизанщина, атентати и саботажи! ами те жива сила нямат вече и се чудят какви золуми да правят

11

Анонимен

преди 9 месеца

Военоморските дронове не се свалят. Потапят се. Не можеш да свалиш кораб или лодка. Можеш да ги потопиш. Кажете го това на автора. Дразни някакси. Можеш ли да си представиш какво е нивото на авторите, чиито статии трябва да чета тука...

10

учуден

преди 9 месеца

До: номер 1 Войната на 21-ви век - война на дронове. Войната на танкове е от миналия, 20-ти век.А през 19-ти век е била война на кавалерия.Към рицарите да се връщам ли?

9

Анонимен

преди 9 месеца

Пияниците са в глуха защита : ) Мина им мерака да превземат Киев хахахаха

8

Анонимен

преди 9 месеца

Хубаво че има дронове иначе наркомана от де щеше да търси камикадзета

7

Анонимен

преди 9 месеца

Наркомана е в безизходица един мост вече не може да събори

6

Анонимен

преди 9 месеца

Щом Кремъл пише, че са били унищожени, то обезателно са ударили. Движението е спряно по моста...