43

Пян_Гъ

преди 9 месеца

Хора, няма значение кой какво си мисли. Научете се да мислите в правно издържани категории. ДБ/ПП имат право да поискат смяната на МВР секретаря, факт, а Радев има конституционното право да го освободи или да откаже, също факт. Той отказва. Кое не разбрахте?

42

Анонимен

преди 9 месеца

Мотивът е бил че дивите селяни от село Цалапица са пребили ортачето си по далавера защото им висял 200 лв.Това е голям мотив.

41

Анонимен

преди 9 месеца

До Пян_Гъ "Проблемът" е, че дъжавата ни има нужда от работещо Вътрешно министерство, а явно министъра и екипа му смятат натрапения от друг главен секретар за ненадежден.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Всички противници на Радев и поддръжници на ПП, ДБ са неграмотни и илитерати.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Рузкия чорап ще саботира демократичните механизми и функционирането на редовни правителства до дупка.

38

Пян_Гъ

преди 9 месеца

Принципно съм против Радев, но не сега (като ДБ/ПП), а от самото отначало. Но закони са си закони. Щом конституцията предвижда президентска санкция за поста гл. секр. на МВР, Радев може да както да я даде, така и да откаже. Той отказвам да освободи гл. секр., но това е негово право. Не разбрах - къде е проблемът??? Никак не го одобрявам, ама никак, но обективността преди всичко.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Защо евролевите от ДБ и ПП се мислят за десни? Десните в САЩ и Европа подкрепят Русия, левите в САЩ и Европа са против Русия. ДБ и ПП не са десни. От извратеното евроляво са. Евролявото е за спиране на АЕЦ, срещу Русия, за джендъробразованието.

36

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 37 - Тоя сЪботаж Радев в събота ли го прави? Френска е думата - sabotage - сАботаж.

35

Алекс

преди 9 месеца

Само така.ГЕРБаво-Шарлатанската шайка трябва па получи отпор.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Радев предател долен Копейките са единствените ти защитници по форумите .Със съботажа на редовно избрано българско правителство Си навличаш все повече омраза в обществото

33

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

щом леворезбарите от посолството /пп и дб/ скачат и пищят, значи Президента има право!

32

Анонимен

преди 9 месеца

Радев скоро ще изпълнява функцията - фикус в Президенството. Простите му изказвания, като, че ли е на партийно събрание, ще се ограничат с поздравления за Нова година... И така още 3 години. После при Първанов....Или в съда.

31

Анонимен

преди 9 месеца

До Чичо ЛошоИ това ще стане!!! Ще отговаря пред всички. А и там за онези 12 млрд. Договорите за години напред. Забавянето на документите, заради, които Лукойл не плаща....Има доста грехове и ще отговаря пред съд и народ, заедно с неговите гълъбчета, на които рязко забогатяха роднините им, по време на служебните кабинети.

30

БРАВО!

преди 9 месеца

Това е истински президент! Не се давай Радев на сглобката, тя и без това скърца и се разпада. След следващите избори ще прави компания на бабикяните.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Войната се пренесе на руска територия. И Радев какво ще прави? Не успява да унищожи Родината си, имало голяма съпротива.Предател долен!!! Никой не харесва предателите, даже и руснаците не го харесват.

28

до леля Лошо

преди 9 месеца

Граница? Национална сигурност? Сто полицейски БТР-а подарени? А също танкове и ПРО системи? Вгаза на леля Лошо?

27

Анонимен

преди 9 месеца

кога започва процедурата по инпийчмънт на фигуранта?

26

ъ

преди 9 месеца

Руци бръкна отзад на Сглобката. Тролеи пръскат слюнка и мъзга. Същите, които допреди една година славеха генерала от НАТО. Причината - наближават някакви избори, а МВР все още не е изцяло на Сглобката. Демокрация и прекрасен нов свят!

25

Анонимен

преди 9 месеца

До КИРО СИ ГО ИЗБРА...Излъга всички.....И аз не мога да си простя, че гласувах за него...Той го доказа, на комунист, вяра никаква и никога повече!!!

24

Чичо Лошо

преди 9 месеца

Някоя к0пейка която ми цъка минуси да ми обясни кое е по-важно. Паметник на чужда окупаторска армия или границата и националната сигурност? Защо от въсссраждане не кажат нещо за секретаря на МВР? Доволни ли са от работата му???