37

Човек винаги

преди 9 месеца

Требва да си носи винкела за антиножари.

36

Анонимен

преди 9 месеца

СРАМ МЕ Е, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!

35

Еба майките ви

преди 9 месеца

Жив и здрав да е дядото има истински хора все още ....да ви умрът децата кой не харесва коментара гхахахаххаха

34

Някой си

преди 9 месеца

Ами нормално! Това е " Бъдещето" на България! Само тези които живеят в района на Сливен,знаят какво значи " Градешки ром"!-:( " Изобретателно" и " действат според случая"! А от 1989 година До днес,слушам за тяхната " интеграция"????!

33

абе

преди 9 месеца

ДТМ другите биячи са невинни така ли ? абе отваряйте тухларните , трудовите лагери и върнете смъртната присъда ! не виждате ли че тия стават все по нагли , утре ше почнат да ни колят по улиците !

32

Анонимен

преди 9 месеца

Понеделник, работен ден, празнуване, дете на пътя. Другите хора са на работа. Ей от това племе оправия няма. Все другите са им виновни! Ама помощите са от онези, който са на работа в понеделник 15,30.....

31

Справедливост

преди 9 месеца

Всички шофьори-убийци - на 2 метра под земята!

30

Анонимен

преди 9 месеца

46 годишен дърт ром! Кой знае колко животни е клал през живота си,и знае че така ще му изтече кръвта на човека! Едно ромче по малко ,и от там " голяма челяд"! Явно ще изгние в затвора " дядото"! За тях е " чест" че са били в " затвора"!

29

Анонимен

преди 9 месеца

Пребит е с юмруци освен това, в други сайтове го пише.

28

Анонимен

преди 9 месеца

БЪДЕЩЕТО НА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!!!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Аре стига сте ми ревали лицемерно. Тук в София последните години , секви ск-апа-ни шофьори изпо-га-зиха сума ти народ , ученички по спирки и кой ли не . Мълчахте като нас-ани !! Сега , понеже са ци-га-и - рев до небесата ?!? Абсолютно е прав тоя къде е утрепал шофьора !

26

Анонимен

преди 9 месеца

А съучастниците в убийството защо не са поне обвинени. Цялата тумба са съучастници.

25

Анонимен

преди 9 месеца

няма протести. роднините на шофьора мълчат. как моментално са се събрали около камиона ако не е нагласена работата. то музики и кючеци едва ли някой е щял да чуе нещо. танкове трябва да минат през това село.

24

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 26 - И под домчашен арест пак ще го издържаш, нали само на помощи карат.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Който иска да убие умишлено не ръга в крака... -----////------ Глупости. Отворил е вратата на камиона и единственото, което е могъл да намушка, е прасеца на човека. Не, че не е искал да убива, а не е имал възможност за повече.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Дядото на 35 години ли е ?

21

До Анонимен 6

преди 9 месеца

Питаш как убива прободна рана в прасеца? Ами като засегне кръвоносен съд, а раненият няма възможност да се превърже и да постави крака си по-високо от нивото на рамото, за да не му изтече кръвта. Не е имал възможност да направи това, защото едни са го държали, за да го млатят други. По-долу N7 обяснява защо се е стигнало да тази ситуация - тласнали са детето пред камиона с цел изнудване, защото колата не се е движила бързо. Но е станала беля и пред очите им е угаснал източник на готови пари.

20

Сата НАТО

преди 9 месеца

Как може да си дядо на 46 ве тва е абсурд -----////------- Ами, внучето му се е родило преди 6 г, когато е бил на 40. Значи той да е бил на 20 и синът му на 20, когато са имали първо дете, какво чудно има? Навремето моят дядо е бил на 17 и се е оженил за момиче на 19, На 18 или 19 вече е имал син.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Който иска да убие умишлено не ръга в крака.... Убийство по непредпазливост, породено от силен гняв, вседствие шок и болка от загубата на внук......не е нужно да си гениален адвокат за да го докараш до условна......

18

До 9

преди 9 месеца

Абе 9, ти шофьор ли си? Имаш ли представа как се управлява камион и колко му е спирачния път? Тук вина има само семейството на детето. А ако дядото е на 42, внучето на 6, на колко е родила щерката?