48

Пепката

преди 9 месеца

Добре го проверих. Следващия път, евентуално, след 10 години, барем се промени нещо.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Ще се окаже, че единствения който се къпе в Черно море е Румен Драганов

46

прав е

преди 9 месеца

туристите си биха камшика от морето с 200, кой проверил, кой даже и това пропуснал

45

Л

преди 9 месеца

Ами във Гърция водата е по-топла от тук. Не е вярно че е бистра защото е студена. Защо лъже? Нашето море си беше много хубаво,но преди не контролираното застрояване.

44

Истината

преди 9 месеца

Черно море е басейн от затворен тип.Река Дунав е отходния канал на половин Европа..

43

Анонимен

преди 9 месеца

Милиарди българи се къпят в Черно море!

42

:-)

преди 9 месеца

След като си преведа "в Гърция и Турция е по-студена водата" ми е лесно да преведа и останалото творение. Просто човека говори наобратно.

41

Баш софиянец

преди 9 месеца

Язе от село като отидем у София, вече съм хванал господа за шлиферо, а като отидем у Гърция вече и за макарите. Ама като видим бг черноморието на снимка ме избива селската завист.

40

Стаматакис

преди 9 месеца

На който не му изнася да си стои на село или в опърдяната София, или на камънаците на 50 градуса в Гърция.

39

Вечерна проверка

преди 9 месеца

Да, отидоха в Гърция.

38

Този Който

преди 9 месеца

Водата в Гърция и Турция била по-студена?! Ко? Не! Тоя да не е препил с черноморска вода, че да бълнува подобни безсмислици? Веднъж е достатъчно да стъпиш на плаж на бяло море за да започнеш да се чудиш и да си отговориш на въпроси от рода на защо водата е толкова чиста, защо НЕ мирише тоя курорт, защо няма *** във водата, защо навсякъде има място да паркираш, защо хората са учтиви с теб, защо храната по ресторантите е прясна и вкусна, не се осссирраш след хранене и плаж....ей такива неща

37

Анонимен

преди 9 месеца

Колко милиона български туристи са били на Бетономорието досега според този Драганов? 24 милиона ли, 160 милиона ли или 900 милиона....

36

Анонимен

преди 9 месеца

Драганов обясни на простолюдието защо та един не се удави на гръцките плажове,та един труп не изплува от водата,та един не се разболя от инфекциозна болест заради *** вода.Та тя водата у нас е по топла заради пикнята в нея.Хахахах.

35

Ще става по зле

преди 9 месеца

Споко бе хора до година Динко ще ги скъса от бой туристите и както сме цъфнали отдавна вече и ще вържем.

34

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 28 Споко бе човек хемероиди особенно вътрешни се оправят лесно,но явно нчмаш такива,че щеше да ревеш от изнасилване,а за външни незнам те са в следствие на заболяване на мозъчни клетки преминали през промивна профилактика .

33

дааааа

преди 9 месеца

Гледах един видеорепортаж с едни УЖ туристи...............водорасли по брега НОРМАЛНО жарко слънце НОРМАЛНО гниене на водораслите НОРМАЛНО миризми в следствие на горе посочените фактори НОРМАЛНО и сега питам КОЙ *** разреши този видеорепортаж да бъде излъчен в предвид казаното от УЖ туристите...............а именно МОРЕТО Е ЗАМЪРСЕНО НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ КАКВА СМРАД Е ............абсолютни ***.

32

справедлив

преди 9 месеца

Фекалиите тази година заляха цялото южно море.Вятъра твърде дълго д.ухаше от изток , и всички канални води бяха върнати по плажовете.Въпреки че фекалиите бяха омешани с водорасли ,водата мирише ужасно , а цвета и тъмно кафяв.Така е поне от 20 дни и продължава и към днешна дата.Професора /ако е такъв?/ просто лъже ,защото му се плаща за лъжите.

31

2

преди 9 месеца

Този опикан "професор" наистина ли бръщолеви такива лъжи:водата в Гърция и Турция била... по-студена, имала по-различна...структура!Махнете този изкуфял не.щастник от медиите.

30

Доволни са тез които

преди 9 месеца

изпраха многото парички. И тези другите - в сивия сектор.

29

уточнение

преди 9 месеца

Вижте какво представлява този ИАОТ-ООД!!!Нищо и никаква фирмичка на мошеника Румчо!!!За точене на държавни пари.Мнението на дъртия шмекер НЯМА НИКАКВА СТОЙНОСТ!!!Никой никога по никакъв повод не е искал "експертното" мнение на този измамник с измислена титла, и без ден трудов стаж в туризма.