60

Анонимен

преди 9 месеца

До До Анонимен 58 - Всяка глупава, не самоуверена, бе, "умник"! Нищо не си разбрал, то затова Лената ти е на сърце.

59

даааа

преди 9 месеца

До ДОЛНЮКанадчо.

58

Малки корекции

преди 9 месеца

а с бизнесмена е имало срещи за стабилно правителств. . . . . Пише се правителство! Толкова ли нямате образовани в редакцията, които поне транскрипцията да проверяват, не говорим за съдържание! И друго: за какво правителство говорим - търговско, политическо, национално, мафиотско?

57

Анонимен

преди 9 месеца

Начи нема пишете лошо за нискочелия, опуления, маслото, спаружения и шаффрантията щото бботтовете от пепе ще ви изкарат русофили, путинисти и фашисти. ДС и внуците и в действие. Време ви е за ПРОМЯНАТА. От силите на ДОБРОТО

56

Някой

преди 9 месеца

Тази Парапетка, пък откога стана фактор, че да ръси някакво си мнение? Само един досега е строил пътища през последните 30 години,и всички се нахвърлиха да му търсят сметка! Да беше споменала, защо окрадоха парите заделени за Хемус, и нарисуваха ли поне една велоалея за последните три години?

55

00014

преди 9 месеца

14 бона заплата, за да лъскаш парапета. Не е за изпускане.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Лена е много уравновесена да, ама една ключалка колко време отваря на таванската квартира... Киро чак трябваше да се подпира на парапета.

53

Киев

преди 9 месеца

Толкова много време във властта и не е в майчинство. Явно личния лекар се е пенсионирал по болест от вот на недоверие или извън здравната пътека на Н.З.О.К.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Туй не е ли онуй на баджо Миро и баджо Киро, туй дето в гугъла ровеше все.

51

До Анонимен 58

преди 9 месеца

Всяка самоуверена жена те изкарва от релси, нали бе, загубеняк!

50

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 54 - Хич не съм русофил, но тъпоумиета на тая про100Лена винаги ме изкарва от релси. То, бива, бива, ама при нея е вповече. Да се засрамятт тия около нея, дето са я оставили да се обажда за щяло и нещяло, а на нея да и кажат да мисли преди да пише/говори. Ако и е възможно, разбира се.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Ленчето ще се окаже по-мъж и от Киро. За Кокорчо е ясно.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Опит, ама както всичките и други, поредните необмислени изблици на Про100Лена. Ами, като е крими Борисов, какво търсите в интимна сглобка с него?

47

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилите изпадат в дива ярост само като чуят за Бориславова. Какво Ви е, другари и другарки. Навсякъде е мазно от вашите плюнки и вулгарност. Засрамете се!

46

Анонимен

преди 9 месеца

ДНК тест да видиме кой е баджанака :)))

45

Анонимен

преди 9 месеца

Лена е изключителен политик, но е много млада все още. Скоро ще бъде министър-председател.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Момата че си е права права си е, то в Харвард да се завърши се искат бая парички, ама като знаеш това нещо моме, що аджеба спиш с женени мъже като Кирчо :)))

43

Кой го казва!?

преди 9 месеца

Една, изключително компрометирана жена! Една жена с първа работа при Бобоков, при тома водеща протоколите на Управителния съвет!? Защо ли, тя!?

42

Анонимен

преди 9 месеца

Тази вместо да се засрами, че цяла България видя как се е продала да и ровичка Кирчо под полата за едната заплата, тръгнала да се обажда като черна станция за всичко. Хората попаднали в нейния резил да я обаpвa под полата женен мъж с 3 деца, в нормални държави веднага ще се покрият от обществен живот за дълго време. Тя няма срам, братче! Няма нито срам, нито усет за мярка. Ми как ще се плюнчиш за всичко като си омазана отвсякъде,мари? Що не те приберат да кажеш за секретните документи? А?

41

MaйMyнaтa

преди 9 месеца

Не погледнах снимката, и си викам, тая цветелина никъде я нема от отдавна...жива била