44

Анонимен

преди 9 месеца

до 76.украинците са си украинци без значение на режима.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Бай Дън не смее да стъпи в Азия. Особено в Китай, след като нарече Си, диктатор

42

До Укро феновете

преди 9 месеца

Путин може да ходи където си иска...А Зеленски отива на м.ай.на.си....Контра наступ Приключи

41

Анонимен

преди 9 месеца

До До 70.май плаче като гледам.Реве

40

Анонимен

преди 9 месеца

до 62... До колкото си спомняме най якият гърмеж беше в Чернобил.А това къде се намира???

39

Анонимен

преди 9 месеца

Русия се договори с Китай за изграждането на нови четири реактора в една от големите атомни централи в страната. Споразумението беше подписано на "Атомекспо" в Москва, докато Владимир Путин е на посещение в Пекин. Една от целите на държавното посещение на руския президент е изграждане на технологичен съюз с Китай.Русия вече е построила 4 блока в атомната централа в Тянван, която се смята за най-сигурната в страната, и ще изгради още толкова.След разговора си с китайския президент Ху Цзинтао

38

Анонимен

преди 9 месеца

Уж пияни и некадърни пък цял свят не може да ги спре вече втора година в украйнна.Да не забравяме че и санкции имат.

37

Анонимен

преди 9 месеца

62 Русия строи и във Индия атомни централи. Лудият си ти че не знаеш че това което гръмна в момента изпуска тежка вода в океана. Папкай нори кори и суши от чеф еди кой си. Да точно така, Фукушима половината реактори са американски и всичко е проектирано и поддържано от дженерал електрик. С грешен дизайн по признания и предупреждения още в самото начало и поддръжка на ъиндоус екс пи. Обаче оплюха японците.

36

Анонимен

преди 9 месеца

60 по скоро ти ще признаеш пътя на коприната. Сорос не ти ли каза че искаше парче от него ама не му се получи. Имаше цяла статия за това.

35

Реалността

преди 9 месеца

Русия строи атомни централи в Китай и китайчетата учат руски за да могат да ги обслужват. Обаче на грантаджията са му спуснали съвсем друго.

34

Анонимен

преди 9 месеца

За 55 пукай се от яд ето още един път. Споко, тя хага е за такива като теб, къде пречат на цар киро да си слага бариери с незаконният си гараж. Между другото соросляка, Путин беше умрял и в бункер и болен от рак, нали? И още - това не е Путин това е двойника и тройника му. Обаче ти искаш двойника да ходи в хага що тъй? За тройника да не говорим. Купените сте пълни шизофреници.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Китайците не признават хаги както и Русия и щатите. Партньорството на Русия и Китай е трън в задникка на американските джендераси. От 20 години мелят едни опорки, а става точно обратното.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Китайците не могат ли да му спретнат една секретна операция на самолета тип Пригожин и да се приключва вече с тва шизофренично същество

31

Анонимен

преди 9 месеца

Споко, тя хага е за такива като теб, къде пречат на цар киро да си слага бариери с незаконният си гараж. Между другото соросляка, Путин беше умрял и в бункер и болен от рак, нали? И още - това не е Путин това е двойника и тройника му. Обаче ти искаш двойника да ходи в хага що тъй? За тройника да не говорим. Купените сте пълни шизофреници.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Споко, тя хага е за такива като теб, къде пречат на цар киро да си слага бариери с незаконният си гараж. Между другото соросляка, Путин беше умрял и в бункер и болен от рак, нали? И още - това не е Путин това е двойника и тройника му. Обаче ти искаш двойника да хофи в хага що тъй? За тройника да не говорим. Купените сте пълни шизофреници.

29

Анонимен

преди 9 месеца

До 36- хахха . Хаххаха. Бате много ли ти е смешно!? Ако при руснаците разликата между 2021 г и 2023 г е някакви 6% повишение , то в БГ са 20% повишението на цените за храните!!! Хахха , голям смях ,че вече нямаме евтини суровини! Друго си е цялата ти заплата да отива за ядене!!...

28

Анонимен

преди 9 месеца

Много бавно и мудно се случват промените! Айде да се съюзяват вече Китай и Русия ,да смачкат ФАЩ и да си заживеем спокойно в свят без ФАЩ.....или поне с такъв САЩ, който си седи на неговия си континент и не смее да припари Европа или друга точка по света!

27

Анонимен

преди 9 месеца

В Турция кога???

26

Анонимен

преди 9 месеца

Джуджето просто и дърто няма да доживее до тази среща.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Хубав ден!