32

До До 21 ,,знаем&quo

преди 9 месеца

Какво кипи от строеж. Километър път за по 10 милиона ли. Или пак толкова скъпа телена ограда. Ми дай ми 500 000 да ти остъкля и ремонтирам апартамента вместо 50 000 на чужда фирма и то без да ти дам гаранция и ако нещо се разпадне пак ще викнеш мен да го оправя срещу заплащане. А да не говорим, че освен скъп, този километър път се прави по година и повече. Говоря и за улиците в градовете. 2 километра улица - 2 години. След още 2 години вече на вълни асфалта. Така са им и магистралите.

31

Аноним

преди 9 месеца

Борисов строеше сега 3 год е разруха и никой и нищо не го касае къде е държавата няма я

30

До 21 ,,знаем"

преди 9 месеца

Какво знаеш бе д.р.и.ш.л.ьо?Какво си видял,какво си разбрал???Всичката ти информация явно е от Гугъл и Фейсбук.,, Не е глупав този който не умее да чете ,а онзи който счита че всичко което прочита е истина"казва мъдрецът. Явно нито си пътувал нито си виждал какво се правеше и строеше преди три години! Балканът гърмеше от строежа на пътя Видин-Ботевград,Кресна и магистрала Европа се забатачиха!-Проекти,проучвания,плащания ,ядки!?!? а на практика нищо налице

29

Анонимен

преди 9 месеца

Не ни интересуват Вашите игрички! Хората просто искат тази магистрала да я има!

28

Анонимен

преди 9 месеца

Магистрала "Хемус" е заложник на некадърното управление на държавата в последните три години!

27

Случаен минувач

преди 9 месеца

До 27Не си прав, че по времето на комунизма е нямало коли. Пловдивската магистрала беше построена тогава. Краят й завършва в Орлов мост. Бул "Ленин" сега вече "Цариградско шосе", получи статут на полумагистрала и можеше да караш по него с 80 разрешена. Друг е въпросът, че още тогава някои при разрешена 80 караха със 120.

26

до Нормален

преди 9 месеца

Май не си чак толкова нормален, щом пишеш такива глупости. НИЩО не се строеше по време на Борисов. Само се крадеше. Яко се крадеше. Всичко друго беше прах в очите на такива заблудени, които му вярват.

25

Нормален

преди 9 месеца

Каквото и да говорят и правят при Борисов се работеше и строеше яко и работата вървеше ! След като Комитова открадна и сви онези 600 милиона от Хемус незнайно къде ,работата замря и само обвиненията на Рашков,ядките на Шишков и действията на служебните правителства и това на ПП вкараха строежа в задънена улица !За три години нищо не се направи освен измислени обвинения !!!

24

Анонимен

преди 9 месеца

До 24.Имай в предвид по комунизма не са строени никакви магистрали ,само Хемус е започната .И по комунизма е нямало коли .92 -а и 96-а България фалира така че реално Хемус се строй от 20 години .Като по времето на Костов ,Станишев и царя се строяха по 5 км на година

23

Случаен минувач

преди 9 месеца

Е все пак има напредък, де. Преди 2 дни пътувах от Варна, до Търговище вече е магистрала. Допреди 2 години беше до Шумен. И тук вече от Ябланица - пътят с многото тунели и виадукти си го знаем. Така че вероятно повече от половината все пак е построено.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Вече е страшно, тотално необразовани и неграмотни хора имат мнение по всички въпроси и го налагат агресивно. Идиокрация.

21

Случаен минувач

преди 9 месеца

Тази магистрала беше започната 1974 от Тодор Живков. Догодина ще станат 50 години от започването й. Ще доживея ли да пътувам от София до Варна само по магистрала? Станахме за смях пред целия свят с нея. 50 години - няма свършване... Сега арх. Шишков като служебен министър беше намерил пари и възобнови строежа й, новите обаче пак го спряха... Инхаус поръчки щели да правят... Нови милиони пак да крадат... Нали бяхте против инхаус поръчките бе? Мръсни мъpши.

20

Анонимен

преди 9 месеца

До 22/.Я обясни бе би7л като толкова разбираш .Какво трябва да се направи по лотовете като си толкова грамотен

19

До "Да обясня&q

преди 9 месеца

Човече, какво ще обясняваш? Та ти си потресаващо неграмотен!

18

знаем

преди 9 месеца

Както магистрала Хемус, така и всички пътища в страната, така и всички улици по градовете, където управляват ГЕРБ или ДПС се правят от "наши фирми". И се правят по един и същ начин - АБСУРДНО БАВНО, НЕРЕАЛНО СКЪПО и КРАЙНО НЕКАЧЕСТВЕНО. И с такива договори, че да няма адекватни неустойки или гаранция, за да може да се плаща и за ремонт и за ремонт на ремонта и така с години. Милиарди окрадоха така и продължават.

17

Да обясня

преди 9 месеца

От лот 1 до лот 3 се строй бавно защото строителя иска индексация.Лот 4 и 5 трябва да минат през парламента за да се озакони незаконното строителство .Лот 6 се отчуждава .Лот 7 и 8 трябва да бъде проектиран .Лот 9 трябва да почне да се строй тази година .

16

ъц

преди 9 месеца

Сигурен съм, че и след още 1,300 години, у Бг ще се дискутиръ проблемъ на недостроените ни магистрали!!!!! -)))))))))))

15

Анонимен

преди 9 месеца

Тиквата в рае доживот!

14

Русофил жълтокнижник

преди 9 месеца

Абе махайте ги тия статии за Хемус, за милиционери и не знам какво си! На нас ни плащат само ако пишем под статии за войната, или поне за нашата любома Расиа!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Европидалските господари не разрешават да се строи . Друга причина няма !