16

???

преди 9 месеца

Защо на даскалите постоянно им вдигат заплатите, след като нивото на образованието не се подобрява, даже се влошава ???Ей така, за един приятел питам!!!

15

Професор

преди 9 месеца

по педагогика на Запад никъде няма........................да се знае.................на тоя само като му видях темата на дисертацията разбрах какъв учен е..............гола вода!!!!

14

България

преди 9 месеца

уж е в западния лагер...................а в университетите ни още се учат псевдонауки като педагогика и има институти като БАН................на запад няма академии, там наука се прави в университетите!!!

13

До Картечаря Ханс от

преди 9 месеца

Човекът има 3 деца и семейство, не е гей..............а това, че бил крал трябва да се докаже в съда!Всеки е невинен до доказване на противното, нали???

12

Наука

преди 9 месеца

е психологията, но не и педагогиката.....................ако не ми вярвате, се поревете в сайтовете на западните университети и ще разберете!!Българите уж сме в западния лагер , а продължаваме да бълваме спецове по комунистически и псевдонауки като педагогика.................ужас.............това трябва да спре!!!!

11

Картечаря Ханс от SS

преди 9 месеца

10 чувал съм ме Разбира и от кражби и че е гей

10

До Картечаря Ханс от

преди 9 месеца

Румен Овчаров от БСП не е професор но е инженер - физик..............и много разбира от ядрена физика............в новите партии такива специалисти няма...........има само псевдопрофесори и псевдоакадемици!!!

9

педагогика

преди 9 месеца

Ако педагогиката е наука.............аз съм гений и двукратен Нобелов лауреат...................хаха......................голям смях.......................професор по педагогика.................тия университети започнаха да бълват професори на конвейер!!!

8

Картечаря Ханс от SS

преди 9 месеца

7 Що у БСПто или у Иzраждане видел ли си сериозен учен?Може и да има на купена диплома.

7

@

преди 9 месеца

В това правителство никъде не видях сериозен учен.............премиерът Денков, академик по физикохимия и колидна химия, а специалист по сапуните...............хаха...................голям смях ...............тоя професор по педагогика...................хаха..................такава наука има само в Москва и София..........педагогиката е комунистическа псевдонаука!!!

6

Unkle

преди 9 месеца

Fester

5

В западните

преди 9 месеца

университети никъде не се учи педагогика..................това е една комунистическа псевдонаука....................а тоя е професор по педагогика!!!Все едно аз да се пиша професор по риболов или по сваляне на жени!!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя е професор по педагогика....................такава наука няма.................на Запад никъде не се учи педагогика..................науки са физика, химия, биология, психология и т .н.!!!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Къв е тоя? Погледни " Мин на отбраната" ! И тоя същият! Бе тия с " конкурс" ги е избирал МутроКомуниста! Оставка Изчадия! И нови Честни избори!

2

33 г, с вишу, безраб

преди 9 месеца

обучават новите роби. добре че отдавна излязох от матрицата

1

Анонимен

преди 9 месеца

ПРОФЕСОР по несъществуващата наука педагогика!!!