23

Анонимен

преди 9 месеца

В нормална държава щеше да следва оставка и на министъра и на протежето ... Но тук не е държава.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Ето един от крадците на бюджета.

21

От свой

преди 9 месеца

До 10, консервена кутия, като теб от хола не си е излизал в панелкта. Ти ли ще определяш кой да си ходи и кой да остава такива като теб по - добре да ги няма.

20

Анонимен

преди 9 месеца

До 17 Тагаренко е татарин. Затова защитава Украйна. Няма по-отвратителни същества от татарите.)))Северняшките мъкедони наричат ,татари населението на Пиринско от където са корените на Тагарев.

19

До Абе Някой Знае ли

преди 9 месеца

Фамилия Тагарев е от татарски произход и идва от думата "тагар", което означава "планина". Има и версия, че фамилното име идва от името на град Тагара, който се намира на територията на съвременната република Казахстан. Фамилията е често срещана в много страни по света, включително Русия, Казахстан, Украйна, Беларус, Германия, САЩ и др. В Русия фамилното име Тагарев се среща главно в Татарстан, Башкортостан, Удмуртия и други региони.

18

До Абе Някой Знае ли

преди 9 месеца

Имаме връх Тагар могила. "Тагар" е вид кожена торба, вид ***, малък цилиндричен съд, отворен от едната страна като шиник и служещ като мярка за измерването на 50 кг пшеница, крина; кръгла плетена рогозка, черга. Думата е разпространена в азиатската част на Руската федерация, Монголия, Балканите.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Пак да питам копейки - дори всичко това да е вярно (защото за момента няма никакви доказателства), то съветника му трябва да си понесе отговорността! Тагарев какво е виновен в случая???

16

Анонимен

преди 9 месеца

Проверявай и реагирай, защото на първия парламентарен контрол ще сричаш като новобранец. С първи въпрос- какъв съвет ИЗОБЩО е дал тоя изумруд за да заслужи заплатата си:-)))

15

Анонимен

преди 9 месеца

Тагаренко е татарин. Затова защитава Украйна. Няма по-отвратителни същества от татарите. Не може 10 години да си бил съветник в Украйна и да не си вземал нито една гривна. С долари ли се хранеше тогава? Подготви украинския майдан и се прибра да приготвиш майдан и в България! Родоотстъпник!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 9 месеца

Да България - на Атанасов.

13

Офф ,да се омита

преди 9 месеца

Спешно трябва да върнем на Зеле Наркомански неговия съветник Тагаренюк. Защото съвсем скоро Уссрайната ще изчезне , и този предател и безрод.ник става напълно излишен.От Посолството едва ще си го вземат обратно.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Тiодоро Тагаренко е украински слуга и краварски прислужник.Мястото му е на стълба на Цариградско с главата надолу!

11

АЗ

преди 9 месеца

Действието може и трябва да бъде само едно-отстраняване на човека на дпс от поста му съветник на Тагаренко! Също така следва да бъде остранен и лищен от всякаква политическа дейност и той да бъде нищо повече от обикновен гражданин на територията. Ама се съмнявам, че дори ще бъде освободен и като съветник, пък за нещо по-сериозно...дума да не става, това е човек на дпс, нека да не се забравя!!!

10

аз имам

преди 9 месеца

съмения, че Тагаренко е хибридчик. Той е съветвал укрите, когато имаха проруско правителство. т.е преди 2014 . Просто трябва да се има предвид

9

Туркинята

преди 9 месеца

Нургьол - кога си Заминава при Ердо? тука нямаме нужда от ИноЗемци и ИноВерци!

8

Анонимен

преди 9 месеца

До 2това има Тагарев - какво е точно?///Фамилията му е македонска от с.Пирин Санданско.Въпреки ,че е роден в Стамболийски Тагарката е македонец.

7

Анонимен

преди 9 месеца

В Пирогов има 24/7 видео наблюдение. Изискайте записите и всичко ще се разбере.

6

Анонимен

преди 9 месеца

По Кърджали и селата по турската граница съм я чувал тая фамилия Щом навремето по комунизмът е бил тъмно червен другар ясна е работата.

5

евроатлантист

преди 9 месеца

Нека да разберем, че става дума за човек работещ за Тагарев, т.е. нужно е да му се обърне внимание с предимство. Защото Тагарев е човека, който се грижи за имиджа на България, да може да подаряваме повече оръжие на Украйна, да подпомагаме по всякакъв начин Укранйа и украйнците, да може света да види нашата евроатлантическа ориентация.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Копейките нещо се превъзбудика от тая руска партенка