67

mda

преди 9 месеца

В гърция, като изключим чакането по границата, няма нещо което да е по-зле от БГ. 2 шезлонга с чадър от тази година са 8 ойро, безплатно паркиране навсякъде, почти няма платени паркинги. Морето е топ, няма вълни, водорасли, медузи, замърсявания, ***, стъкла, проблем с пречиствателни станции, няма вируси от ешерихия коли. Ако си подберете добри плажове има освен с кристално чиста вода и ситен пясък както в бг. Храната е на еднакви цени почти навсякъде - калмари 7-15 евро, октопод 8-20 евро.

66

анонимен

преди 9 месеца

в къмпинг Градина кво скубане пада: :Д , 7лв. масичка, 2х 7лв шезлонги, 7лв чадър, 2х4 лв шалтета за шезлонгите.. айде почвайте да смятате :Д .. и нямаш право да откажеш някое от тези неща,а съседните чадъри пък 35лв комплект със задължителна консумация 50лв чао белла чао

65

Анонимен

преди 9 месеца

Не се е върнал, няма и да се върне.

64

Троян

преди 9 месеца

Я брой на гръцки до хиляда. Даже и да успееш, ще ти се смеят всички гърци от Коринт.

63

С

преди 9 месеца

Тогава защо е този рев?

62

Българин

преди 9 месеца

АЗ МРАЗЯ БЪЛГАРИЯ И ОБИЧАМ ГЪРЦИЯ!

61

Турист

преди 9 месеца

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука почти не плащаме ток - има 5 мегавата фотоволтаици при консумация 1.5, тоест и зимата произвеждат достатъчно ток. Топлото е евтино, понеже къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на отровни супермаркети, защото има био оранжерии и био магазини и мед.център с кадърни лекари. Сега построиха и 4Д кино, ресторанти, конна база, барове, стрелбище и римски спа център с римска минерална баня. Пълно е с млади хора.

60

Грък

преди 9 месеца

В България има 2000 гръцки ресторанти на българи.. в Гърция има 0 български ресторанти, защото не сме наведени ;)

59

Анонимен

преди 9 месеца

Никакво връщане! Никакво! Все пак човек трябва да уважава себе си, както и парите които е изкарал за да ги изхарчи за почивка.

58

Германец

преди 9 месеца

Българите са толкова жалки, че играят сиртаки, вместо дунавско хоро ;)

57

Ко ко

преди 9 месеца

Аз лично няма да се върна скоро.Ако се променят нещата към по - добро в обслужване, храна, Цени ще се върна.

56

Анонимен

преди 9 месеца

Дааа. Опашки се вият от мераклии да опитат стейк за 600 лева и да правят калайняни бани в морето

55

Ха

преди 9 месеца

Няма как да се върне в тая "кална" вода ! По-добро от Гърция няма ! Дори от тази година, почваме да мислим със семейството ми да си купим къща там.

54

ИСТИНА

преди 9 месеца

Този каза ,че имало общо за сезона демек само юли август 2023 г. 3 000 000 / три милиона туристи / в България ..За Гърция статистиката е 5 ПЪТИ НАСЕЛЕНИЕТО НА ГЪРЦИЯ КОЕТО Е 11 000 000 ИЛИ ТУРИСТИТЕ СА 55 000 000 / ПЕДЕСЕТ И ПЕТ МИЛИОНА ............. Черно море замърсено и кафяво,,, в Гърция кристално чисто и евтино ядене НЕ ПЛАЩАШ СЯНКА И ПАРКИНГ ЛЮБЕЗНИ ДОМАКИНИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ,,БЪЛГАРИТЕ ПРАВЯТ СВАДБИТЕ СИ В ГЪРЦИЯ............

53

Валери

преди 9 месеца

Абе тоя дьртак защо ни го навирате,бе.скьсва се да хвали /родното/гадноморие.абсолютен льжец!еййййй смотльо....защо льжеш.не го слушайте

52

Троян

преди 9 месеца

До АнонименКъщите за гости и хотелчетата по балкана са пълни до пръсване.Сами си направете изводите. Така ще е и през зимата. От алчност се самозагробихте.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Драганов изключително ме развесели за пореден път ;) Какво значение има колко легла има, важното е колко от тях са били заети :) И не, никакви чужденци няма, вкл. германци и румънци. Имам приятел с два хотела в Созопол, който от години работи само с германци, а преди и с руснаци. През цялото лято капацитетът на хотелите му е бил запълнен на макс. 15 %.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Чудно е родното! След 45 години комунизъм и после руски модел преход с разграбване в хаос. Как да не ти е мило родното. Борчета стопанисват черноморието с ортаци руснаци. Бетонираха всичко, големите курорти са само за пласиране на наркотици и ***. Всичко е оставено на смаотек, министерствата са абдикирали от задълженията си само седят да взимат пари. Цялоста идея за туризма на морето липсва вече 33 години и мутрите си правят каквото искат.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Толкова празни плажове във Варна и около Варна като това лято не помня от 30 години!

48

Анонимен

преди 9 месеца

До Хах Ти на ВСИЧКИ плажове ли беше? Ашколсун!